Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

B BBUSRA4192 transferden sonra bel ağrısı ve kasık ağrısı olmuştu ara ara çok yoğun bi belirti hissetmemiştim ama 5. Haftadan bulantılarım başladı hala devam ediyo. Allah hepimize nasip etsin inşallah kucağımıza almayı çok teşekkürler iyi dileklerin için

Kızlar pgt ye göndermeyi düşünmüyorum göndermeyip taze transfer olup pozitif sonuç alan var mı ? Bazı merkezlerde rahim dinlendirme adına bekleme yapılıyor burada öyle birsey yok acaba dondurup bir sonraki ay mı transfer olsam aklım çok karıştı

Evet Rahim dinlendirme adı altında ücret alan merkezler var . İlk sırada da Bahçeci geliyor …
Tamamen para tuzağı zaten
Aslında en doğrusunu doktordan fikir ve kendi istediğin ,yarın öbürgün pişmanlık yaşamayacağın bi kararla sonuçlandırmalısın …

Bu arada OPU nasıl geçti ?
Kaç yumurta toplandı ?

Hoca ile konustuğumda pgt yapmayacaksak taze öneriyoruz dedi ama 5.günde yeniden konuşuruz dediler , opuda 8 yumurta toplandı tabi biraz agrisi var o kadar olcak asıl süreç simdi başlıyor

Canım benim pgt gitmedi taze transfer oldu ve rabbime şükür bebeğim benimle.

Doktorum sizin için gerekli değil şimdilik önermiyorum dediği için yaptırmadık biz pgt yaşınızdan kaynaklı riskiniz az dedi Beril Hocam. Ben 28 Eşim 29 yaşında

Yaa canım çok teşekkür ederim bizde 31 yaşındayız semra hoca sart değil demişti onun için göndermeyeceğim, bebeğinizi Allah bağışlasın sağlık versin kalite nasıldı sizde ?

Merhaba ben tüp bebekten sonra şişli memorialde devam ettim gebelik zehirlenmesi yaşadım 12 gün yatış yapıldı doğumu orda yaptım ama bir sürü aksilik yaşadım doktortan kaynaklı tansiyonum iyice yükseldi hasta mahremiyeti yok 2019 sonu 50 bine yakın paramız gitti ama memnun kalmadım tüp bebek bölümündeki gibi ilgi ve alaka yok nasip olursa ikinci bebeğim olursa bu sefer gitmeyi düşünmüyorum

Size cevap yazdım ama etiketlememisim

Ben varım canım pgtsiz taze transfer oldu şimdi hamileyim

Yaa canım çok teşekkür ederim bizde 31 yaşındayız semra hoca sart değil demişti onun için göndermeyeceğim, bebeğinizi Allah bağışlasın sağlık versin kalite nasıldı sizde ?
5aa ydı canım şükür olsun ❤ Semra Hoca öyle dediyse hiç içinde şüphe kalmasın gerçekten ben çok güvendim bu ekibe Allah nasip etti burada tedavi olduk diye dua ediyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…