Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sorma canım hiç geçmiyor ama bilen arkadaşlar var mı acaba ğöğüs hassasiyetinin bi olup bi olmaması mı normal mi acaba ?
Benim kendiliğinden hamileliğim olmuştu 10.hafta da sonlanmışti. Ya mesela onda göğüs hassasiyetim çoktu, şişmişti. Şuan hic bir sey yok.

Kızım normal olmuştu . Ama hamileyken sıkıntı yaşadık o yüzden pgt ile tüp bebek denemek istedik .

Kızlar yardım edin ben bunu anlamadım lutinus fitil için bu aplikatörü vajinaya yerleştirin diyor ama ucu ince değil ki geniş bir şey anladım siz nasıl yaptınız. Bu aletsiz itsem olmuyor mu

Eklentiler

• D5C0741F-2DC7-47F6-8835-A6999AA4AC73.webp
    87,2 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar yardım edin ben bunu anlamadım lutinus fitil için bu aplikatörü vajinaya yerleştirin diyor ama ucu ince değil ki geniş bir şey anladım siz nasıl yaptınız. Bu aletsiz itsem olmuyor mu
Canım bana memorial bu aplikatörü kullanmamamı ellerimi iyice temizleyerek ya da eldivenle yerleştirmemi söylemişti.ben cerrahi eldivenle kendim yerleştiriyordum

Canım bana memorial bu aplikatörü kullanmamamı ellerimi iyice temizleyerek ya da eldivenle yerleştirmemi söylemişti.ben cerrahi eldivenle kendim yerleştiriyordum
Çok teşekkür ederim canım bende öyle yaptım şimdi diğer türlü yapamazdım herhalde

Kizlar merhaba, kan pihtilasmasi ile ilgili bilgisi olanlar varsa bakabilirler mi ?

Eklentiler

• 20210904_130313.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 44
merhaba arkadaşlar şişli memorialde semra hanıma tüp bebek yaptıranlar ilaçlar dahil toplam ne kadar harcadınız araştırma aşamasındayım şehir dışımdayım yardımcı olursanız sevinirim

Canım bunu kullanmayı önermiyorlar zaten. Steril bir eldivenle fitili uygulanman yönünde bilgi vermişlerdi. Şuan ben hatta eldivensiz elimi bolca steril hala getirip öyle uyguluyorum.

merhaba arkadaşlar şişli memorialde semra hanıma tüp bebek yaptıranlar ilaçlar dahil toplam ne kadar harcadınız araştırma aşamasındayım şehir dışımdayım yardımcı olursanız sevinirim
Öncesinde üniversite hastanesinden çıkardığınız rapor varsa bu hastanede rapor geçmiyor ama indirim uyguluyor. 12 bin lira olan tüp Bebek ücreti 9600 tl olarak yardımcı oluyorlar. Ama yoksa rapor siz yine indirim kısmını tekrar deneyin. 4-5 bin lira civarı tutabiliyor. Pgt yaptırılacaksa burada gidecek embriyo başına 295$ ödeniyor. En taban tutarı 20 bin lira tutarında olacaktır.

Canım bunu kullanmayı önermiyorlar zaten. Steril bir eldivenle fitili uygulanman yönünde bilgi vermişlerdi. Şuan ben hatta eldivensiz elimi bolca steril hala getirip öyle uyguluyorum.
Teşekkür ederim canım. Ben daha önce progesyan fitil kullandım. O epey bir geri geliyor yani akıntısı çok oluyor. Bu fitil de öyle mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…