Anladım canım hayırlı sonuçlar olsun insallah sen pgt ye bayağı fazla yollamıstın değil mi karıstırmıyorum kaç tane sağlıklı geldiFazla yumurta toplanan hastalarda “HİPERSTİMÜLASYON” riskini önleyebilmek adına mecbur bekletiyorlarmış.Ne kadar sorunum yok desemde ara ara varla yok arası hafif kaşıntı bile doğabiliyor.Haliyle beklemekte fayda varmış
Geç olsun da ben 3 ayda beklerim …
Covid testi dediğin gibi , birkaç gün öncesinden verilebiliyordu , bunu paylaşman da güzel oldu …Mutlaka bi açıklamaları vardır diye düşünüyorum ..
Öyle bir rapor süreci yok malesefSizlere bir sorum olacaktı geçen yıl bende tüp bebek yaptırdım ama tam hatırlayamadım şuan transfer öncesinde kullanılan ilaçlara rapor çıkartılıyor mu
Aynen eşimde Translokasyon olduğu için biraz mecbur kaldık…Anladım canım hayırlı sonuçlar olsun insallah sen pgt ye bayağı fazla yollamıstın değil mi karıstırmıyorum kaç tane sağlıklı geldi
Ben cam sakura hastanesinde başladım tedaviye basaksehirde, ilk denememi burda yaptırmak istiyorum.su an tek sorun amh gibi görünüyor bizde erkek faktörü yok tüplerde birşey yok hsg falan çekildim hormonlarım hepsi normal amh hariç tabiSiz hangi hastaneye randevu aldınız? Tedavinizi nerede başlayacaksınız? Ben süleymaniyede denemiştim çapadada dosyam vardı orası çok uğraştırdı bezmialem de aşılama olmuştum, birde devlet destekli özel bi yerde tüp denemiştim ama orayıda beğenmedim. Eğer ki fazla bi sıkıntı yoksa devlette çok pozitif alan biliyorum. Ama özellerde memorial ve bahçeci tek geçerim. Memorial ilk tercihim oldu. Bahçeci biraz daha para odaklı sanki
Anladım canım çok güzel inşallah kavuşacaksinAynen eşimde Translokasyon olduğu için biraz mecbur kaldık…
14 tane 5. Gün +1 tanede 6. Gün embriyosu sonradan eklendi.
Normal gelen 7 tane oldu,Rabbime şükürler olsun.
Hepimiz adına inşallah hayırlı sonuçlar gelsin o kapıdAn
evet benım de aynı şekilde. hiçbirşeyde sorun yok en fazla 8 haftalığı gördüm dört gebeliğimde deMerhaba , Histereskopi yapıldı hic bisey cıkmadı yani bi sorun bulunamıyor hatta embriyologlar siz kendi kendinize de hamile kalabiliirsiniz diyor ama bu 5. Tedavi olacak sadece bir 6 haftalık düsük oldu o kadar
Merhaba gluten hassasiyeti de düşük yapabiliyormuş böyle bi şey duymuştum acaba bi araştırsanınız aklıma geldi paylaşmak istedimevet benım de aynı şekilde. hiçbirşeyde sorun yok en fazla 8 haftalığı gördüm dört gebeliğimde de
teşekkürler evet sağlıklı beslenmeye de dikkat etmek lazımMerhaba gluten hassasiyeti de düşük yapabiliyormuş böyle bi şey duymuştum acaba bi araştırsanınız aklıma geldi paylaşmak istedim
Merhaba mesajinizi gorunce yazmak istedim benim 6 AA bir embriyom tutmadi ayni kalitede bir tane cozdururken bozuldu 6 AB embriyom tutundu kizim on uc aylik oldu sukur.Bazen goruntude en iyi kalite olabilir ama tutmayabilir.Amin canım güzel duaların için cuma günü opu olacak bugün gittim 9 yumurta görünüyor ama 7 si birbirine yakın 19 20 nm . Yumurta rezervine sıkıntılı demiyor iste suanda hic bisey bulamıyolar en son embriyo kaliteniz top seviyede değil diyor yani ben anlamadım 6AA neresi top olmuyor . Gecen muayenede pgt gerek yok sizde diyor bu muayenede pgt yapalım diyor gerçekten sasırmıs durumdayım. Tutan kisilerin hep top seviyede mi anlamıs degilim kızlar varsa düsük kaliteli olup tutan yazabiiir mi ?
canım senın test günün ne zaman? güzel haberler ver bize hadi inşallahHayırlı uğurlu olsun inşallah
Peki sizde ki problem neydi ?Merhaba mesajinizi gorunce yazmak istedim benim 6 AA bir embriyom tutmadi ayni kalitede bir tane cozdururken bozuldu 6 AB embriyom tutundu kizim on uc aylik oldu sukur.Bazen goruntude en iyi kalite olabilir ama tutmayabilir.
Yumurta rezerv azligim vardi.Peki sizde ki problem neydi ?
Sabrınıza hayranım kızlar 4.günden itibaren test yapmaya başlayan biri olarakKızlar Allah razı olsun evet heyecanımı ne kadar bastırmaya çalışsamda olmuyornormalde yarın test günümüz ama eşim cumartesi gidelim diyor yarın işleri varmış sanırım. Bende onsuz gitmek istemiyorum. Yani Allah nasip ederse güzel haberi cumartesi alacağım Rabbim tevekkülümüzü arttırsın
Yaaa çok teşekkür ederim yazdığınız için ben de öyle umutsuzluğa kapıldım ama burada 4bc olanların yada 2 olanların bile tuttuğunu okuyoruzMerhaba mesajinizi gorunce yazmak istedim benim 6 AA bir embriyom tutmadi ayni kalitede bir tane cozdururken bozuldu 6 AB embriyom tutundu kizim on uc aylik oldu sukur.Bazen goruntude en iyi kalite olabilir ama tutmayabilir.
Pıhtılaşma sorunu falan yoktu değil mi şuan ne durumdasınız konuşmuş olabiliriz unuttuysam kusuruma bakmayınevet benım de aynı şekilde. hiçbirşeyde sorun yok en fazla 8 haftalığı gördüm dört gebeliğimde de
hayır hiçbir sorun yok canım. şuan pgt gitmis sağlıklı dört embriyomuz var. yarın biri transfer olacak Allah’ın izniyle..Pıhtılaşma sorunu falan yoktu değil mi şuan ne durumdasınız konuşmuş olabiliriz unuttuysam kusuruma bakmayın
yaaa hadi güzel haberlerle gel canım.. yarın 9. günün ve tahlil yapmayacak mısınKızlar Allah razı olsun evet heyecanımı ne kadar bastırmaya çalışsamda olmuyornormalde yarın test günümüz ama eşim cumartesi gidelim diyor yarın işleri varmış sanırım. Bende onsuz gitmek istemiyorum. Yani Allah nasip ederse güzel haberi cumartesi alacağım Rabbim tevekkülümüzü arttırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?