Bende yazmıştım normal baska arkadaşlar da yazdı. Oluyor merak etmeyiniz. İnşallah güzel sonuçlanır sürecinizAy asıl yazma nedenimi unutuyordum eski yazışmalardan hangi arkadaştı bulamadım ama benm de opu sonrası reglim gününde gelmesine rağmen 2. Adetim 5 gün gecikti özellikle yazmak istedim normal bi durum
13.250 olmuş tüp bebek paket fiyatıMerhaba arkadaşlar güncel fiyatlar hakkında bilgisi olan yazabilirmi
Hadi yaaaa ne kadar artmış ilaç Haric dimi13.250 olmuş tüp bebek paket fiyatı
Epruu HoşgeldinMerhabalarrrrr herkeseee bikaç haftadır burda yazılanları okuyorumcgdm5525 tavsiyesi üzerine ( instagramdan tanıştık bu arada ) bu ivf tedavisi derya denizmiş onu anladım ki ben de sağlıkcıyım ama ben tabiri caizse bodoslama dalmışız bu mevzuya
Ben 2 yıllık evliyim gwçen sene ektopik gebelik sonrası sol tüpüm alındı sağda da çikolata kistlerim var ameliyat sonrası pandemi aşı falan derken 6-8 ay denedik olmayınca öğrendim ki normal yolla gebelik nerdeyse imkansız dedi arkadaşım , biz de araştırdık Semra hanımın ismini duymuştum burda temmuzda tedaviye başladık 10 ağustosta opu sonrası 2 embriyo pgt ye gitti arada 1 adet dönemi geçirdim 2. De histereskopi planlandı yarın da operasyon için randevu ayarlandı şehir dışından geliyoruz şuan , ayy ne yazdım bıuraya kadar okuyana teşekkürler ve de bravooo
Sabah akşam ılık duş, bol sarımsaklı çorba ben kelle paça içtim, zencefil bal karışımı macun, birde yapabilirsen vicks göğüsten çeneye doğru masajla sonra sarıyorsun 5 günde gitti çok şükürNe zamandır buraya yazacağım bir türlü fırsat bulamıyorum. Ben de 1 hafta önce tedaviye başladım. Yücel hocayla başlamıştık ama kendisi izinde olduğu için umut hocayla devam ediyoruz. Şu an tedavide 8. Günüm. Umut hoca bugün 30 civarı yumurta toplarız dedi. Bu arada ben soğuk algınlığı oldum cuma opu var. Cumaya kadar toparlanmam lazım tavsiyelere açığım
Walla fiyatlar artmış , yeni fiyatlandırma listesi elinde olan varsa paylaşın arkadaşlar ..Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transfer ücreti nedir bileniniz var mı?
Hadi hayırlısı olsun şimdidenNe zamandır buraya yazacağım bir türlü fırsat bulamıyorum. Ben de 1 hafta önce tedaviye başladım. Yücel hocayla başlamıştık ama kendisi izinde olduğu için umut hocayla devam ediyoruz. Şu an tedavide 8. Günüm. Umut hoca bugün 30 civarı yumurta toplarız dedi. Bu arada ben soğuk algınlığı oldum cuma opu var. Cumaya kadar toparlanmam lazım tavsiyelere açığım
7 bin tl dediler bana .Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transfer ücreti nedir bileniniz var mı?
Evet ilaç hariçHadi yaaaa ne kadar artmış ilaç Haric dimi
En son 6.500₺ di çok artmış ya7 bin tl dediler bana .
Transfer doktorunu seçebiliyor musun bilmiyorum ama gönül hoca yapıyor genelde transferleriGünaydın herkeseee , transfer yapacak doktoru seçebiliyor muyuz yoksa takipleri kim yaptıysa o kişi mi yapıyor? Benm doktorum İpek hanımdı çoğu takiplerimi o yaptı son takipte Gönül hanım baktı sadece ama ben Gönül hanım yapsın istiyorum veya Beril hanım bu konuda biraz endişeliyim bazen de sürece müdahale etmemek lazım ama bilemedim
Benim kontrol doktorum yücel beydi , ben kendisini tercih etmiştim sağolsun o gün izinli falan değilse kırmıyor hastasını kendi transfer yapıyorGünaydın herkeseee , transfer yapacak doktoru seçebiliyor muyuz yoksa takipleri kim yaptıysa o kişi mi yapıyor? Benm doktorum İpek hanımdı çoğu takiplerimi o yaptı son takipte Gönül hanım baktı sadece ama ben Gönül hanım yapsın istiyorum veya Beril hanım bu konuda biraz endişeliyim bazen de sürece müdahale etmemek lazım ama bilemedim
Valla benimde favorim Yücel BeyBenim kontrol doktorum yücel beydi , ben kendisini tercih etmiştim sağolsun o gün izinli falan değilse kırmıyor hastasını kendi transfer yapıyortüm tedavim boyunca yücel beyin takibindeydim sadece 1 kere izinliydi gönül hanım yumurta takibimi yapmıştı .. ama kendisiyle elektriğim uyuşmadı maalesef
Hiç unutmuyorum transferden sonra bana şimdiden hayırlı olsun demiştiValla benimde favorim Yücel Beytedavi sürecimde ondaydi. Transferim de iyiki ona denk geldi şuan için her şey çok pozitif
Hiç unutmuyorum transferden sonra bana şimdiden hayırlı olsun demiştine ağlamıştım transfer günü hissetmişim demekki kızıma kavuştuğumu rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin dileğim
Yücel Hoca favorim aynen ..Valla benimde favorim Yücel Beytedavi sürecimde ondaydi. Transferim de iyiki ona denk geldi şuan için her şey çok pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?