Neyse artık hepimizin Allah yardımcısı olsun.ciddiye alıncak bısey olmadıgını soyledıler .aslında pgt ye gonderme konusunu bıze bıraktılar.yaşımdan dolayı ve boyle bı ıhtımal olması sebebiyle içimiz rahat etsın dıye gonderıyoruz.sızın var mı bı sıkıntınız .tedavı goruyomusunuz.
Canim maalesef negatif oldu arkadaşımın transferi zaten cozunurken kalitesi bozulmuş son embriyosu idi şimdi baştan baslicaklarCanım benim transferimden öncesinde progesteron bakilmisti hatta transfer günü tekrar bakıldı bende sadece folik asit kullanmıştım
İnşallah canımm hayırlı haberlerle.Neyse artık hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Bu cümleden öte gidilmiyor gerçekten .
Bende yokta eşimde kromozom problemi var , bu sebeptendir ki genetik işlem yaptırmak zorundaydık . Daha doğrusu bu da bi seçenek , bazı merkezler veya klinikler PGT ye sıcak bakmıyor embriyonun bozulma ihtimalinden dolayı ..
Biz şuan da genetik sonuç bekliyoruz ortalama 10 gün sonra inşAllah hayırlı haberler duyarız
Dün kan verdim dayanamayıp 171.3 çıktı değerim canım inşallah sağlıkla yükselirYaaa çok güzel bi duygu buuuu ... Maşallah .kan testınden sonra haber ver olur mu .
İnşallah canım .sen gönlünü ferah tut .rabbım bızede yaşatsın bu heycanı.Dün kan verdim dayanamayıp 171.3 çıktı değerim canım inşallah sağlıkla yükselir
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu dualarimdasınızİnşallah canım .sen gönlünü ferah tut .rabbım bızede yaşatsın bu heycanı.
Canım bu topikte hamiş kalanların mucizeler dışında hepsi memorialdenmerhaba ;
Kızlar şişli memorial 'da tedavi görüp hamile kalan kaş kişiyiz.Güzel tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Kiz miymisBen de Memorial da ilk denemede pozitif sonuç aldım çok şükürbende pco ve endometriozis varmış. Şuan 20. haftadayim ve bir kızım olacağını öğrenmiş bulunuyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Neden dondurulmuştu bilgin var mıydı? Pgtli miydi? Embriyo değeri kaçtı? Bende transfer hazirligindayim tedirgin oluyorum vallaCanim maalesef negatif oldu arkadaşımın transferi zaten cozunurken kalitesi bozulmuş son embriyosu idi şimdi baştan baslicaklar
Pgtli dondurulmuş embriyoydiNeden dondurulmuştu bilgin var mıydı? Pgtli miydi? Embriyo değeri kaçtı? Bende transfer hazirligindayim tedirgin oluyorum valla
Canım tedaviye yeni mi başlıyorsun hadi hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırızBende sabah adet oldum. Hemşire hattına memleketteyim pazartesi orda olacağım doktora gitmem gerekir mi dedim. Yarın gitmeniz gerekiyor dediler. Bakalım yarın randevum var. İnşallah kist falan yokturBiraz pıhtılı geliyor adetim. Bir de bir haftadır boğazım ağrıyor öksürük falan da var başka hiç bir şey yok ama boğazlarım geçmedi birtürlü
Ay ne diyorsun benimde zaten bir tane sağlıklı var. 5AB bakalım transfer hazırlığında olsamda bu tip süreçler geriyor iste beni. Hayırlısı diyelim artıkPgtli dondurulmuş embriyoydi
Herkeste aynı olcak değil cnmAy ne diyorsun benimde zaten bir tane sağlıklı var. 5AB bakalım transfer hazırlığında olsamda bu tip süreçler geriyor iste beni. Hayırlısı diyelim artık
Hayırlı olsun tebrik ediyorum seni deKiz miymishayirli ugurlu olsun insallah. bana da iki ayri doktor kiz dedi, ben de gittim bugun pembe bir elbise aldim Darisi tum bekleyen, tedavideki arkadaslarimiza
Ben de Memorialde ilk denemede pozitif sonuc aldim. Bizimki genetik hastalik elemek icindi, cok sukur basarili olduk
Benim de 5ab donduruldugu zaman. Çözüldüğünde 5aa dediler. Yani bozulmayıp daha iyi görünen de oluyor sanırım. Kalbini ferah tut. Her zaman girmiyorum ama gerçekten özellikle senin için çok dua ediyorum. Allah emeklerinin karşılığını sağlıklı bir bebekle versin inşallahAy ne diyorsun benimde zaten bir tane sağlıklı var. 5AB bakalım transfer hazırlığında olsamda bu tip süreçler geriyor iste beni. Hayırlısı diyelim artık
Yaa cansın yaaBenim de 5ab donduruldugu zaman. Çözüldüğünde 5aa dediler. Yani bozulmayıp daha iyi görünen de oluyor sanırım. Kalbini ferah tut. Her zaman girmiyorum ama gerçekten özellikle senin için çok dua ediyorum. Allah emeklerinin karşılığını sağlıklı bir bebekle versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?