Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar size 10 puanlıklık soru
Şimdi şöyle ki ,
OPU’yu oldum , ardından 1 hafta sonra adet
. Adetim normal şartlarda 16.sında olması gerekiyordu malum OPu dan dolayı gecikmedeyim şuan..
Diyelim ki bugün adet oldum .adetim de de kaymamı yaşarım , yoksa zamanlama bugüne tutar mı ?
Yani Ağust 20’de olduysam, 2.adette de 20’de mi olurum ?

Amh sende 1 kusur olması mümkün değil baksana ohss olmuş pco var diyorsun.yanlismis o test demekki.o dediğin tüplerde sıvı birikmesi gibi bişey mi neden anlayamadılar hsg de ki.gorunmemis mi ben rahim filmini hatmettim nerdeyse herşeye bakdim belki görmedikleri bişey vardır diye.sonra işte araştırmalarım sonucu şeklinde ufak bir sorun var ust taraftan az bir basık 2 doktora danıştım 1 cm üstündekiler sorun olur senin ki az dedi ama işte soru isareti tabi.herkes farklı bı yerden sinaniyor rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla kolaylıkla

Canım opudan sonra olduğun adetini normal adet gibi algılayacaksın opu sonrası adetinin üzerine kaç günde bir adet görüyorsan onu ekleyeceksin beklene adet tarihin ortaya çıkacak

Kızlar bugün merkez yoğun mu sabah 10 dan beri haber bekliyorum, eşim zaten istemiyor Memorial’ı gidince bekle soru sor bekle var mı bir bilginiz

2. Adetinde 20 dinde olur canım

Evet ya farklı yerlerde testleri tekrar ettirmek lazım.. Ben ilk rahim filmini devlette çekildim okmeydanında. Raporda normal yazıyo filme bakan doktorlarda normal dedi. Bende vahçecide bi dra gösterdim şuan amerikan hastanesinde o dr. 5 yıllık rahim filmine bakıp tiplerinde sıkıntı var dedi hemen ultrasonla baktı düşün ki tüp ultrasonda gözükmezmiş o kadar şişmiş ki sıvıyla sosis gibi olmuş acil yeni hsg istiyorum dedi şok olmuştum bi anda bi sebep bulundu çünkü sebepsiz infertilite deniyordu bize hep normal yolla olur diye çok uğraltırdı çapa bizi aşılama bile yapmadı ben bide gittim bezmialemde aşılama yaptırdım öncesinde. Yani miladımuz o dr o bilmeseydi sebep yok deniyordu

Ayy alllahim ya nasıl anlamiyorlar hayret ediyorum yani.bu nasıl doktorluk hayretler icindeyim.burda bunları gördükçe zaten belkide göremediler bişey vardır diye sürekli normal hsg lerle karsilastirdim vs öyle fark ettim şeklini bende.

yaa arkadaşlar ben şu kan değerlerini çok merak ediyorum. mesela 5. gün embriyosu koyuluyo beş kişiye. ama 9. gün kan değerleri hepsinin çok farklı. bu neye göre acaba. aynı haftalık gebe olmuyor mu hepsi nasılsa. kan değerine göre hafta belirleniyor diyor kimisi

Valla sizler biliyorsunuz benim 5. embriyosu pgtli transfer yapıldı. Bugün kese görüldü günüyle uyumlu dendi. Son adet tarihime göre yaptı yorum. İlk değerim 66 idi yani. Benimle ayni kosullarda belki aynı gün transfer olup aynı test sonucunu aldığımız bir başka kişinin 100 küsur çıktı. Bende esas kriter rakam değil hamilelik değeri var mi yok mu o yani gerisinde herşey aynı.

Ya valla tecrübe dedi dr bu işte tecrübe önemli dedi gerçekten de öyle 5 yılım çöpp

S Saylove B BBUSRA4192 ben de tek istiyorum aslında ama değer korkuttu beni 3 hafta sonraya randevu veriyorlarmış tabi ben öncesinde perinatoloğa gidicem zaten
eluard csnım sen kan sulandırıcıya kaçıncı haftadan itibaren başlamıştın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…