Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

bende başladım ama beril hanım gün aşırı kullanın dedi sen ne kullanıyorsun canm
Canım senin pıhtılaşma hangi genlerinde peki. Benim sadece pai homozigot ama Soner hoca sadece aspirin dedi. Ama ben kan sulandırıcı iğne kullanmak istiyorum Onu da herhalde perinatoloğum yazacak

Canım senin pıhtılaşma hangi genlerinde peki. Benim sadece pai homozigot ama Soner hoca sadece aspirin dedi. Ama ben kan sulandırıcı iğne kullanmak istiyorum Onu da herhalde perinatoloğum yazacak
Benim bu canım bana hafif var kan pıhtılaşması dediler gerek yok dediler de ben ısrarla istedim o zaman gün aşırı vurul dedi Beril hanım kanama olursa Allah korusun kanama alanını artırır dediler

Eklentiler

• 1632217042173.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 45
canım pıhtılaşman var mıydı yoksa olmadan önlem amaçlı mı verdiler? bende pıhtılaşma çıkmadı coraspirin bile vermediler önceki gebeliklerimde hep kullanmıstom baska doktorlrda.
Benim pihtilasmam cok hafif, pai ve mthfr heterozigot. Bana perinatolog yazdi ilaclari, sonra takip icin gittigim baska bir perinatolog da onayladi. Bu mutasyonlara genelde kan sulandirici yazmaz kadin dogumcular, ancak perinatologlarin onemsedigi bir konu

teşekkürler canım bilgilendirdiğin için bende pıhtılaşma hiç çıkmadı şişli de gerek duymadı. en erken perinatolojiue öğrendiğin gibi mi gittin? nasipse pozitif olursa ben de hemen gitmeyi düşünüyorum aslında.

Kızlar benim opudan sonra 12 sinde adet oldum.bu ay transferim olacaktı 9 gün geciktim normal mi lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Kızlar benim opudan sonra 12 sinde adet oldum.bu ay transferim olacaktı 9 gün geciktim normal mi lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Bazen stres kilo alma mevsimsel geçiş adet gecikmesi yapabiliyor yinede için rahat etmesi için bir test yap bence

Rica ederim canim. Transferden hemen sonra gitmistim, sonuc almayi beklemeden. Embriyonun fotografina ve benim tedavimi gecmisine bakinca cok yuksek ihtimalle tutacagini ongormustu, bana moral oldu ama tabii bunlar beklenti yaratiyor insanda, soylemesi ne kadar dogru bilemiyorum... Dolayisiyla pozitif sonucu almadan once baslatmisti ignelere. Bazi doktorlar gebelik olusmadan verir, bazilari gebelik olustuktan sonra. Aradaki bi hafta gibi bir surenin cok da onemi yok demekki

Bende bugün embiriyomun resmine bakıp duruyorum sürekli embriyonuzun resmî nasıldı benim embiriyom elmas gibi parlıyor büyük bir karanlığın içinde parlayan elmas gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…