Değeriniz kaç çıktı?Arkadaşlar benim sonucum pozitif çok mutluyum inşallah isteyen herkese nasip olur
Tebriklerdarısı bana ama benim hastane 14:00 de cikar
180 çıktıDeğeriniz kaç çıktı?
Canımm çok mutlu oldum senin adına , Rabbim daimi eylesin inşAllahArkadaşlar benim sonucum pozitif çok mutluyum inşallah isteyen herkese nasip olur
ne kadar saçma devlet hastanesinde bile 1 saate çıkıyor sitesine gidip baktın mıŞansıma yaaa çıkmadı14:00 de çıkar diyorlar oof oof
Tüm sayfa senin hayırlı haberini bekliyoruzŞansıma yaaa çıkmadı14:00 de çıkar diyorlar oof oof
Bakalım daha sonuçÇok teşekkür ederim ya inşallah senin de pozitif olurdaha önce ara bence belki erken çıkar
Çok teşekkür ederimCanımm çok mutlu oldum senin adına , Rabbim daimi eylesin inşAllah❤
Bizlerde kavuşalım bu mutluluğa inşAllah
Ay bende hastaneye kadar gittim yok anam yok şansım iste 14:00 den önce haber yok
Bu değer normal mi sizceHarikaiki katını da görürsün insallah
Ay ablamda aynı şeyi söyledi sinir oldu herkes şuan çevremdene kadar saçma devlet hastanesinde bile 1 saate çıkıyor sitesine gidip baktın mı
Tabiki gayet iyi yeterki iki katını gör sonraBu değer normal mi sizce
gayet güzel canım ğöğüs ağrınız falan varmı benim bazen oluyor bazen olmuyor bu normal mi acaba ?Bu değer normal mi sizce
Şaka gibi resmen memorial topiği olarak memoriali basmadan versinler sonucuAy bende hastaneye kadar gittim yok anam yok şansım iste 14:00 den önce haber yok
Bende göğüs ağrısı, regl ağrısı transferden beri var belim ağrıyor bi de hiç kimsede duymadım ama bende regl ağrısı gibi ağrı kasıktan ziyade göbek deliğinin altında tam ortada var bu bana tuhaf gelmiştigayet güzel canım ğöğüs ağrınız falan varmı benim bazen oluyor bazen olmuyor bu normal mi acaba ?
sen daha iyi bilirsin canım göğüs ağrısının gelip kaybolması normal mi bazen var bugün yokŞaka gibi resmen memorial topiği olarak memoriali basmadan versinler sonucu
Ya ben şuna takıldım hesaplamalara göre ben bugün 4+ 0 gündeyim tahlil sonucuna baktımda referans aralığı 4. Hafta en az 1000 göstwriyor ondan sordum açıkçasıTabiki gayet iyi yeterki iki katını gör sonratabiki kese görme kese içerisinde çocuk görme bunlarda endişe hallerini tetikliyor sen şuan tadını çıkar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?