İlk zamanlar göğüs ağrısı aldığımız hormonlardan kaynaklanıyor canım , ilerleyen haftalarda suanki hassasiyetin bebeyle alakalı olmadığını anlıyorsun göğüs ağrısı dediği adet zamanındaki hassasiyetten çok bildiğin ağrı gibi oluyor.. ilk haftalar herkes için farklı belirtiler veriyor ama dediğim gibi ilaçların da bunda etkisi çoksen daha iyi bilirsin canım göğüs ağrısının gelip kaybolması normal mi bazen var bugün yok
Sen onlara bakma canım benim ilk değerim yanlış hatırlamıyorsam 172 falandı yücel bey harika demiştiYa ben şuna takıldım hesaplamalara göre ben bugün 4+ 0 gündeyim tahlil sonucuna baktımda referans aralığı 4. Hafta en az 1000 göstwriyor ondan sordum açıkçası
Yaa içimi rahatlattın sağol senin kaç haftalık pekiSen onlara bakma canım benim ilk değerim yanlış hatırlamıyorsam 172 falandı yücel bey harika demişti
31.haftaya girdikYaa içimi rahatlattın sağol senin kaç haftalık peki
Valla gelsin bencedeŞaka gibi resmen memorial topiği olarak memoriali basmadan versinler sonucu
Maaşallah doğum yaklaşmış hayırlısıyla doğsun31.haftaya girdik
Allah razı olsun canımMaaşallah doğum yaklaşmış hayırlısıyla doğsun
Canlar senin özelinde herkese duyurmuş olayım. Hamilelik var. Değerim 66 çıktı o beni şuan ürkütüyor. Yücel ilk sonuç yanıltır ikincisi önemli dedi bakalım 9 unda tekrarlayacagim
Ayyy çok şükür yarabbimmmCanlar senin özelinde herkese duyurmuş olayım. Hamilelik var. Değerim 66 çıktı o beni şuan ürkütüyor. Yücel ilk sonuç yanıltır ikincisi önemli dedi bakalım 9 unda tekrarlayacagim
eveeeet işte bu . Maşallah canımmmCanlar senin özelinde herkese duyurmuş olayım. Hamilelik var. Değerim 66 çıktı o beni şuan ürkütüyor. Yücel ilk sonuç yanıltır ikincisi önemli dedi bakalım 9 unda tekrarlayacagim
Hayırlı olsun çok sevindimCanlar senin özelinde herkese duyurmuş olayım. Hamilelik var. Değerim 66 çıktı o beni şuan ürkütüyor. Yücel ilk sonuç yanıltır ikincisi önemli dedi bakalım 9 unda tekrarlayacagim
Ayy çok mutlu oldum ya inşallah değerin kat kat artarCanlar senin özelinde herkese duyurmuş olayım. Hamilelik var. Değerim 66 çıktı o beni şuan ürkütüyor. Yücel ilk sonuç yanıltır ikincisi önemli dedi bakalım 9 unda tekrarlayacagim
Canım ya çok sevindimCanlar senin özelinde herkese duyurmuş olayım. Hamilelik var. Değerim 66 çıktı o beni şuan ürkütüyor. Yücel ilk sonuç yanıltır ikincisi önemli dedi bakalım 9 unda tekrarlayacagim
OleeeyCanlar senin özelinde herkese duyurmuş olayım. Hamilelik var. Değerim 66 çıktı o beni şuan ürkütüyor. Yücel ilk sonuç yanıltır ikincisi önemli dedi bakalım 9 unda tekrarlayacagim
Yaa bak sen kendi değerine korkuyorsun gayet iyisin iyiHayırlı olsun çok sevindim
Ay maşallah sanadaCanım ya çok sevindimDeğerin düşük değil bence rabbim inşallah bana da nasip etsin Az önce aradılar yarın 17.30 da transferim var
Amin canımm Allah razı olsunAy maşallah sanadainşallah güzel haberlerle gel yücel beye yazdım hemen bence değerin gayet güzel iki gün sonrasi önemli ilk değer yanıltıcı olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?