Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yücel Hoca favorim aynen ..
Kızlar inşAllah bizde sizler gibi o duyguları yaşarız … İnanın ayrı kalmışımda orda ki canlarımı özlüyorum buram buram
canım benim Allah senin de en kısa sürede canparene kavuşmanı nasip edecek buna kalpten inanıyorum kalpten inanınca kalpten isteyince bir de vaktiyse rabbim veriyor pozitif düşünelim ki hep güzel şeyler yaşayalım

KIZLAR KAN SULANDIRICI İĞNELERİ NERDEN VURUYORSUNUZ KOLDAN SORUN OLUR MU ACABA

kızlar transfer 18:00 da olmustu. tahlil günüm de pzar günü. aksamüstü ya da sabah farkeder mi tahlili yaptırmam siz hemen mi yaptırdınız? saatini bekleyen oldu mu

kızlar transfer 18:00 da olmustu. tahlil günüm de pzar günü. aksamüstü ya da sabah farkeder mi tahlili yaptırmam siz hemen mi yaptırdınız? saatini bekleyen oldu mu
Canım ben de dört beş gibi transfer olmuştum ama öğlen bir de verdim kanımı

Kızlar bu arada beni Soner hoca aradı az önce. Benim dosyamı kurulda değerlendirmişler. Bana normalde 9 ekim e randevu vermişlerdi. Sen önce bir perinatolojiye görün dedi. Bir önceki gebeliğim de tansiyon sorunu ve gebelik zehirlenmesi bebeği kaybetmiştik. Belki ilaca erken başlatır ve değerin yüksek ikiz olma ihtimali de var dedi İstanbul Avrupa yakası bildiğiniz riskli gebelik takibi yapan doktor var mi

Şişli Türkiye Hastanesi Mehmet Aygün doktorum. Çok memnunum canım

KIZLAR KAN SULANDIRICI İĞNELERİ NERDEN VURUYORSUNUZ KOLDAN SORUN OLUR MU ACABA
Koldan aciyormus, henuz hic denemedim. Once herkes gobekten basliyor, sonra bacak, en son care de kol ben gobekten ne kadar narin yaparsam ve vurdugum yeri alkollu pamukla hafif ovalarsam o kadar morardim, cok hizli saplayip hizli enjekte edince morarmam olmuyor. Herkeste degisiyor anladigim kadariyla cunku bu ovalamayi yapan cok var, bana hic yaramiyor simsiyah olacak kadar morardigim da oluyor, hic morarmadan gecirdigim hafta da. Onu sen vucudunun tepkisine gore ayarlayacaksin en guzeli

Recep has’ı öneririm,şişli’de muayenehanesi var,en iyisidir,ama randevuları çok yoğun olduğu için hemen bulamayabilirsiniz. Bana da memorial’dakiler önermişti.Bir de atıl yüksel’i duymuştum

Teşekkür ederim siz gidiyor musunuz peki kendisine? İlgi alakası nasıl çok yoğun olması bazı konuları atayacağı endişesi oluşturuyor bende Bir de ücretini biliyor musunuz.

Teşekkür ederim siz gidiyor musunuz peki kendisine? İlgi alakası nasıl çok yoğun olması bazı konuları atayacağı endişesi oluşturuyor bende Bir de ücretini biliyor musunuz.
Ben gidiyorum evet,çok konuşan,anlatan bir doktor değil ama asla gözünden kaçan birşey olmayacağı için ona gidiyorum,çünkü hangi kadın doğum uzmanına recep hoca’yı sorsak “hocaların hocasıdır” dedi. Ücreti de 1000 liraydı.

Hiç unutmuyorum transferden sonra bana şimdiden hayırlı olsun demişti ne ağlamıştım transfer günü hissetmişim demekki kızıma kavuştuğumu rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin dileğim
Kendimden çok emin bir doktor ya. Bana da
%70 tutacak tüp bebekte en yüksek oran bu zaten demişti. Seni de beni de yanıltmadı canım doktorum

Hayırlısı olsun saat şu açıdan farkeder ikinci kez bir daha istediklerinde yine ayni saatlerde yapmanı istiyorlar. Güzel haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…