Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yumurta rezerv azligim vardi.
Acaba , hani 5 . Kalite/6.Kalite de deseler , bu durum rahimde yine gelişmekte olan yumurta faktöründen mi tutunamıyor
Yani iyi görünen embriyo rahme transfer edilince mi olmuyor , pek anlam veremiyorum doğrusu …
Mesela dün Embriyolog Ferhat Cengiz’in canlı yayınına denk geldim ve şöyle ibare kullandı “en ağır tahlillerin sonucu temiz bile gelse , en kaliteli embriyo da transfer edilse hiç umulmadık yerde ; insilün direnci düşük olan kadınlarda embriyonun tutunması %40 ..”
Nedense bu durumu yaşayan çok hasta var , çok şükür ki sağlıklı bi evlat bağışlamış Rabbim ne güzel …
Yüce Allah’ım bizlere de , tüm canlılara nasip eylesin ..
İnsandan hayvana , ağaçtan meyveye kadar

Bencede sen testini ver sonucu birlikte açarsınız yahu o kadar beklenir mi

Genel bir rapor çıkarınca mı karşılıyordu ilaçları
Pardon ben mi yanlış anladım devletten tüp Bebek raporu çıkartırsaniz Memorial hastanesi %100 özel olduğu için geçmiyor. Ama ben burada Memorial Hastanesi'nde yazılan receteyi devlette yazdırıp çıkan rapora istinaden alanlari okudum. Ama eczanelerde bu durum için kota oluyor sanırım onun için zor olan durumlar oluyor. Birde rapor varsa Memorial tedavi ücretini 12000tl den 9600tl indiriyor. Umarım doğru anlayıp cevap verebildim

Merhaba , Histereskopi yapıldı hic bisey cıkmadı yani bi sorun bulunamıyor hatta embriyologlar siz kendi kendinize de hamile kalabiliirsiniz diyor ama bu 5. Tedavi olacak sadece bir 6 haftalık düsük oldu o kadar
Hematoloji bölümüne gittiniz mi

Yok hayır direkt o bölüme gitmedim ama bende kansızlık var hap içince artıyor bırakinca 6 ay içinde yine sınırın altına düsüyor akdeniz anemisine bakıldı ama bisey çıkmadı
Gidin bence tedavi sürecinizi yapılanları anlatın hazırlık sürecinde en azından kanla ilgili bir sorun varmı öğrenirsiniz (dahiliye nin yan dalı) nasılsa bekleyeceksiniz bir süre

Merhaba, dna hasar testini nerde yaptırdınız acaba?

Merhaba herkese Tüp bebekten sonra doğumunu Şişli memorialde yapıp memnun kalanlar var mı acaba? Varsa olumlu veya olumsuz görüşlerini belirtebilir mi fikir olması açısından? Başka hastane veya doktor tavsiyeniz varsa ona da açığım. Teşekkürler şimdiden

Sizin tedaviniz nasıl sonuçlandı sizi hatırladım sizinde pgt li transferiniz olmuştu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…