Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah canım 2 tane daha embriyo var inşallah onlarda tutar çok başka kendi evladını sevmek sen kaç haftalıksın şuan
Ay valla ben kendime keseyi görmeden hamile yakıştırması yapamıyorum. Çevremde de herkesin şuan hevesleri kursaklarında 29.08.21 transfer yapıldı. 07.09.21 kan testi günümdü 66 2 gün sonra 09.09.21 181 çıktı. Yarın kese kontrolü var. Bana değerlerimden dolayı 10 gün sonra kese kontrolü verdi. Şuan 5+5 olarak geçiyorum tabi ilk kan test günümden itibaren. Normalda son adet tarihim 10 Ağustos.

Canım hamiş arkadaşlarım transfer sürecinde neler yaptınız neler yediniz neler tavsiye edersiniz
Arkadaşım bende hiç bir şeye dikkat edemedim Ama paketli gıda bir yılı aşkın süredir tüketmiyorum onlardan uzak durabilirsin. Tatlıyı kesmek zor olursa minimuma indirmeye çalış. Kahve çay biliyorsun zaten içmeyin diye tavsiye ediyorlar. Onun dışında transfer sonrası ev yemeği ye muhakkak ben o konuda dikkat ettim. Çorbalarımı ve yemeklerimi ilikli kemik suyuyla pişirdim çok faydalı olduğunu duymuştum. Markette satılıyor vegg and bones du galiba markası Ne avakado ne havuç ne kabak çekirdeği yiyemedim ama onları da yiyin diye söylüyorlar canım

Bir mühlet alışması çok zor oluyor geçer o günlerde bir bakmışsın kucağına aldığın zaman gelmiş sen ilaçlarını hiç aksatma ama iğne ilaç her neyse hepsini zamanın da kullan

Ya oraaı zaten harika bi hastane Rabbim denk getirsin İnşaAllah bnm zamanımda yoktu oraaı aynen dene devlet hakkını ben 2 devlet hakkımı kullanmıştım
İnşallah banada bebeğimi nasip eder bu hastane siz önceki denemelerinizde hamile kalabildiniz mi acaba.suleymaniyeden örn.memnun kalmismiydiniz.benim amh en düşük çıkan testim oradaydı 0.90 cikdi ondan sonra 2 yerde daha verdim 1.30 ve 1.09 cikdi.ama genel olarak pek bir içime sinmedi orası nedense benim.

Bir mühlet alışması çok zor oluyor geçer o günlerde bir bakmışsın kucağına aldığın zaman gelmiş sen ilaçlarını hiç aksatma ama iğne ilaç her neyse hepsini zamanın da kullan
Sağol canım benim valla her sey ilaçlarıma gore. İnşallah yarın güzel haberler verebilirim inşallah iki embriyon da kardeş olur evladına

Canim hic yatmadinmi evde, hemen basladinmi yani çalışmaya?
Sağlık ocağında aldım ya rapor. 5 gün evdeydim. Eşimin içine sinmedi hemen gitmem. Ama sürekli yatmadım yine. Arada evi süpürdüm harıl harıl değil yavaş yavaş. Dolaşım olsun fitiller birikme yapmasın diye.

Kızlar öksürmek hapşırmak tutunmayı etkiler mi az önce hapşurdum karnımın altı gerildi birşey olmamıştır demi

Kızlar öksürmek hapşırmak tutunmayı etkiler mi az önce hapşurdum karnımın altı gerildi birşey olmamıştır demi
Kendini kasma sakın. Bende inatina hapşırıyorum sanki çünkü hemen elimde peçete varsa ona veya tişörtümü ağızıma kapattıp rahatça hapşırıyorum. Bir şey olmaz tek seferde ama dikkatli ol canım

İnşaAllah canım bnöde amh orada yüksek çıktı özelde 1.48 çıkan amh orada 5 küsür çıktı bezmialemde tekrar yapıldı yine 5 küsür sonra 4e düştü amh. Süleymaniyeyi bende sevmedim 9 kişi aynı gün başladık tedaviye herkese aynı tedavi uygulandı hepimizin test günü vs aynıydı topluca da negatif aldık tabi pozitif alanlarda vardı ohss olmuştum ona rağmen taze transfer yapılmıştı yücel bey dedi şansınız varmış ki hamile kalmamışsımız ohss iken hamilelik çok riskliymiş meğer.

B BBUSRA4192 senden hala haberleri bekliyoruz nerelerdesin
iyiyim canım telefonumdan açamadım kadınlar klubünü işyerinde bilgisayarımda açıktı sadece ondan şimdi yazıyorum şuan şükür bir sorun yok kese ve bebeği gördük şükür çok şükür sıra sendeki güzel heberlerde :)

Aman maşallah maşallah kalp atışları da duyuldu ohh ohh darısı bana bende bekliyorum daha giremedim kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…