- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
Ayy bak kötü deneyimler işte yaa çok şükür ki gebelik oluşmamış doktorunun dediği gibi.ohss oluyorsan demekki sende rezerv fazlalığı var 5 kusur cikmasindan da belli nasıl 1 kusur çıkmisdı başka yerde çok tuhaf değil miİnşaAllah canımbnöde amh orada yüksek çıktı özelde 1.48 çıkan amh orada 5 küsür çıktı bezmialemde tekrar yapıldı yine 5 küsür sonra 4e düştü amh. Süleymaniyeyi bende sevmedim 9 kişi aynı gün başladık tedaviye herkese aynı tedavi uygulandı hepimizin test günü vs aynıydı topluca da negatif aldık tabi pozitif alanlarda vardı ohss olmuştum ona rağmen taze transfer yapılmıştı yücel bey dedi şansınız varmış ki hamile kalmamışsımız ohss iken hamilelik çok riskliymiş meğer.
Ohh şükür , ah bu stres yedi bitirdi bizi
Maşallah canım çok sevindimiyiyim canım telefonumdan açamadım kadınlar klubünü işyerinde bilgisayarımda açıktı sadece ondan şimdi yazıyorum şuan şükür bir sorun yok kese ve bebeği gördük şükür çok şükür sıra sendeki güzel heberlerde :)
Sorma vallaOhh şükür , ah bu stres yedi bitirdi bizi
Bak görüyomusun adım adım herşey yolunda gidiyor , Rabbim ne güzel kapılar açıyor çok şükür
Kucağına aldığın günleri de okuyacağız Allah’ın izniyle
Sağol canım birde kalp atışı duyduk mu tamam
Canımsınİşte günün en güzel haberii bundan daha iyi nasıl olurrcanım benim nasıl mutlu oluyorum senin bu güzel haberlerinle kelimelerim yetmezzz maşallaaah
Su gibi aksın o 10 gün canım her şey çok güzel olacak pıt pıt lar seni beklerCanımsınvalla bir 10 gün stresi daha devam edecek bana sonra tatlı heyecanlara geçeceğiz
Ay inşallah hala inanamıyorum bir mucizeSu gibi aksın o 10 gün canım her şey çok güzel olacak pıt pıt lar seni bekler
Fatma8189 demi :) etiket yapmaya çalıştim çıkmadın allah allah dedimKullanıcı adim değiştiçok mutlu oldum canım
evetFatma8189 demi :) etiket yapmaya çalıştim çıkmadın allah allah dedimteşekkür ederim son 10 artık
inşallahhh inşallahh böyle güzel gider canım doğana kadar rahat etmek yok bize :)
Çapaya gittiğim dönemde çapada yapılmıyordu ve civarda bi özel laboratuvar ile anlaşması vardı oraya yönlendirmişti amh testi için. Sonradan nasıl yükseldi bilmiyorum bi dr testlerden biri hatalı dedi o yüzden 3. 4. Testlerde istendi tekrardan. Pko varmış bende bunuda memorialde öğrendimAyy bak kötü deneyimler işte yaa çok şükür ki gebelik oluşmamış doktorunun dediği gibi.ohss oluyorsan demekki sende rezerv fazlalığı var 5 kusur cikmasindan da belli nasıl 1 kusur çıkmisdı başka yerde çok tuhaf değil miSüleymaniye bana dosya falan açmak istedi hemen doğru düzgün hormon testlerini bile baştan savma eksik adetin son günü tok karnına falan aldı.hep işleri baştan savmaydi içime sinmedi vazgeçdim ordan bende.ohss de taze transfer yapmıyor çoğu yer dinlendirme yapıyor.devlet genel olarak mı böyle taze yapıyor acaba bilemedim.ohss riski olanlar için büyük dezavantaj.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?