Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladım canım hayırlı sonuçlar olsun insallah sen pgt ye bayağı fazla yollamıstın değil mi karıstırmıyorum kaç tane sağlıklı geldi

Anladım canım hayırlı sonuçlar olsun insallah sen pgt ye bayağı fazla yollamıstın değil mi karıstırmıyorum kaç tane sağlıklı geldi
Aynen eşimde Translokasyon olduğu için biraz mecbur kaldık…
14 tane 5. Gün +1 tanede 6. Gün embriyosu sonradan eklendi.
Normal gelen 7 tane oldu,Rabbime şükürler olsun.
Hepimiz adına inşallah hayırlı sonuçlar gelsin o kapıdAn

Ben cam sakura hastanesinde başladım tedaviye basaksehirde, ilk denememi burda yaptırmak istiyorum.su an tek sorun amh gibi görünüyor bizde erkek faktörü yok tüplerde birşey yok hsg falan çekildim hormonlarım hepsi normal amh hariç tabi ilk tutmazsa o zaman özel düşünürüm belki ama bilemiyorum şu an inşallah tutar cam sakurada tüp yaptırıp ilk denemsinde tutan birisiyle de görüştüm hastaneden falan çok memnun kalmış.su ana kadar çok şükür bende bir sorun yasamadim.umarim hepimiz güzel sonuçlar alırız

Anladım canım çok güzel inşallah kavuşacaksin

Merhaba , Histereskopi yapıldı hic bisey cıkmadı yani bi sorun bulunamıyor hatta embriyologlar siz kendi kendinize de hamile kalabiliirsiniz diyor ama bu 5. Tedavi olacak sadece bir 6 haftalık düsük oldu o kadar
evet benım de aynı şekilde. hiçbirşeyde sorun yok en fazla 8 haftalığı gördüm dört gebeliğimde de

Merhaba mesajinizi gorunce yazmak istedim benim 6 AA bir embriyom tutmadi ayni kalitede bir tane cozdururken bozuldu 6 AB embriyom tutundu kizim on uc aylik oldu sukur.Bazen goruntude en iyi kalite olabilir ama tutmayabilir.

Merhaba mesajinizi gorunce yazmak istedim benim 6 AA bir embriyom tutmadi ayni kalitede bir tane cozdururken bozuldu 6 AB embriyom tutundu kizim on uc aylik oldu sukur.Bazen goruntude en iyi kalite olabilir ama tutmayabilir.
Peki sizde ki problem neydi ?

Yarın yine güzel haberler alalım inşAllah ..

N Nesliist
Seni yarın OPU ‘ya uğurluyoruz
Kaliteli,olgun güzel hayırlı haberlerle dön inşAllah

Bahara giderken
Heyecan tavandır şimdi sende , güzel bi Cuma gününde sende hayırlı haberlerini al gel bize inşAllah
Dualarımız seninle ,Allah’ın izniyle bahara ulaşcaksın yarın

Kızlar Allah razı olsun evet heyecanımı ne kadar bastırmaya çalışsamda olmuyor normalde yarın test günümüz ama eşim cumartesi gidelim diyor yarın işleri varmış sanırım. Bende onsuz gitmek istemiyorum. Yani Allah nasip ederse güzel haberi cumartesi alacağım Rabbim tevekkülümüzü arttırsın

Sabrınıza hayranım kızlar 4.günden itibaren test yapmaya başlayan biri olarakama hep diyorum bu topiğin kötü örneği benim beslenmeme bile dikkat edemedim

Yaaa çok teşekkür ederim yazdığınız için ben de öyle umutsuzluğa kapıldım ama burada 4bc olanların yada 2 olanların bile tuttuğunu okuyoruz

Pıhtılaşma sorunu falan yoktu değil mi şuan ne durumdasınız konuşmuş olabiliriz unuttuysam kusuruma bakmayın
hayır hiçbir sorun yok canım. şuan pgt gitmis sağlıklı dört embriyomuz var. yarın biri transfer olacak Allah’ın izniyle..

yaaa hadi güzel haberlerle gel canım.. yarın 9. günün ve tahlil yapmayacak mısın valla ben de dayanamazdım ne yalan söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…