sağol canım inşallahTeşekkür ederim siz gidiyor musunuz peki kendisine? İlgi alakası nasıl çok yoğun olması bazı konuları atayacağı endişesi oluşturuyor bendeBir de ücretini biliyor musunuz.
Murat Yayla, Nişantaşı nda muayenehanesi var. Onun dışında acıbadem international da da belli günler oluyor.Teşekkür ederim siz gidiyor musunuz peki kendisine? İlgi alakası nasıl çok yoğun olması bazı konuları atayacağı endişesi oluşturuyor bendeBir de ücretini biliyor musunuz.
Valla benimde sonucu pozitif görene kadar hic belirtim yoktu inanki. Benim için en belirgen sey göğüs ağrısı idi. O bile yoktu dedim olmadı ya yücel doktorumda heveslendirmeseydi keske dedim hep içimden. Sonra kanda ne zaman pozitif görüldü o günden sonra göğüs ağrım yara gibi karın ağrılarım adet ağrısı gibi başladı. İnşallah herşey güzel olacak seninde güzel haberini alacağızKızlar büyük güne son 3 gün kaldı bende hiç bir belirti yok ne kasık agrısı ne başka birşey içimi bir olumsuzluk kaplamaya başladı ya
İnşallah canım benimValla benimde sonucu pozitif görene kadar hic belirtim yoktu inanki. Benim için en belirgen sey göğüs ağrısı idi. O bile yoktu dedim olmadı ya yücel doktorumda heveslendirmeseydi keske dedim hep içimden. Sonra kanda ne zaman pozitif görüldü o günden sonra göğüs ağrım yara gibi karın ağrılarım adet ağrısı gibi başladı. İnşallah herşey güzel olacak seninde güzel haberini alacağız
Canım sen kan sulandırıcı falan kullanıyor musun pekiValla benimde sonucu pozitif görene kadar hic belirtim yoktu inanki. Benim için en belirgen sey göğüs ağrısı idi. O bile yoktu dedim olmadı ya yücel doktorumda heveslendirmeseydi keske dedim hep içimden. Sonra kanda ne zaman pozitif görüldü o günden sonra göğüs ağrım yara gibi karın ağrılarım adet ağrısı gibi başladı. İnşallah herşey güzel olacak seninde güzel haberini alacağız
Evet canım pgt' li idi
Bana önermedi. Ben onermedilerse kurcalamak istemedim. İzmirdeki.kadin dogumcum yazayimmi dedi. Yücel Bey e sordum oda biz size onermedik ama kadın doğumcunuz öneriyorsa dinleyebilirsiniz dedi. Bende siz önermiyorsaniz ben sizi tutuyorum kullanmıyorum dedim.Canım sen kan sulandırıcı falan kullanıyor musun peki
Doğru hatırlıyorsun canım.gecikmeli olarak Ben ekim ayı adetiyle gideceğim.bir doğum olduğu için yapışıklık oluştu mu acaba diye korkuyorum.öncesinde rahim filmi sonrasında duruma göre histeroskıbi olur diye düşünüyorum inşallah sorun yoktur da gerek kalmaz.fiyatı almış başını gitmişKumrusumru
Sen nasılsın ? Transfer için devam mı yoksa ertelememi yaptın ?
N Nesliist
Meşhur Kolonya Hanım
8 yumurtadan ne haber geldi ? Hadi bizlere güzel haberler ver ..
M Meshk07
Cağnımmmm Kaderdaşım ;
Aklım fikrim sende , nasılsın ? Hangi süreçtesin , haberdar et ,senden hayırlı haberler okuyacağız Rabbimin izniyle
N Nvsr ve S sedef8634
Kızlar yanlış hatırlıyorsam düzeltin ... Eylül ayında transfer olacaktınız var mı gelişme ?
Veeeeeeeee
Y yldz90
Yarın o 3. gün embriyosu için pozitif haberi almaya hazır mısın ? Nasıl hissediyorsun kendini ?
Valla karışık duygular içindeyim kendimi hiç olumlu sonuca alıştırmadım olumlu olursa havalara uçacağım kesin tuhaf bir haldeyim belirtim yok o nedenle sanki olmamış gibi hissediyorumKumrusumru
N Nesliist
Meşhur Kolonya Hanım
M Meshk07
Cağnımmmm Kaderdaşım ;
Aklım fikrim sende , nasılsın ? Hangi süreçtesin , haberdar et ,senden hayırlı haberler okuyacağız Rabbimin izniyle
N Nvsr ve S sedef8634
Kızlar yanlış hatırlıyorsam düzeltin ... Eylül ayında transfer olacaktınız var mı gelişme ?
Veeeeeeeee
Y yldz90
Yarın o 3. gün embriyosu için pozitif haberi almaya hazır mısın ? Nasıl hissediyorsun kendini ?
Merhaba canım histeroskpiyi kim yapacak ? Bennde histeroskopi olacağım ama beni ahmet göçmen adlı bir prof yönlendirdiler merkezden o yapacakmış benim histerokpiyi .
Doğru hatırlıyorsun canım.gecikmeli olarak Ben ekim ayı adetiyle gideceğim.bir doğum olduğu için yapışıklık oluştu mu acaba diye korkuyorum.öncesinde rahim filmi sonrasında duruma göre histeroskıbi olur diye düşünüyorum inşallah sorun yoktur da gerek kalmaz.fiyatı almış başını gitmiş
Ülkece batıyoruz , siyaset yapmak istemiyorum ama hakikaten durum hiç iyi değil … Dur diyen yok , koyun gibi yaşıyoruz .. Herşeye zamcgdm5525 canımm ben de histeroskopi olacağım sıvı görüldü rahimde. Sonra artık transfer olacak Senin ne zaman planlanıyor canım transfer ?
Hiç belli olmaz .Valla karışık duygular içindeyim kendimi hiç olumlu sonuca alıştırmadım olumlu olursa havalara uçacağım kesin tuhaf bir haldeyim belirtim yok o nedenle sanki olmamış gibi hissediyorum
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alırızHiç belli olmaz .
Kurumuş dala can veren Rabbim neler neler çıkarır .. Elbette insan ister istemez kötüyü düşünür , kendini hazırlar ama belki de bu biz insanoğlu fıtratından dolayı böyle .
Hayırlısını dileyelim , inşAllah Rabbim sana hayırlısıyla o coşkuyu , o sevinci yaşatsın
Tahlil verdin mi ?Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alırızben biraz fazla duygusalım sanırım şimdiden başladım ağlamalara
CanimmmKumrusumru
N Nesliist
Meşhur Kolonya Hanım
M Meshk07
Cağnımmmm Kaderdaşım ;
N Nvsr ve S sedef8634
Veeeeeeeee
Y yldz90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?