- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
Kızlar öğlen 1 de verdim kanımı çok şükür 536 çıkmışAllah’ıma binlerce kez şükürler olsun Ne diyeceğimi bilemiyorum
Vayyy harika bir değerKızlar öğlen 1 de verdim kanımı çok şükür 536 çıkmışAllah’ıma binlerce kez şükürler olsun Ne diyeceğimi bilemiyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına aldığın günleri de görmek nasip olsunKızlar öğlen 1 de verdim kanımı çok şükür 536 çıkmışAllah’ıma binlerce kez şükürler olsun Ne diyeceğimi bilemiyorum
Gözün aydınsağlıkla kucağına da alırsın inşallah
Vayyy harika bir değerçift transferdi sanırım yada bölündü mü? Kesin ikiz geliyor
Kızlar Allah razı olsunHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına aldığın günleri de görmek nasip olsun
Oyyy yerim ya …Kızlar öğlen 1 de verdim kanımı çok şükür 536 çıkmışAllah’ıma binlerce kez şükürler olsun Ne diyeceğimi bilemiyorum
çok sevindim canımm Rabbim kucağına almayı da nasip etsinKızlar öğlen 1 de verdim kanımı çok şükür 536 çıkmışAllah’ıma binlerce kez şükürler olsun Ne diyeceğimi bilemiyorum
Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar Allah razı olsunAmin inşallah kucağıma sağ Salim alabileyim bu sefer 4aa tek embriyo Transferi olmuştum. Pazartesi yine verin Ona göre muayene gününü belirleyelim dediler
Ya oraaı zaten harika bi hastane Rabbim denk getirsin İnşaAllah bnm zamanımda yoktu oraaı aynen dene devlet hakkını ben 2 devlet hakkımı kullanmıştımBen cam sakura hastanesinde başladım tedaviye basaksehirde, ilk denememi burda yaptırmak istiyorum.su an tek sorun amh gibi görünüyor bizde erkek faktörü yok tüplerde birşey yok hsg falan çekildim hormonlarım hepsi normal amh hariç tabiilk tutmazsa o zaman özel düşünürüm belki ama bilemiyorum şu an inşallah tutar cam sakurada tüp yaptırıp ilk denemsinde tutan birisiyle de görüştüm hastaneden falan çok memnun kalmış.su ana kadar çok şükür bende bir sorun yasamadim.umarim hepimiz güzel sonuçlar alırız
Ohh maşallah çok sevindim darısı başıma canım benimde 26 sında test günü benim içinde dua et kütledenKızlar Allah razı olsunAmin inşallah kucağıma sağ Salim alabileyim bu sefer 4aa tek embriyo Transferi olmuştum. Pazartesi yine verin Ona göre muayene gününü belirleyelim dediler
Oyyy yerim ya …
Rabbim sonuna kadar sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin inşAllah .
Çok sevindim
Eylül ayı gerçekten bereketli bi ay.. 1 fireyle herkesi hamiş yaptı merkez
İkiz bebiş düşünüyorum bende bu değer şahane çünkü
Hadi gözünaydın olsun
Allah’ım bekleyen herkese nasip eylesin
çok sevindim canımm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin
Sağlıkla kucağına al inşallah
Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz dualarınız içinOhh maşallah çok sevindim darısı başıma canım benimde 26 sında test günü benim içinde dua et kütleden
Hayırlı olsun gözünüz aydınKızlar Allah razı olsunAmin inşallah kucağıma sağ Salim alabileyim bu sefer 4aa tek embriyo Transferi olmuştum. Pazartesi yine verin Ona göre muayene gününü belirleyelim dediler
İlk denemede mi tuttu canımAllah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz dualarınız içinrabbim buradaki arkadaşlarımın da böyle güzel haberler almasını nasip etsin sağlıkla kucaklarımıza alalım İnşallah
Yaa çok güzel haberKızlar öğlen 1 de verdim kanımı çok şükür 536 çıkmışAllah’ıma binlerce kez şükürler olsun Ne diyeceğimi bilemiyorum
Hayırlı olsun gözünüz aydınRabbim sağlık sıhhatle kucağınıza almak nasip etsin çok sevindim
İlk denemede mi tuttu canım
Amin Allah razı olsun kızlarYaa çok güzel haberRabbım inşallah sağlıkla sıhhat ile kucağına almani nasip etsin
Yok canım memorialin indirim yaptığını biliyorum yazdığı ilaçlar da özel olduğu için hastane devlet karşılamıyor yani yazdıkları ilaçlar gonal f gibi onları devlette yazdırıp karşılıyor mu bende yaptırdım memorial de beril hanım dı doktorum transferi de yücel bey yaptı çok şükür ilk denemede tuttu bir kızım var şuan 7 aylık inşallah sizlerde sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza ben o zaman ilaçları yazdıracaktım bir hastanede yazmamışlardı şuan arkadaşım için sordum sizlerePardon ben mi yanlış anladımdevletten tüp Bebek raporu çıkartırsaniz Memorial hastanesi %100 özel olduğu için geçmiyor. Ama ben burada Memorial Hastanesi'nde yazılan receteyi devlette yazdırıp çıkan rapora istinaden alanlari okudum. Ama eczanelerde bu durum için kota oluyor sanırım onun için zor olan durumlar oluyor. Birde rapor varsa Memorial tedavi ücretini 12000tl den 9600tl indiriyor. Umarım doğru anlayıp cevap verebildim
Ya maşallah maşallah inşallah bizde o gunleri görürüz inşallahYok canım memorialin indirim yaptığını biliyorum yazdığı ilaçlar da özel olduğu için hastane devlet karşılamıyor yani yazdıkları ilaçlar gonal f gibi onları devlette yazdırıp karşılıyor mu bende yaptırdım memorial de beril hanım dı doktorum transferi de yücel bey yaptı çok şükür ilk denemede tuttu bir kızım var şuan 7 aylık inşallah sizlerde sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza ben o zaman ilaçları yazdıracaktım bir hastanede yazmamışlardı şuan arkadaşım için sordum sizlere
Çok teşekkür ederimgokkusaginadusenbukalemun
Sen ne durumdasın ?
Embriyoların vardı diye hatılıyorum , transferi mi bekliyorsun ?
İnşallah canım 2 tane daha embriyo var inşallah onlarda tutar çok başka kendi evladını sevmek sen kaç haftalıksın şuanYa maşallah maşallah inşallah bizde o gunleri görürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?