Acaba , hani 5 . Kalite/6.Kalite de deseler , bu durum rahimde yine gelişmekte olan yumurta faktöründen mi tutunamıyorYumurta rezerv azligim vardi.
Genel bir rapor çıkarınca mı karşılıyordu ilaçlarıÖyle bir rapor süreci yok malesef
Bencede sen testini ver sonucu birlikte açarsınız yahu o kadar beklenir miKızlar Allah razı olsun evet heyecanımı ne kadar bastırmaya çalışsamda olmuyornormalde yarın test günümüz ama eşim cumartesi gidelim diyor yarın işleri varmış sanırım. Bende onsuz gitmek istemiyorum. Yani Allah nasip ederse güzel haberi cumartesi alacağım Rabbim tevekkülümüzü arttırsın
Pardon ben mi yanlış anladımGenel bir rapor çıkarınca mı karşılıyordu ilaçları
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler gelsin benimde yarın toplama olacakhayır hiçbir sorun yok canım. şuan pgt gitmis sağlıklı dört embriyomuz var. yarın biri transfer olacak Allah’ın izniyle..
inşallah canım senden de güzel haberler bekliyoruzHadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler gelsin benimde yarın toplama olacak
Hematoloji bölümüne gittiniz miMerhaba , Histereskopi yapıldı hic bisey cıkmadı yani bi sorun bulunamıyor hatta embriyologlar siz kendi kendinize de hamile kalabiliirsiniz diyor ama bu 5. Tedavi olacak sadece bir 6 haftalık düsük oldu o kadar
Hamiş kadrosuna seni de yolluyoruz Allah’ın izniyle … Kaçta transferin ?inşallah canım senden de güzel haberler bekliyoruzyarın bizim günümüz olsun
inşallah balım. 17:00-17:30 arası olacak dedi bugün embriyolog arayıp..Hamiş kadrosuna seni de yolluyoruz Allah’ın izniyle … Kaçta transferin ?
Zeynep …inşallah balım. 17:00-17:30 arası olacak dedi bugün embriyolog arayıp..
Sağol canım.. Yücel bey yapacakmış..Zeynep …
Dualarım seninle inşAllah olucak
Emanetini al ve gel
Kimin yapacağı belli mi ?
Yok hayır direkt o bölüme gitmedim ama bende kansızlık var hap içince artıyor bırakinca 6 ay içinde yine sınırın altına düsüyor akdeniz anemisine bakıldı ama bisey çıkmadıHematoloji bölümüne gittiniz mi
Gidin bence tedavi sürecinizi yapılanları anlatın hazırlık sürecinde en azından kanla ilgili bir sorun varmı öğrenirsiniz (dahiliye nin yan dalı) nasılsa bekleyeceksiniz bir süreYok hayır direkt o bölüme gitmedim ama bende kansızlık var hap içince artıyor bırakinca 6 ay içinde yine sınırın altına düsüyor akdeniz anemisine bakıldı ama bisey çıkmadı
Anladım teşekkür ederim ilginiz için gitmekte fayda varGidin bence tedavi sürecinizi yapılanları anlatın hazırlık sürecinde en azından kanla ilgili bir sorun varmı öğrenirsiniz (dahiliye nin yan dalı) nasılsa bekleyeceksiniz bir süre
Bugün güzel haberlerin başlangıcı olur umarım Rabbim yar ve yardımcınız olsunAnladım teşekkür ederim ilginiz için gitmekte fayda var
Merhaba, dna hasar testini nerde yaptırdınız acaba?Canım benim pıhtılaşma testi yapılmıştı ben istemiştim henüz sonuçları konuşmadık Beril hoca ile eger sen anlıyorsan seninle paylaşabilir miyim ?
bu arada benimde eşimde morf 2 ve Dna Hasarı mevcuttu
Çok sağolun teşekkür ederimBugün güzel haberlerin başlangıcı olur umarım Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Sizin tedaviniz nasıl sonuçlandı sizi hatırladım sizinde pgt li transferiniz olmuştu sanırımMerhaba herkeseTüp bebekten sonra doğumunu Şişli memorialde yapıp memnun kalanlar var mı acaba? Varsa olumlu veya olumsuz görüşlerini belirtebilir mi fikir olması açısından? Başka hastane veya doktor tavsiyeniz varsa ona da açığım. Teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?