Merhaba canim, transferden sonraki 7. gun baslamistim.S Saylove B BBUSRA4192 ben de tek istiyorum aslında ama değer korkuttu beni3 hafta sonraya randevu veriyorlarmış tabi ben öncesinde perinatoloğa gidicem zaten
eluard csnım sen kan sulandırıcıya kaçıncı haftadan itibaren başlamıştın.
Teşekkür ederimMerhaba canim, transferden sonraki 7. gun baslamistim.
Çok güzel bir değer Allah kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah dualarınızı bekliyoruzKızlar bugünkü değerim 1359 çıktıbugün 12.günüm
Amin İnşallah CanımÇok güzel bir değer Allah kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah dualarınızı bekliyoruz
bende başladım ama beril hanım gün aşırı kullanın dedi sen ne kullanıyorsun canmMerhaba canim, transferden sonraki 7. gun baslamistim.
Bir çırpıda olur biter yeterki sağlıklı olsun canım ne olacakS Saylove B BBUSRA4192 ben de tek istiyorum aslında ama değer korkuttu beni3 hafta sonraya randevu veriyorlarmış tabi ben öncesinde perinatoloğa gidicem zaten
eluard csnım sen kan sulandırıcıya kaçıncı haftadan itibaren başlamıştın.
Canım senin pıhtılaşma hangi genlerinde peki. Benim sadece pai homozigot ama Soner hoca sadece aspirin dedi. Ama ben kan sulandırıcı iğne kullanmak istiyorum Onu da herhalde perinatoloğum yazacakbende başladım ama beril hanım gün aşırı kullanın dedi sen ne kullanıyorsun canm
Ben Hibor 5000 ve coraspin kullaniyorumbende başladım ama beril hanım gün aşırı kullanın dedi sen ne kullanıyorsun canm
Benim bu canım bana hafif var kan pıhtılaşması dediler gerek yok dediler de ben ısrarla istedim o zaman gün aşırı vurul dedi Beril hanım kanama olursa Allah korusun kanama alanını artırır dedilerCanım senin pıhtılaşma hangi genlerinde peki. Benim sadece pai homozigot ama Soner hoca sadece aspirin dedi. Ama ben kan sulandırıcı iğne kullanmak istiyorum Onu da herhalde perinatoloğum yazacak
canım pıhtılaşman var mıydı yoksa olmadan önlem amaçlı mı verdiler? bende pıhtılaşma çıkmadı coraspirin bile vermediler önceki gebeliklerimde hep kullanmıstom baska doktorlrda.Ben Hibor 5000 ve coraspin kullaniyorum
Benimde transferden sonraki 7.gün 49 çıktı,9.gün 290 çıktı..yani bence de fazla artınca ikiz olacak diye bir şey yok benim ki de tektibenimde hep 2 buçuk katı arttı canım ama tek :))
Benim pihtilasmam cok hafif, pai ve mthfr heterozigot. Bana perinatolog yazdi ilaclari, sonra takip icin gittigim baska bir perinatolog da onayladi. Bu mutasyonlara genelde kan sulandirici yazmaz kadin dogumcular, ancak perinatologlarin onemsedigi bir konucanım pıhtılaşman var mıydı yoksa olmadan önlem amaçlı mı verdiler? bende pıhtılaşma çıkmadı coraspirin bile vermediler önceki gebeliklerimde hep kullanmıstom baska doktorlrda.
teşekkürler canım bilgilendirdiğin içinBenim pihtilasmam cok hafif, pai ve mthfr heterozigot. Bana perinatolog yazdi ilaclari, sonra takip icin gittigim baska bir perinatolog da onayladi. Bu mutasyonlara genelde kan sulandirici yazmaz kadin dogumcular, ancak perinatologlarin onemsedigi bir konu
Bazen stres kilo alma mevsimsel geçiş adet gecikmesi yapabiliyor yinede için rahat etmesi için bir test yap benceKızlar benim opudan sonra 12 sinde adet oldum.bu ay transferim olacaktı 9 gün geciktim normal mi lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Rica ederim canim. Transferden hemen sonra gitmistim, sonuc almayi beklemeden. Embriyonun fotografina ve benim tedavimi gecmisine bakinca cok yuksek ihtimalle tutacagini ongormustu, bana moral oldu ama tabii bunlar beklenti yaratiyor insanda, soylemesi ne kadar dogru bilemiyorum... Dolayisiyla pozitif sonucu almadan once baslatmisti ignelere. Bazi doktorlar gebelik olusmadan verir, bazilari gebelik olustuktan sonra. Aradaki bi hafta gibi bir surenin cok da onemi yok demekkiteşekkürler canım bilgilendirdiğin içinbende pıhtılaşma hiç çıkmadı şişli de gerek duymadı. en erken perinatolojiue öğrendiğin gibi mi gittin? nasipse pozitif olursa ben de hemen gitmeyi düşünüyorum aslında.
Teşekkür ederim canım ama hiç bulaşa gecikmezdi anlayamadım acaba aynı durumu yaşayan var mi merak ettimBazen stres kilo alma mevsimsel geçiş adet gecikmesi yapabiliyor yinede için rahat etmesi için bir test yap bence
Bende bugün embiriyomun resmine bakıp duruyorum sürekli embriyonuzun resmî nasıldı benim embiriyom elmas gibi parlıyor büyük bir karanlığın içinde parlayan elmas gibiRica ederim canim. Transferden hemen sonra gitmistim, sonuc almayi beklemeden. Embriyonun fotografina ve benim tedavimi gecmisine bakinca cok yuksek ihtimalle tutacagini ongormustu, bana moral oldu ama tabii bunlar beklenti yaratiyor insanda, soylemesi ne kadar dogru bilemiyorum... Dolayisiyla pozitif sonucu almadan once baslatmisti ignelere. Bazi doktorlar gebelik olusmadan verir, bazilari gebelik olustuktan sonra. Aradaki bi hafta gibi bir surenin cok da onemi yok demekki
OPU’dan tam 7 gün sonra adet oldum bitti.Acaba opudan sonraki ikinci adette gecikme yaşayan var mi?lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?