anladım canım.Benımde pgt ye gıdecek bı kromozumda cok az bı dengesızlık gorduler.Bakalım benım kac tane gıdebılecek duruma gelecek.
canım hayırlı haberlerle gel inşalalh.kan testi verdınzı mı ?Gerçekten öyle sanırım hala şoktayım geçen ay aşılama oldum tutmadı yıkıldım ve cumartesiye randevu aldım tüp bebek için rabbimin mucizesi ol derse oluyor çok şükür
iyi ki varsınız. Bizim için burda bulunup destek olmanız gercekten cok güzel bi davranış .teşekkur edrım kendı adıma.Evet canım benimle benzer yollardan geçecek arkadaşlarıma duacı olabilmek için hala buralardayım
Sağol canım inşallah hepimizcanım hayırlı haberlerle gel inşalalh.kan testi verdınzı mı ?
Yaaa çok güzel bi duygu buuuu ... Maşallah .kan testınden sonra haber ver olur mu .Sağol canım inşallah hepimizhenüz vermedim cumartesi veririm sabredebilirsem ama testler pozitif çok şükür
Tabi canım yazarım buraya rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYaaa çok güzel bi duygu buuuu ... Maşallah .kan testınden sonra haber ver olur mu .
Kizlar merhaba. Yeni dahil oluyorum konuya. Eşimde de dengeli translokasyon var. 1 ve 11.kromozomlar arasi resiprokal translokasyon. Memorial dan genetikci murat hoca ile gorustuk. Bu durumlarda ngs yapildigini soyledi. Ama bizim şanssizligimiz 1.kromozomun cok kucuk parcasi koptugu icin, ngs kucuk kiriklari saptayamiyormus. 2 secenek sundu bize. Ya embriyodan 2 hucre alinip ngs ve fish birlikte yapilacak. Ya da once hasarli kromozomlara fish ile bakilacak bunlar temizse ngs yapmayip transfer yapilirsa amniyosentezden takip yapilacak dedi. Sizde de ngs ve fish onerdiler mi . Bizim durumlar cok karisik
Translokasyon hakkinda bilgim yok ama
eşim ve bende hiç bi problem yok.kromozom analızıne gıdıldı.benım 14 . kromoozmda cok ufak bı sorun var denıldı.etkılemez dıye dusundu hocalarımız.fakat yaş 37 olunca rısk almamak kaydıyla pgt ye gonderelım denıldı .yanı cıkan yumurta sayısına gore artık saglıklı olursa pgt ye gıdıcek.
Benim eşimde de 13. ve 14. kromozomlarda translokasyon mevcut .Acaba sizde k, ufak sorun nasıl bişeymişeşim ve bende hiç bi problem yok.kromozom analızıne gıdıldı.benım 14 . kromoozmda cok ufak bı sorun var denıldı.etkılemez dıye dusundu hocalarımız.fakat yaş 37 olunca rısk almamak kaydıyla pgt ye gonderelım denıldı .yanı cıkan yumurta sayısına gore artık saglıklı olursa pgt ye gıdıcek.
Benim eşimde de 13. ve 14. kromozomlarda translokasyon mevcut .Acaba sizde k, ufak sorun nasıl bişD
ciddiye alıncak bısey olmadıgını soyledıler .aslında pgt ye gonderme konusunu bıze bıraktılar.yaşımdan dolayı ve boyle bı ıhtımal olması sebebiyle içimiz rahat etsın dıye gonderıyoruz.sızın var mı bı sıkıntınız .tedavı goruyomusunuz.Benim eşimde de 13. ve 14. kromozomlarda translokasyon mevcut .Acaba sizde k, ufak sorun nasıl bişeymiş
Benim eşimde de 13. ve 14. kromozomlarda translokasyon mevcut .Acaba sizde k, ufak sorun nasıl bişeymiş
Acikcasi genetik süreçler ile alakalı inanki hiç bilgim yok,benim eşimde 13 14 robertsonian translokasyonu mevcut onda da pgt yapılması gerekli diye bilgisi dışında hiç birsey bilmiyorum hatta ben Murat hoca ile neden gorusmemisiz diye kendime şaşırıyorum ,açıkçası bizi kimse görüşün vs demedi..bakalim bir sonraki süreçte ne yapacağız..
Canım benim transferimden öncesinde progesteron bakilmisti hatta transfer günü tekrar bakıldı bende sadece folik asit kullanmıştımKizlar arkadaşım dun transfer oldu sisli memorialde ama hiçbir ilac verilmemiş folik asit ve şeker hapi dışında nstural siklusta oldu normal mi progesteron verilmiyor muydu natural de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?