Yaa çiçeğimMerhaba kızlar ,
Transfer olan arkadaşlar inşallah yavrularınızla hasretinizin bittiği bir sonuca ulaşacaksınızbuna kalpten inanıyorum ve dua ediyorum
S Saylove kuzu seni 6 gözle takip ediyorumbiliyorum ki sen de mucizene kavuşacaksın
Tedavi aşamasında olan , tedavi olmayı düşünen tüm arkadaşlara da bu zorlu yolda kolayca evlatlarına kavuşmalarını diliyorum
Ve biz hamişler de inşallah yavrularımızı sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız diyorum
Konuşmamı burada sonlandırırken hiçbirinizi görmesem de kaderdaş olarak bir bağımız olduğuna inanarak sizlere sevgilerimi iletiyorum
Canım ben dün yattım genelde. Ama bugün kahvaltı hazırladım yemek yaptım. Hatta iğne vurdurmaya gittim arabayla geldim yattım. Pek yormadım kendimi . Sen nasıl yaptın ilk günler ? Yattın mı günlük hayata döndün mü hemen . Ben de bugün pek belirti yok. Dün hafif batmalar vardı o da kayboldu sanki . Sen ne durumdasın canım ?Canım nasıl gidiyor var mı bi değişik belirti normal hayatına döndün mü dinleniyor musun
Bende senin gibi ilk gün yattım bi canım sonra yemek kahvaltı hazırladım evden açlışıyorum zaten ben. Bendede belirtiler ara ara yüz gösterip kayboluyor anlamadım valla birşey hssetmiyorum şuan pekCanım ben dün yattım genelde. Ama bugün kahvaltı hazırladım yemek yaptım. Hatta iğne vurdurmaya gittim arabayla geldim yattım. Pek yormadım kendimi . Sen nasıl yaptın ilk günler ? Yattın mı günlük hayata döndün mü hemen . Ben de bugün pek belirti yok. Dün hafif batmalar vardı o da kayboldu sanki . Sen ne durumdasın canım ?
Aynen dün yattım sürekli ama artık bacaklarım uyuştu . Bakalım erken daha sanırım gelir belirtiler de herhalde inşallahBende senin gibi ilk gün yattım bi canım sonra yemek kahvaltı hazırladım evden açlışıyorum zaten ben. Bendede belirtiler ara ara yüz gösterip kayboluyor anlamadım valla birşey hssetmiyorum şuan pek
bende aynı canım ama illa da belirti arıyor insan ne bileyim :)Aynen dün yattım sürekli ama artık bacaklarım uyuştu . Bakalım erken daha sanırım gelir belirtiler de herhalde inşallah
Bugün nasılsın canım var mı bir belirti ? Ben de bugün hiç belirti yok .mecbur yavaş yavaş işleri yapıyorum yemek falan . Bir de kızım var 4 yaşında aksilik sanki inadına çok huysuz sürekli kucağına al diye ağlıyor huysuz gün boyu. Offf valla daraldım artık .Zaman geçsin artık.bende aynı canım ama illa da belirti arıyor insan ne bileyim :)
Canımmm teşekkürler beklemedeyiz bakalım, biz de senin güzel haberleri bekliyorızBirkaç gündür sayfa tarafından kısıtlamaya maruz bırakıldım
Geriye dönüp tek tek okudum yazışmalarınızı ..
S Saylove
O altın vuruş seninle olucak Allah'ın izniyle . Rabbim utandırmasın , hüsrana uğratmasın inşAllah
Kumrusumru
B BBUSRA4192
Kızlar ; dilerim hayırlı haberlerinizle bizler de mest oluruz. İnanın okudukça kalbim daha hızlı atıyor.. Bu aşamalara gelmek bile Rabbimizin lütfu . Heyecanla sizlerden haberler bekliyoruz
@Esra00034
Esra ne alemdesin arkadaşım , başladın mı ?
D dengtev
ee hadi artık bi hamilelik bilgisi gir de gözler şenlensin, nerdeyse doğurcan
M Milanaz2
Tüp Bebek için araştırma yapıp , doğal yolla hamilelik haberi okuduğum ilk kişisin .
Çok sevindim , Rabbim sonuna kadar sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin
N nono2504
Yaşınıza göre yumurta sayınız ve döllenen sayı gerçekten çok iyi ..
Gönlünüz rahat olsun inşAllah ,bugün 3.gününüz sanırım , inşAllah hayırlı haberlerle ilerler..
Veeeeee
Liveyourdream
bugün sendeyiz, inşAllah hayırlı habelerini bu saate kadar almışsındır.
Rabbim o meleği sana canıyla ,kanıyla ,sevgisiyle nasip eylesin.
İyiyim canım bende işlerimi yapıyorum artık ama inan belirti konusunda hiçbirşey hissetmiyorum ğöğüs ağrım ara ara oluyor bu normal mi bilmiyorum başkada birşey hissetmiyorum sende durumlar ne canımBugün nasılsın canım var mı bir belirti ? Ben de bugün hiç belirti yok .mecbur yavaş yavaş işleri yapıyorum yemek falan . Bir de kızım var 4 yaşında aksilik sanki inadına çok huysuz sürekli kucağına al diye ağlıyor huysuz gün boyu. Offf valla daraldım artık .Zaman geçsin artık.
Aynen canım bende ilk 2 gün sanki batmalar vardı kasıklarımda hafif hafif ama şimdi kalmadı bir şey hissetmiyorum. Neyse az kaldı test gününe seninİyiyim canım bende işlerimi yapıyorum artık ama inan belirti konusunda hiçbirşey hissetmiyorum ğöğüs ağrım ara ara oluyor bu normal mi bilmiyorum başkada birşey hissetmiyorum sende durumlar ne canım
Yaa maşallah çok sevindimKızlaaaar selaaam
Çok şüküüür pozitifi gördük bugün allahım isteyen herkese nasib etsin kucağını boş bırakmasın
Aynen canım bende ilk 2 gün sanki batmalar vardı kasıklarımda hafif hafif ama şimdi kalmadı bir şey hissetmiyorum. Neyse az kaldı test gününe seninmerakla bekliyoruz
az kaldı az kaldı canım inşallahhhhAynen canım bende ilk 2 gün sanki batmalar vardı kasıklarımda hafif hafif ama şimdi kalmadı bir şey hissetmiyorum. Neyse az kaldı test gününe seninmerakla bekliyoruz
gözün aydın canım çok şükür :) peki belirtin varmıydı bende belirti yok gibi birşeyYaa maşallah çok sevindimsağ Salim devam etsin inşallah
Keşke bu mesajı bana yazmış olsaydın ama şimdilik güzel haberi veren ben değilimgözün aydın canım çok şükür :) peki belirtin varmıydı bende belirti yok gibi birşey
gözün aydın canım çok şükür :) peki belirtin varmıydı bende belirti yok gibi birşeyKızlaaaar selaaam
Çok şüküüür pozitifi gördük bugün allahım isteyen herkese nasib etsin kucağını boş bırakmasın
aaahhhh çok özür dilerim canım yanlış alıntı yapmışım inşallah bizde veririz böyle güzel haberler :)Keşke bu mesajı bana yazmış olsaydın ama şimdilik güzel haberi veren ben değilim
Ayy ne güzel sağlıkla ilerlesinKızlaaaar selaaam
Yine döktürmüssünBirkaç gündür sayfa tarafından kısıtlamaya maruz bırakıldım
Geriye dönüp tek tek okudum yazışmalarınızı ..
S Saylove
O altın vuruş seninle olucak Allah'ın izniyle . Rabbim utandırmasın , hüsrana uğratmasın inşAllah
Kumrusumru
B BBUSRA4192
Kızlar ; dilerim hayırlı haberlerinizle bizler de mest oluruz. İnanın okudukça kalbim daha hızlı atıyor.. Bu aşamalara gelmek bile Rabbimizin lütfu . Heyecanla sizlerden haberler bekliyoruz
@Esra00034
Esra ne alemdesin arkadaşım , başladın mı ?
D dengtev
ee hadi artık bi hamilelik bilgisi gir de gözler şenlensin, nerdeyse doğurcan
M Milanaz2
Tüp Bebek için araştırma yapıp , doğal yolla hamilelik haberi okuduğum ilk kişisin .
Çok sevindim , Rabbim sonuna kadar sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin
N nono2504
Yaşınıza göre yumurta sayınız ve döllenen sayı gerçekten çok iyi ..
Gönlünüz rahat olsun inşAllah ,bugün 3.gününüz sanırım , inşAllah hayırlı haberlerle ilerler..
Veeeeee
Liveyourdream
bugün sendeyiz, inşAllah hayırlı habelerini bu saate kadar almışsındır.
Rabbim o meleği sana canıyla ,kanıyla ,sevgisiyle nasip eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?