- 12 Aralık 2016
- 611
- 429
- 103
Aşı konusunda en güzeli doktorunuza danışmak olur bence
Ben 2 dozumu da tedavi öncesi oldum. 2.dozumu olduğum ay başlamadım ama o adet bitimindne sonraki adetle başladım. Yumurtalarımda sorun da olmadı ama ben sinocav olmuştum. MRNA aşısı olacaksanız bilememBAZI ARKADASLAR 2. AŞIDAN SONRAKI YUMURTA TAKIBIMDE HIC YUMURTA OLUSMAMIS YAZMIS SITEDE
BENDE O YUZDEN BU AY BIRAZ VITAMINSEL DESTEKLER ALARAK BIR SONRAKI AY GITMEYI DUSUNUYORUM
Ben 2 dozumu da tedavi öncesi oldum. 2.dozumu olduğum ay başlamadım ama o adet bitimindne sonraki adetle başladım. Yumurtalarımda sorun da olmadı ama ben sinocav olmuştum. MRNA aşısı olacaksanız bilemem
Sağol canım inşallah bakalım bir tane daha pgtli var doktor arayıp ne diyecek .Üzüldüm.. hakkında hayırlısı olsun. Sen çok güçlü bi kadınsın içindeki gücü hatırlayıp yola tekrar başlayınca eminim ki bu sefer herşey çok farklı olacakLütfen inancını kaybetme
İyim canım çok sağol . Henüz aramadı doktor , bana embriyolog tutma yüzdesi olarak % 50-60 demişti transfer öncesi bana çok düşük gelmişti hatta . Bakalım ararsa inşallah soracağım . Belki benimle alakalı bir durumdur rahimle alakalı .Kumrusumru canım nasılsın? Doktorun bir şey dedi mi. Sonuçta pgt Li embriyodan beklenti daha yüksek oluyor ya. Bu durumda ne yorum yaptılar merak ettim.
Ücretsiz pgt nasıl oluyor kiPGT yaptıracak olan arkadaşlar yeni açtığım konuya bakmanızı tavsiye ederim. Ücretsiz PGT şartları açtığım konuda mevcut 11 Ağustos'ta onaylandı.
Canım şimdi aradı Beril Hanım , valla bir şeyler anlattı ama ben anlamadımKumrusumru canım nasılsın? Doktorun bir şey dedi mi. Sonuçta pgt Li embriyodan beklenti daha yüksek oluyor ya. Bu durumda ne yorum yaptılar merak ettim.
Hangi 120. Saatte bende anlamadım şimdiCanım şimdi aradı Beril Hanım , valla bir şeyler anlattı ama ben anlamadım120. Saatte bölünmesi lazım bölünmemiş aslında her şey çok iyiyidi rahim kalınlığı falan dedi . Zaten tutma şansı %65 ti , böyle oluyor bazen ama asla rahimle alakası yok gayet iyi durumda rahim dedi . Neyse olmayınca olmuyor . Şimdi hafta sonu regl olmam lazım regl olunca gel tekrar başlayalım ya da bir ay sonra gel sen bilirsin dedi . Bakalım bu reglim ile giderim olursa olur artık olmazsa hayırlısı diyeceğim yine .
Merhaba şartları var yeni açtığım konuya bakabilirsiniz. Orada yazıyor.Ücretsiz pgt nasıl oluyor ki
Acaba transfer hazırlığı için çözüldüğünde grade kaybı mı oldu onu mu demek istedi. Yücel Bey bende çünkü embriyon %100 canlı ve grade kaybın yok demişti. Bende diyordum ya çözülünce inşallah kayıp olmaz diye. Aman sende sorun olmasındaCanım şimdi aradı Beril Hanım , valla bir şeyler anlattı ama ben anlamadım120. Saatte bölünmesi lazım bölünmemiş aslında her şey çok iyiyidi rahim kalınlığı falan dedi . Zaten tutma şansı %65 ti , böyle oluyor bazen ama asla rahimle alakası yok gayet iyi durumda rahim dedi . Neyse olmayınca olmuyor . Şimdi hafta sonu regl olmam lazım regl olunca gel tekrar başlayalım ya da bir ay sonra gel sen bilirsin dedi . Bakalım bu reglim ile giderim olursa olur artık olmazsa hayırlısı diyeceğim yine .
Rabbım daha hayırlı daha guzel haber ile buluşturur inşallah tez vakitte..ama cok sukur ki sarılıp oynadığın sevebildiğin bir sürü anını paylassbildigin bir evladın varKızlar maalesef benim negatif . Hayırlısı kısmet diyorum .bakalım doktor arar herhalde .İnşallah bekleyen arkadaşlardan güzel haberler alırız
Ama devlet hastanesinde galibaMerhaba şartları var yeni açtığım konuya bakabilirsiniz. Orada yazıyor.
Valla canım hiç bir şey anlamadım tek anladığım tutmama ihtimalide oluyor demek istedi galiba . Net bir açıklama yapamadı yani .Hangi 120. Saatte bende anlamadım şimdiama rahminle ilgili sıkıntı yokmuş bak. Çok şükür. Kendini hazır hissediyorsan başlayabilirsin adet olunca
Yok canım çözüldüğünde gayet iyiydi dedi . Valla açıkçası tatmin edici açıklama yok . Yani kısaca olabiliyor bazen böyle demek istedi galiba . Bakalım artık 2. Ye kısmet artık.Sen nasılsın canım bu arada . İnşallah senin güzel haberlerinle mutlu olacağız hiç olumsuz düşünme senAcaba transfer hazırlığı için çözüldüğünde grade kaybı mı oldu onu mu demek istedi. Yücel Bey bende çünkü embriyon %100 canlı ve grade kaybın yok demişti. Bende diyordum ya çözülünce inşallah kayıp olmaz diye. Aman sende sorun olmasındadediğim gibi Allah'tan geriden gelenin de var bende yok olmadı baştan az süre kaldı göreceğiz
Canım çok sağolasınRabbım daha hayırlı daha guzel haber ile buluşturur inşallah tez vakitte..ama cok sukur ki sarılıp oynadığın sevebildiğin bir sürü anını paylassbildigin bir evladın var.Rabbım sağlıkla hayirla ailenizin büyümesini nasip etsin inşallah
Cok sağol canım benim bana destek olup güçlü olduğun içinYok canım çözüldüğünde gayet iyiydi dedi . Valla açıkçası tatmin edici açıklama yok . Yani kısaca olabiliyor bazen böyle demek istedi galiba . Bakalım artık 2. Ye kısmet artık.Sen nasılsın canım bu arada . İnşallah senin güzel haberlerinle mutlu olacağız hiç olumsuz düşünme senDualarımız seninle
Valla gelecek her türlü sonucu bende heyecanla bekliyorum nötr bir şekilde bir seyde hissetmeyince böyle oliyiKumrusumru anladım canım doktorlarda artık bir noktadan sonra kem küm eveleyip geveliyorlar. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
S Saylove yaa heyecanla senin sonuçlarını bekliyoruz inşallah
Aminn canım, hepimiz için inşallahKumrusumru anladım canım doktorlarda artık bir noktadan sonra kem küm eveleyip geveliyorlar. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
S Saylove yaa heyecanla senin sonuçlarını bekliyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?