- 9 Temmuz 2008
- 1.863
- 2.532
- 658
Canım ben yazın yazlıktayken çanakkaledeydim gidip geldim tedavi için ama artık ist döndüm .Sen çanakkalede misin ? Bakalım soner bey semra hanım dosyamı değerlendşrecekmiş histeroskopi için karar vereceklermiş , bekliyorum inşallah döneceklerm.Sizde Çanakkale de imişsiniz ÇOMÜ de Servet bey var o daha önce Eskişehir de tüp bebek bölümünde çalışmış oda iyi bir doktor gittiniz mi bilmiyorum ama bir deneyin isterseniz 4 den sonra özel randevuda veriyor bulamazsanız kadın Doğumun en üst katında Ofisi var açılacak olan tüp bebek bölümü ile de o ilgileniyor öneririm bi bakın isterseniz
Güzel çıkacak senin canım inşallahKanımı an itibariyle verdim. Bundan sonrası bekleyişben progesteron hormonu da baktiracağım bakalım ne çıkarsa bahtımıza
Ay inşallah yaa bayilcam oof oofGüzel çıkacak senin canım inşallah
İnşallah güzel sonuç çıkacak, içini sıkma hiçAy inşallah yaa bayilcam oof oof
Yaşı bekleyip erken emeklilik kararı veren İstanbulluyuz bizde Çanakkale kazdağlarının bir köyündeBen istanbuldayım canım yazın Çanakkale’de yazlıktaydık gittim geldim . Çook haklısın belki minik bir ayrıntı sebep oluyor . Bakalım dosyamı değerlendirip histeroskopi olup olmayacağıma karar verecekler .Hakkımız da hayırlısı canım inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
çıkmak bilmez şimdi sonuç :/ :)Ay inşallah yaa bayilcam oof oof
Gözün aydın sağlıkla kucağına alasın bebeniArkadaşlar benim sonucum pozitif çok mutluyum inşallah isteyen herkese nasip olur
İnşallah çok teşekkür ederimGözün aydın sağlıkla kucağına alasın bebeni
hayırlı olsun canım :) değerin kaç çıktıArkadaşlar benim sonucum pozitif çok mutluyum inşallah isteyen herkese nasip olur
gözün aydın sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz inşallahArkadaşlar benim sonucum pozitif çok mutluyum inşallah isteyen herkese nasip olur
Yaa çok sevindim canım hayırlı uğurlu oldun inşallahArkadaşlar benim sonucum pozitif çok mutluyum inşallah isteyen herkese nasip olur
sağolunhayırlı olsun canım :) değerin kaç çıktı
İlk deneme 5. Gün embriyosu 10. Gün test pgt yaptırmadıkYaa çok sevindim canım hayırlı uğurlu oldun inşallahEmbriyonuz hangi kaliteydi pgt yapılmış mıydı acaba
Çok teşekkür ederim inşallahgözün aydın sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz inşallah
TebriklerArkadaşlar benim sonucum pozitif çok mutluyum inşallah isteyen herkese nasip olur
Şansıma yaaa çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?