- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 33
hayırlı olsun canım kaçıncı haftandasın :)
maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende yarın kalp atışı için gideceğim belirtileriniz var mı yardımcı olurmusunuz bize de :)
Evet Rahim dinlendirme adı altında ücret alan merkezler var . İlk sırada da Bahçeci geliyor …Kızlar pgt ye göndermeyi düşünmüyorum göndermeyip taze transfer olup pozitif sonuç alan var mı ? Bazı merkezlerde rahim dinlendirme adına bekleme yapılıyor burada öyle birsey yok acaba dondurup bir sonraki ay mı transfer olsam aklım çok karıştı
Biz şişli memorialde yaptırdık canım Sperm tunnel testi olarak geçiyorduMerhaba, dna hasar testini nerde yaptırdınız acaba?
Canım benim pgt gitmedi taze transfer oldu ve rabbime şükür bebeğim benimle.Kızlar pgt ye göndermeyi düşünmüyorum göndermeyip taze transfer olup pozitif sonuç alan var mı ? Bazı merkezlerde rahim dinlendirme adına bekleme yapılıyor burada öyle birsey yok acaba dondurup bir sonraki ay mı transfer olsam aklım çok karıştı
Yaa canım çok teşekkür ederim bizde 31 yaşındayız semra hoca sart değil demişti onun için göndermeyeceğim, bebeğinizi Allah bağışlasın sağlık versin kalite nasıldı sizde ?Canım benim pgt gitmedi taze transfer oldu ve rabbime şükür bebeğim benimle.
Doktorum sizin için gerekli değil şimdilik önermiyorum dediği için yaptırmadık biz pgt yaşınızdan kaynaklı riskiniz az dedi Beril Hocam. Ben 28 Eşim 29 yaşında
inşallah canım Allah razı olsunHadi güzel haberlerle gel canım sımsıkı tutunsun inşallah
Size cevap yazdım ama etiketlememisimMerhaba herkeseTüp bebekten sonra doğumunu Şişli memorialde yapıp memnun kalanlar var mı acaba? Varsa olumlu veya olumsuz görüşlerini belirtebilir mi fikir olması açısından? Başka hastane veya doktor tavsiyeniz varsa ona da açığım. Teşekkürler şimdiden
Ben varım canım pgtsiz taze transfer oldu şimdi hamileyimKızlar pgt ye göndermeyi düşünmüyorum göndermeyip taze transfer olup pozitif sonuç alan var mı ? Bazı merkezlerde rahim dinlendirme adına bekleme yapılıyor burada öyle birsey yok acaba dondurup bir sonraki ay mı transfer olsam aklım çok karıştı
5aa ydı canım şükür olsun ❤ Semra Hoca öyle dediyse hiç içinde şüphe kalmasın gerçekten ben çok güvendim bu ekibe Allah nasip etti burada tedavi olduk diye dua ediyorum hep.Yaa canım çok teşekkür ederim bizde 31 yaşındayız semra hoca sart değil demişti onun için göndermeyeceğim, bebeğinizi Allah bağışlasın sağlık versin kalite nasıldı sizde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?