- 9 Temmuz 2008
- 1.863
- 2.532
- 658
Sen de sağol canım, sen de bana desteksin hepCok sağol canım benim bana destek olup güçlü olduğun içinhiçbir sey hissetmiyorum valla evde oturuyorum yer yer dışarı çıktığımda oldu ama çoğunlukla evdeyim. Kan testine kadar bekleyeceğim bakalım.
Canım çok sağolasınKızım en büyük tesellim çok şükür . Allah sizlerin yüzünü en kısa zamanda güldürsün canım Senin güzel haberlerinin takipçisi olacağım
Canım çok üzüldüm ama hayırlısı diyoruz her zaman, benim de pgt liydi tutmadı problemde bulamadılar semra hoca bizim de henüz bulamadığımız bazı sebepler var bulsaydık zaten bu oranı %65 demezdik dedi, o sebepte kesinlikle nasip oluyor isteValla canım hiç bir şey anlamadım tek anladığım tutmama ihtimalide oluyor demek istedi galiba . Net bir açıklama yapamadı yani .
Canımmm amin inşallahAmin inşallah, Rabbim bu yolda olan herkese güzel sevineceği hayirli haberler almayı nasip etsin bazen umudum çok kırılsa da, tükendiğimi hissetsemde, o kareyi 3 e tamamlayacagima inancım azalsada buraya hamileyim diye yazmayı, doğuma günler kaldigini hesaplamayi ve bebeğimi sağlıkla kucaklayacagim günü umutla bekliyorum..Rabbım.nasip etsin inşallah
Canımm haklısın bende de problem bulamadılar bir şey sebep oldu ama neden tutmadığının cevabını net bir şekilde veremiyorlar . Bir şey sebep oldu ama ne bilinmiyor işte kapalı kutu .Sen ne zaman başlayacaksın canım ?Canım çok üzüldüm ama hayırlısı diyoruz her zaman, benim de pgt liydi tutmadı problemde bulamadılar semra hoca bizim de henüz bulamadığımız bazı sebepler var bulsaydık zaten bu oranı %65 demezdik dedi, o sebepte kesinlikle nasip oluyor iste
Merhaba inşallah bir sonraki tedavinizde pozitif sonuç alırsınız size bir sorum olacaktı kızınızda tüp bebek mi yaptırdınız eğer yaptırdıysanız kaç yıl ara ile yapılıyor benim de bir kızım oldu tüp bebekle 2.ne zaman transfer olur diye merak ediyorumAslında ben transfer olduğum gün trasferin 15. Dk çok sıkıştım hemşire beni kaldırdı kendin tuvalete gidebilirsin dedi ben sürgü olsa olmaz mı yarım saat yat dediler dedim yok 15 dk yeter dedi kalkıp tuvalete gittim. Sonra ertesi gün çok yatamadım yine kızım hiç durmuyor . Eczacı 50 mg progesteron yerine 25 mg vermiş ben bir kaç kez yanlış dozda iğne oldum . Biraz aksilikler beni buldu galiba . Belki biri sebep oldu . Hayırlısı diyorum artık sağlık olsunbekleyen arkadaşlarımın güzel haberleri ile sevinelim
Ben de yarin gidiyorum canım sıfırdan baslayacağım geçen ay önden giden bir yumurta vardı ve etkisiz kist baslamak istemedim doğum kontrol hapı kullandım bakalım nasıl olacakCanımm haklısın bende de problem bulamadılar bir şey sebep oldu ama neden tutmadığının cevabını net bir şekilde veremiyorlar . Bir şey sebep oldu ama ne bilinmiyor işte kapalı kutu .Sen ne zaman başlayacaksın canım ?
Selamlar, aşı konusundaki tereddütleriniz dikkatimi çekti. Yumurta konusunda aydan aya bir dalgalanma ve farklılaşma olabileceğini söylüyor doktorlar biliyorsunuz. Ancak benim de aşı öncesi 8 olgun yumurtam ve 3 blast elde edilmişken, haziran ve temmuz ayındaki aşılarım sonrasında Ağustos ayında 2. Opumu oldum. 4 olgun yumurta elde edildi ve ne yazık ki hiç blast olmadı. Elbette doktorlar aşıya bağlamıyor bu durumu ama ben de 3 ay kadar ara vermeyi düşünüyorum..BAZI ARKADASLAR 2. AŞIDAN SONRAKI YUMURTA TAKIBIMDE HIC YUMURTA OLUSMAMIS YAZMIS SITEDE
BENDE O YUZDEN BU AY BIRAZ VITAMINSEL DESTEKLER ALARAK BIR SONRAKI AY GITMEYI DUSUNUYORUM
Selamlar, aşı konusundaki tereddütleriniz dikkatimi çekti. Yumurta konusunda aydan aya bir dalgalanma ve farklılaşma olabileceğini söylüyor doktorlar biliyorsunuz. Ancak benim de aşı öncesi 8 olgun yumurtam ve 3 blast elde edilmişken, haziran ve temmuz ayındaki aşılarım sonrasında Ağustos ayında 2. Opumu oldum. 4 olgun yumurta elde edildi ve ne yazık ki hiç blast olmadı. Elbette doktorlar aşıya bağlamıyor bu durumu ama ben de 3 ay kadar ara vermeyi düşünüyorum..
canım nasılsın var mı değişik bir belirtin falan az kaldı test gününeCok sağol canım benim bana destek olup güçlü olduğun içinhiçbir sey hissetmiyorum valla evde oturuyorum yer yer dışarı çıktığımda oldu ama çoğunlukla evdeyim. Kan testine kadar bekleyeceğim bakalım.
Valla ara ara belimde karnımda var gibi hissediyorum ama anlamlandırmakta zorlanıyorum. Hem fitil hem göbek cevresi progesteron kullanıyorum illaki etkisi vardır. Pgtli olsada olumsuz sonuç olma ihtimali de şuan aklıma çok takıldıcanım nasılsın var mı değişik bir belirtin falan az kaldı test gününe
evet aşı ile ilgili sizin de bahsettiğiniz gibi, net bir açıklama yapmıyorlar ne yazık ki.owwww işte benımde yasamaktan korktugum sey malesef bu
doktorların aşıya baglamaması
tabıkı her ay farklılıklar oluyor bunu her daım soyluyorlar ancak bır sekılde bence ıhtımallerıde soylemelıler ve rıske gırıp gırmeyecegımıze karar vermelıyız
mesela sıze soyleselerdı belkı yaptırmadan ertelerdınız
pekı amh degerınız neydı acaba
bırde kacıncı tedavınız
hıc vıtamın kullanmıs mıydınız
bende hala belirli belirti yok canım arada göğüs ağrım oluyor arada kayboluyor anlamadımValla ara ara belimde karnımda var gibi hissediyorum ama anlamlandırmakta zorlanıyorum. Hem fitil hem göbek cevresi progesteron kullanıyorum illaki etkisi vardır. Pgtli olsada olumsuz sonuç olma ihtimali de şuan aklıma çok takıldı
Amh in gayet iyi canim . Tup bebekten önce gluteni tamamen hayatından cikarmani o takviyerelere bir de ari sutu eklemeniz tavsiye ederimevet aşı ile ilgili sizin de bahsettiğiniz gibi, net bir açıklama yapmıyorlar ne yazık ki.
amh değerim 9 ay önce 2.26 olarak çıkmış
bu 2. tedavim idi. ilkinde 10 yumurtanın 8 i olgun çıktı ve sonuçta 3 blast olmuştu. ilki negatif, ikincisi kimyasal üçüncüsü ise maalesef düşük/kürtajla sonuçlandı.
bunda geride embriyo kalmadığı için yeni tedaviye başlamıştım ama blast oluşmayınca tedavi de iptal oldu maalesef..
doktorlar hiçbir vitamin vs. yazmıyor biliyorsunuz. ama ben şu 3 ay boyunca coenzim q10, balık yağı d vit gibi takviyelere başladım. eşim de keza.. aşının etkisi var ise geçer diye düşündük. hem de vitaminlerle toparlarız dedik.
bu arada merkez değiştirip şişliye geçmeyi düşünüyorum ondan bu topiği takipteyim =) belki farklı bir tedavi uygulanır vs. lab da iyi diye duydum..
Senin test günün ne zamandı?bende hala belirli belirti yok canım arada göğüs ağrım oluyor arada kayboluyor anlamadım
28 inde vermiştim canım ben şuan transfer sonrası 15.günümSenin test günün ne zamandı?
Canım sen ikinciye kanını vermişsindir herhaldebende hala belirli belirti yok canım arada göğüs ağrım oluyor arada kayboluyor anlamadım
ikinci kanımı verdim canım ama birdaha istemedi ilk randevumu da 18 ine verdi kalp atışı ile birlikte bakacak sanırımCanım sen ikinciye kanını vermişsindir herhaldeHer şey yolunda mi. Kese için ne zaman gidiyorsun
Ay çok ilginç demi28 inde vermiştim canım ben şuan transfer sonrası 15.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?