Senin benden bir iki gen daha sıkıntılı ama yeterli gelir inşallah gün aşırı da. Eğer içine sinmezse perinatoloğa gidebilirsin sende.Benim bu canım bana hafif var kan pıhtılaşması dediler gerek yok dediler de ben ısrarla istedim o zaman gün aşırı vurul dedi Beril hanım kanama olursa Allah korusun kanama alanını artırır dediler
Evet canım benimki de öyleydi parıldıyordu resmenBende bugün embiriyomun resmine bakıp duruyorum sürekli embriyonuzun resmî nasıldı benim embiriyom elmas gibi parlıyor büyük bir karanlığın içinde parlayan elmas gibi
Opudan sonraki adet gecikiyor maalesef benim de günüm hatta saatim şaşmaz ama opu sonrası 2. Adetim 9 gün sarkmıştıKızlar benim opudan sonra 12 sinde adet oldum.bu ay transferim olacaktı 9 gün geciktim normal mi lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi
birdahaki hafta kontrolüm var ama memoraile kalsa hiç kullandırmayacaktı aslında önemli olan faktör II ve faktör V dediler oda normal diye gerek yok dediler anlamadım ki bendeSenin benden bir iki gen daha sıkıntılı ama yeterli gelir inşallah gün aşırı da. Eğer içine sinmezse perinatoloğa gidebilirsin sende.
İnsallah can olup hayatinin icine parlayacakBende bugün embiriyomun resmine bakıp duruyorum sürekli embriyonuzun resmî nasıldı benim embiriyom elmas gibi parlıyor büyük bir karanlığın içinde parlayan elmas gibi
Evet onlar sadece bir iki geni baz alıyorlar diğerlerinde corasprin veriyorlar. Ama bence yeterli değilbirdahaki hafta kontrolüm var ama memoraile kalsa hiç kullandırmayacaktı aslında önemli olan faktör II ve faktör V dediler oda normal diye gerek yok dediler anlamadım ki bende
neyse ben iğneyi günük kullanmaya başlayayım sonuçta bi zararı yok perinatoloji de devam derse devam ederim 4000 oksapar kullanıyorum bendeEvet onlar sadece bir iki geni baz alıyorlar diğerlerinde corasprin veriyorlar. Ama bence yeterli değilYani benim bir önceki gebeliğimde yeterli gelmedi. Bazı tüp bebek merkezleri tüm anne adaylarına veriyor sulandırıcı iğneyi.
Benim ki 5 gün gecikmişti canımAcaba opudan sonraki ikinci adette gecikme yaşayan var mi?lütfen yardımcı olun
Kan değeri kişiden kişiye değişen bir durum değil aslında tam olarak. Her hamilelikte farklı oluyor diyebilirim. O yüzden değere bakarak yorum yapmak yerine iki gün sonraki artışa bakarak yorum yapmayı tercih ediyor doktorlar. Benim kayıpların arasında ikiz gebeliğim de olmuştu ama en düşük 9.gun değerini 90 olarak o hamilelikte görmüştüm. İlk hamilelikte 380, diğerinde 250 gibi bir şeydi. Oğlumda 180, şu anki hamileligimde de 156 hatırlıyorum.yaa arkadaşlar ben şu kan değerlerini çok merak ediyorum. mesela 5. gün embriyosu koyuluyo beş kişiye. ama 9. gün kan değerleri hepsinin çok farklı. bu neye göre acaba. aynı haftalık gebe olmuyor mu hepsi nasılsa. kan değerine göre hafta belirleniyor diyor kimisi
Yuvarlak yuvarlak olan embriyonun resmini diyorsun benim 3.gün embriyosu yuvarlakları tam belirgindi embiriyoloğ 3.gün a plus bir embiriyo demişti Allah nasip eder inşallah embiriyom bana tutunurİnsallah can olup hayatinin icine parlayacaksen rahim icine yerlestirilmis fotografini diyorsun di mi bi de embriyo kalitesini bildiren bir belgede veriyorlar ya transferden once, onun uzerindeki fotografa bakip yorum yapmisti perinatolog
Bence de bir zararı yok canım hatta ben yoğunluğumdan dolayı bu hafta gidemeyeceğim perinatoluğa ama kullanmakta istiyorum bugün gittim aile hekimime yazdırdımneyse ben iğneyi günük kullanmaya başlayayım sonuçta bi zararı yok perinatoloji de devam derse devam ederim 4000 oksapar kullanıyorum bende
Canım ben bu ay sonu histeroskopi olacağım . Sonra transfer olacak .Canimsin teşekkür ederimseni ne zaman bu koşturmacalara alıyoruz
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzCanım ben bu ay sonu histeroskopi olacağım . Sonra transfer olacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?