Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ay asıl yazma nedenimi unutuyordum eski yazışmalardan hangi arkadaştı bulamadım ama benm de opu sonrası reglim gününde gelmesine rağmen 2. Adetim 5 gün gecikti özellikle yazmak istedim normal bi durum
Bende yazmıştım normal baska arkadaşlar da yazdı. Oluyor merak etmeyiniz. İnşallah güzel sonuçlanır süreciniz

Ne zamandır buraya yazacağım bir türlü fırsat bulamıyorum. Ben de 1 hafta önce tedaviye başladım. Yücel hocayla başlamıştık ama kendisi izinde olduğu için umut hocayla devam ediyoruz. Şu an tedavide 8. Günüm. Umut hoca bugün 30 civarı yumurta toplarız dedi. Bu arada ben soğuk algınlığı oldum cuma opu var. Cumaya kadar toparlanmam lazım tavsiyelere açığım

Epruu Hoşgeldin
1 gün arayla OPU işlemimiz gerçekleşmişti, evet Insta üzerinden tanışmıştık.. Burda olmana sevindim
Başarılı bi operasyonun olur inşAllah , her birbirimiz bu sayfa da güzel anılarımızı yazar ,yenilerine yer bırakmış oluruz …

Sabah akşam ılık duş, bol sarımsaklı çorba ben kelle paça içtim, zencefil bal karışımı macun, birde yapabilirsen vicks göğüsten çeneye doğru masajla sonra sarıyorsun 5 günde gitti çok şükür

Hadi hayırlısı olsun şimdiden

Günaydın herkeseee , transfer yapacak doktoru seçebiliyor muyuz yoksa takipleri kim yaptıysa o kişi mi yapıyor? Benm doktorum İpek hanımdı çoğu takiplerimi o yaptı son takipte Gönül hanım baktı sadece ama ben Gönül hanım yapsın istiyorum veya Beril hanım bu konuda biraz endişeliyim bazen de sürece müdahale etmemek lazım ama bilemedim

Transfer doktorunu seçebiliyor musun bilmiyorum ama gönül hoca yapıyor genelde transferleri

Benim kontrol doktorum yücel beydi , ben kendisini tercih etmiştim sağolsun o gün izinli falan değilse kırmıyor hastasını kendi transfer yapıyor tüm tedavim boyunca yücel beyin takibindeydim sadece 1 kere izinliydi gönül hanım yumurta takibimi yapmıştı .. ama kendisiyle elektriğim uyuşmadı maalesef

Valla benimde favorim Yücel Bey tedavi sürecimde ondaydi. Transferim de iyiki ona denk geldi şuan için her şey çok pozitif

Valla benimde favorim Yücel Bey tedavi sürecimde ondaydi. Transferim de iyiki ona denk geldi şuan için her şey çok pozitif
Hiç unutmuyorum transferden sonra bana şimdiden hayırlı olsun demişti ne ağlamıştım transfer günü hissetmişim demekki kızıma kavuştuğumu rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin dileğim

Hiç unutmuyorum transferden sonra bana şimdiden hayırlı olsun demişti ne ağlamıştım transfer günü hissetmişim demekki kızıma kavuştuğumu rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin dileğim
Yücel Hoca favorim aynen ..
Kızlar inşAllah bizde sizler gibi o duyguları yaşarız … İnanın ayrı kalmışımda orda ki canlarımı özlüyorum buram buram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…