Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayy bak kötü deneyimler işte yaa çok şükür ki gebelik oluşmamış doktorunun dediği gibi.ohss oluyorsan demekki sende rezerv fazlalığı var 5 kusur cikmasindan da belli nasıl 1 kusur çıkmisdı başka yerde çok tuhaf değil mi Süleymaniye bana dosya falan açmak istedi hemen doğru düzgün hormon testlerini bile baştan savma eksik adetin son günü tok karnına falan aldı.hep işleri baştan savmaydi içime sinmedi vazgeçdim ordan bende.ohss de taze transfer yapmıyor çoğu yer dinlendirme yapıyor.devlet genel olarak mı böyle taze yapıyor acaba bilemedim.ohss riski olanlar için büyük dezavantaj.

Şimdi çıktım kese görüldü günüyle uyumlu dendi. 10 gün sonra tekrar kalp atışı için gideceğim pastelmom cgdm5525
Ohh şükür , ah bu stres yedi bitirdi bizi
Bak görüyomusun adım adım herşey yolunda gidiyor , Rabbim ne güzel kapılar açıyor çok şükür
Kucağına aldığın günleri de okuyacağız Allah’ın izniyle

Maşallah canım çok sevindim sağ Salim devam etsin inşallah

Şimdi çıktım kese görüldü günüyle uyumlu dendi. 10 gün sonra tekrar kalp atışı için gideceğim pastelmom cgdm5525
İşte günün en güzel haberii bundan daha iyi nasıl olurr canım benim nasıl mutlu oluyorum senin bu güzel haberlerinle kelimelerim yetmezzz maşallaaah

Sorma valla bir 10 gün daha kalp atışı bekleyecek oof ooff

Çapaya gittiğim dönemde çapada yapılmıyordu ve civarda bi özel laboratuvar ile anlaşması vardı oraya yönlendirmişti amh testi için. Sonradan nasıl yükseldi bilmiyorum bi dr testlerden biri hatalı dedi o yüzden 3. 4. Testlerde istendi tekrardan. Pko varmış bende bunuda memorialde öğrendim o yüzden amh yüksrk çıkıyormuş. Ohssde benim karnımın içinde kocaman boru şeklinde bi şişlik oluştu dışardan belli oluyordu adım atamıyordum ağrıdan ve afedersin su gibi akıntı oluştu o akıntıya rağmen transfer olmuştu işte ayrıca hidrosalpenks varmış bunu bile rahim filminden anlamamışlar rapora bakmışlwr hep rahim filminin o raporda herşey normal gözüküyor halbuki tüplerde sıvı varmış ohssdede iyice zarar görm0ş tüplerim yani o aşırı gelen sıvı tüplerdeki sıvı olabilir demişti dr. Hidrosalpenks varken tedavilerim olumsuz oldu. Tüplerimi aldırınca akıntılarım vs herşey normale döndü. Rabbim dermansız dert vermesin çaresiz bırakmasın hiç birimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…