Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

M meloz canım stres yapmamaya bak benimki de çok gecikmişti o ayın heyecanı stresi binince insanın üzerine gecikmeler oluyor

Benim bu canım bana hafif var kan pıhtılaşması dediler gerek yok dediler de ben ısrarla istedim o zaman gün aşırı vurul dedi Beril hanım kanama olursa Allah korusun kanama alanını artırır dediler
Senin benden bir iki gen daha sıkıntılı ama yeterli gelir inşallah gün aşırı da. Eğer içine sinmezse perinatoloğa gidebilirsin sende.

Bende bugün embiriyomun resmine bakıp duruyorum sürekli embriyonuzun resmî nasıldı benim embiriyom elmas gibi parlıyor büyük bir karanlığın içinde parlayan elmas gibi
Evet canım benimki de öyleydi parıldıyordu resmen bende sürekli baktım transfer sonrası inşallah güzel haberi alırsın

Kızlar benim opudan sonra 12 sinde adet oldum.bu ay transferim olacaktı 9 gün geciktim normal mi lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Opudan sonraki adet gecikiyor maalesef benim de günüm hatta saatim şaşmaz ama opu sonrası 2. Adetim 9 gün sarkmıştı

Senin benden bir iki gen daha sıkıntılı ama yeterli gelir inşallah gün aşırı da. Eğer içine sinmezse perinatoloğa gidebilirsin sende.
birdahaki hafta kontrolüm var ama memoraile kalsa hiç kullandırmayacaktı aslında önemli olan faktör II ve faktör V dediler oda normal diye gerek yok dediler anlamadım ki bende

Bende bugün embiriyomun resmine bakıp duruyorum sürekli embriyonuzun resmî nasıldı benim embiriyom elmas gibi parlıyor büyük bir karanlığın içinde parlayan elmas gibi
İnsallah can olup hayatinin icine parlayacak sen rahim icine yerlestirilmis fotografini diyorsun di mi bi de embriyo kalitesini bildiren bir belgede veriyorlar ya transferden once, onun uzerindeki fotografa bakip yorum yapmisti perinatolog

birdahaki hafta kontrolüm var ama memoraile kalsa hiç kullandırmayacaktı aslında önemli olan faktör II ve faktör V dediler oda normal diye gerek yok dediler anlamadım ki bende
Evet onlar sadece bir iki geni baz alıyorlar diğerlerinde corasprin veriyorlar. Ama bence yeterli değil Yani benim bir önceki gebeliğimde yeterli gelmedi. Bazı tüp bebek merkezleri tüm anne adaylarına veriyor sulandırıcı iğneyi.

neyse ben iğneyi günük kullanmaya başlayayım sonuçta bi zararı yok perinatoloji de devam derse devam ederim 4000 oksapar kullanıyorum bende

Kan değeri kişiden kişiye değişen bir durum değil aslında tam olarak. Her hamilelikte farklı oluyor diyebilirim. O yüzden değere bakarak yorum yapmak yerine iki gün sonraki artışa bakarak yorum yapmayı tercih ediyor doktorlar. Benim kayıpların arasında ikiz gebeliğim de olmuştu ama en düşük 9.gun değerini 90 olarak o hamilelikte görmüştüm. İlk hamilelikte 380, diğerinde 250 gibi bir şeydi. Oğlumda 180, şu anki hamileligimde de 156 hatırlıyorum.
9.gun değeri 50 ve ustuyse ve iki kat artış devam ediyorsa gebeliğin sağlıkla ilerlemesi için yeterli. Ama 100 ve altında doktorlar temkinli yaklaşıp bazen ekstra test isteyebiliyor.
Artışa odaklanmak gerek yani genel olarak, rakamların çok bir önemi yok. Kese görülmesi için de aynı şekilde 1000 üstü kese görülür deniyor ama 11.gun de 1000 çıkmış olabilir ve keseyi göremezsiniz.
Tahlillerde referans değerlerde zaten uçuk aralıklar var. 3-4 hafta için 50-500 gibi bir değer yazabilir mesela:) o yüzden doktor herhangi bir düzeltme yapmadığı sürece hamilelik haftası son adet tarihi ile hesaplanıyor. Hele tüp bebek hamileliklerinde bu hesap daha da kesin oluyor diyebilirim. Döllenmiş 5.gun embriyosunu transfer ediyorlar zaten.

İnsallah can olup hayatinin icine parlayacak sen rahim icine yerlestirilmis fotografini diyorsun di mi bi de embriyo kalitesini bildiren bir belgede veriyorlar ya transferden once, onun uzerindeki fotografa bakip yorum yapmisti perinatolog
Yuvarlak yuvarlak olan embriyonun resmini diyorsun benim 3.gün embriyosu yuvarlakları tam belirgindi embiriyoloğ 3.gün a plus bir embiriyo demişti Allah nasip eder inşallah embiriyom bana tutunur

neyse ben iğneyi günük kullanmaya başlayayım sonuçta bi zararı yok perinatoloji de devam derse devam ederim 4000 oksapar kullanıyorum bende
Bence de bir zararı yok canım hatta ben yoğunluğumdan dolayı bu hafta gidemeyeceğim perinatoluğa ama kullanmakta istiyorum bugün gittim aile hekimime yazdırdım sağolsun biliyor zaten tüm süreçleri. İçim daha rahat edecek. Bende 4000 lik olanı kullanıcam

Merhabalarrrrr herkeseee bikaç haftadır burda yazılanları okuyorum cgdm5525 tavsiyesi üzerine ( instagramdan tanıştık bu arada ) bu ivf tedavisi derya denizmiş onu anladım ki ben de sağlıkcıyım ama ben tabiri caizse bodoslama dalmışız bu mevzuya
Ben 2 yıllık evliyim gwçen sene ektopik gebelik sonrası sol tüpüm alındı sağda da çikolata kistlerim var ameliyat sonrası pandemi aşı falan derken 6-8 ay denedik olmayınca öğrendim ki normal yolla gebelik nerdeyse imkansız dedi arkadaşım , biz de araştırdık Semra hanımın ismini duymuştum burda temmuzda tedaviye başladık 10 ağustosta opu sonrası 2 embriyo pgt ye gitti arada 1 adet dönemi geçirdim 2. De histereskopi planlandı yarın da operasyon için randevu ayarlandı şehir dışından geliyoruz şuan , ayy ne yazdım bıuraya kadar okuyana teşekkürler ve de bravooo

Bu arada çok güzel haberler var burda umut dolu yazışmalar da çok , ben okudukça herkes adına ve de kendi adıma çok mutlu oldum Allah hayırlısını nasip etsin herkeseee gönlüne göresini versin umarım

Ay asıl yazma nedenimi unutuyordum eski yazışmalardan hangi arkadaştı bulamadım ama benm de opu sonrası reglim gününde gelmesine rağmen 2. Adetim 5 gün gecikti özellikle yazmak istedim normal bi durum

Ben de opu dan 11 gün sonra adet olmuştum. Tedavim iptal oldu. Ovu testlerine göre yumurtlamayı tespit etmeye çalışıyorum. Bugün adetin 19. Günü ama hala uzayan akıntı vs gelmedi. Galiba benim de bu ay gecikecek. Bu kadar kişi yazınca herhalde normal bir durum diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…