Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yaa çiçeğim ben sana bir güzel haber alayım uça uça haber vereceğim

Canım nasıl gidiyor var mı bi değişik belirti normal hayatına döndün mü dinleniyor musun
Canım ben dün yattım genelde. Ama bugün kahvaltı hazırladım yemek yaptım. Hatta iğne vurdurmaya gittim arabayla geldim yattım. Pek yormadım kendimi . Sen nasıl yaptın ilk günler ? Yattın mı günlük hayata döndün mü hemen . Ben de bugün pek belirti yok. Dün hafif batmalar vardı o da kayboldu sanki . Sen ne durumdasın canım ?

Bende senin gibi ilk gün yattım bi canım sonra yemek kahvaltı hazırladım evden açlışıyorum zaten ben. Bendede belirtiler ara ara yüz gösterip kayboluyor anlamadım valla birşey hssetmiyorum şuan pek

Bende senin gibi ilk gün yattım bi canım sonra yemek kahvaltı hazırladım evden açlışıyorum zaten ben. Bendede belirtiler ara ara yüz gösterip kayboluyor anlamadım valla birşey hssetmiyorum şuan pek
Aynen dün yattım sürekli ama artık bacaklarım uyuştu . Bakalım erken daha sanırım gelir belirtiler de herhalde inşallah

Birkaç gündür sayfa tarafından kısıtlamaya maruz bırakıldım
Geriye dönüp tek tek okudum yazışmalarınızı ..

S Saylove
O altın vuruş seninle olucak Allah'ın izniyle . Rabbim utandırmasın , hüsrana uğratmasın inşAllah

Kumrusumru
B BBUSRA4192
Kızlar ; dilerim hayırlı haberlerinizle bizler de mest oluruz. İnanın okudukça kalbim daha hızlı atıyor.. Bu aşamalara gelmek bile Rabbimizin lütfu . Heyecanla sizlerden haberler bekliyoruz

@Esra00034
Esra ne alemdesin arkadaşım , başladın mı ?

D dengtev
ee hadi artık bi hamilelik bilgisi gir de gözler şenlensin, nerdeyse doğurcan

M Milanaz2
Tüp Bebek için araştırma yapıp , doğal yolla hamilelik haberi okuduğum ilk kişisin .
Çok sevindim , Rabbim sonuna kadar sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin

N nono2504
Yaşınıza göre yumurta sayınız ve döllenen sayı gerçekten çok iyi ..
Gönlünüz rahat olsun inşAllah ,bugün 3.gününüz sanırım , inşAllah hayırlı haberlerle ilerler..

Veeeeee
Liveyourdream
bugün sendeyiz, inşAllah hayırlı habelerini bu saate kadar almışsındır.
Rabbim o meleği sana canıyla ,kanıyla ,sevgisiyle nasip eylesin.

Kızlar ;
Yumurta toplanalı nerdeyse 15 gün olucak, fakat eşimle ilişki konusunda ciddi anlamda zorlanıyorum . Kuruluk problemim olmamasına rağmen tahrişlik oluştuğu belli . Ara ara kaşıntı bile nüksedebiliyor . Bu durum sizce doğal mı ? Enfeksiyon mu kaptım nedir bilemedim
Keza bu durum beni biraz rahatsız ettiği için şöyle bi krem kullanıyorum . Travozol yerine bu daha iyi geldiği için …

Eklentiler

• C580A3E3-88B1-41DC-80C5-08A52B3D7E89.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 43
bende aynı canım ama illa da belirti arıyor insan ne bileyim :)
Bugün nasılsın canım var mı bir belirti ? Ben de bugün hiç belirti yok .mecbur yavaş yavaş işleri yapıyorum yemek falan . Bir de kızım var 4 yaşında aksilik sanki inadına çok huysuz sürekli kucağına al diye ağlıyor huysuz gün boyu. Offf valla daraldım artık .Zaman geçsin artık.

Canımmm teşekkürler beklemedeyiz bakalım, biz de senin güzel haberleri bekliyorız

İyiyim canım bende işlerimi yapıyorum artık ama inan belirti konusunda hiçbirşey hissetmiyorum ğöğüs ağrım ara ara oluyor bu normal mi bilmiyorum başkada birşey hissetmiyorum sende durumlar ne canım

İyiyim canım bende işlerimi yapıyorum artık ama inan belirti konusunda hiçbirşey hissetmiyorum ğöğüs ağrım ara ara oluyor bu normal mi bilmiyorum başkada birşey hissetmiyorum sende durumlar ne canım
Aynen canım bende ilk 2 gün sanki batmalar vardı kasıklarımda hafif hafif ama şimdi kalmadı bir şey hissetmiyorum. Neyse az kaldı test gününe senin merakla bekliyoruz

Aynen canım bende ilk 2 gün sanki batmalar vardı kasıklarımda hafif hafif ama şimdi kalmadı bir şey hissetmiyorum. Neyse az kaldı test gününe senin merakla bekliyoruz
az kaldı az kaldı canım inşallahhhh

Yine döktürmüssün Canim benim kah modum düşüyor kah baska şeyler hayırlısı ya bakalım sayılı günlerimiz kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…