Ay valla ben kendime keseyi görmeden hamile yakıştırması yapamıyorum. Çevremde de herkesin şuan hevesleri kursaklarındaİnşallah canım 2 tane daha embriyo var inşallah onlarda tutar çok başka kendi evladını sevmek sen kaç haftalıksın şuan
Valla çalışma koşullarında ben bir şey yaptım dersem yalan olur. Bir sey yapamadimCanım hamiş arkadaşlarım transfer sürecinde neler yaptınız neler yediniz neler tavsiye edersiniz
Arkadaşım bende hiç bir şeye dikkat edemedimCanım hamiş arkadaşlarım transfer sürecinde neler yaptınız neler yediniz neler tavsiye edersiniz
Bir mühlet alışması çok zor oluyor geçer o günlerde bir bakmışsın kucağına aldığın zaman gelmiş sen ilaçlarını hiç aksatma ama iğne ilaç her neyse hepsini zamanın da kullanAy valla ben kendime keseyi görmeden hamile yakıştırması yapamıyorum. Çevremde de herkesin şuan hevesleri kursaklarında29.08.21 transfer yapıldı. 07.09.21 kan testi günümdü 66 2 gün sonra 09.09.21 181 çıktı. Yarın kese kontrolü var. Bana değerlerimden dolayı 10 gün sonra kese kontrolü verdi. Şuan 5+5 olarak geçiyorum tabi ilk kan test günümden itibaren. Normalda son adet tarihim 10 Ağustos.
İnşallah banada bebeğimi nasip eder bu hastaneYa oraaı zaten harika bi hastane Rabbim denk getirsin İnşaAllah bnm zamanımda yoktu oraaı aynen dene devlet hakkını ben 2 devlet hakkımı kullanmıştım
Sağol canım benim valla her sey ilaçlarıma gore. İnşallah yarın güzel haberler verebilirimBir mühlet alışması çok zor oluyor geçer o günlerde bir bakmışsın kucağına aldığın zaman gelmiş sen ilaçlarını hiç aksatma ama iğne ilaç her neyse hepsini zamanın da kullan
Amin inşallah canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin kimsenin de kucağını boş bırakmasınSağol canım benim valla her sey ilaçlarıma gore. İnşallah yarın güzel haberler verebiliriminşallah iki embriyon da kardeş olur evladına
Canim hic yatmadinmi evde, hemen basladinmi yani çalışmaya?Valla çalışma koşullarında ben bir şey yaptım dersem yalan olur. Bir sey yapamadim
Sağlık ocağında aldım ya rapor. 5 gün evdeydim. Eşimin içine sinmedi hemen gitmem. Ama sürekli yatmadım yine. Arada evi süpürdüm harıl harıl değil yavaş yavaş. Dolaşım olsun fitiller birikme yapmasın diye.Canim hic yatmadinmi evde, hemen basladinmi yani çalışmaya?
Kendini kasma sakın. Bende inatina hapşırıyorum sanki çünküKızlar öksürmek hapşırmak tutunmayı etkiler mi az önce hapşurdum karnımın altı gerildi birşey olmamıştır demi
Hiç bir şey olmaz korkma ben resmen hapşırık öksürme ne ararsan vardı doktora sordum hiç bişe olmaz demişti zaten rabbim onu kararlamıştır o bu bahaneKızlar öksürmek hapşırmak tutunmayı etkiler mi az önce hapşurdum karnımın altı gerildi birşey olmamıştır demi
İnşaAllah canımİnşallah banada bebeğimi nasip eder bu hastanesiz önceki denemelerinizde hamile kalabildiniz mi acaba.suleymaniyeden örn.memnun kalmismiydiniz.benim amh en düşük çıkan testim oradaydı 0.90 cikdi ondan sonra 2 yerde daha verdim 1.30 ve 1.09 cikdi.ama genel olarak pek bir içime sinmedi orası nedense benim.
iyiyim canım telefonumdan açamadım kadınlar klubünü işyerinde bilgisayarımda açıktı sadece ondan şimdi yazıyorum şuan şükür bir sorun yok kese ve bebeği gördük şükür çok şükür sıra sendeki güzel heberlerde :)
Aman maşallah maşallahiyiyim canım telefonumdan açamadım kadınlar klubünü işyerinde bilgisayarımda açıktı sadece ondan şimdi yazıyorum şuan şükür bir sorun yok kese ve bebeği gördük şükür çok şükür sıra sendeki güzel heberlerde :)
hadi hayırlısı inşallah canım :)Aman maşallah maşallahkalp atışları da duyuldu ohh ohh darısı bana bende bekliyorum daha giremedim kontrole
İnşallah inşallah kalp atışını da duyalim oohhh diyelimhadi gözün aydın canım güzel haberler nasip etsin Allah bize hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?