Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim siz gidiyor musunuz peki kendisine? İlgi alakası nasıl çok yoğun olması bazı konuları atayacağı endişesi oluşturuyor bende Bir de ücretini biliyor musunuz.
Murat Yayla, Nişantaşı nda muayenehanesi var. Onun dışında acıbadem international da da belli günler oluyor.
Bir de Atakent acıbadem de Aytaç Yüksel. İkisi de perinatolog. Biri prof, diğeri doçent.. ben detaylilar için hep Murat hocaya gittim, doğum yaptırdığı sürekli takip ettiği hastaları da var ve o kadar önden randevu almanıza gerek olmaz. Vakit de ayırır, ilgilenir de, severim kendisini:)

Kızlar büyük güne son 3 gün kaldı bende hiç bir belirti yok ne kasık agrısı ne başka birşey içimi bir olumsuzluk kaplamaya başladı ya
Valla benimde sonucu pozitif görene kadar hic belirtim yoktu inanki. Benim için en belirgen sey göğüs ağrısı idi. O bile yoktu dedim olmadı ya yücel doktorumda heveslendirmeseydi keske dedim hep içimden. Sonra kanda ne zaman pozitif görüldü o günden sonra göğüs ağrım yara gibi karın ağrılarım adet ağrısı gibi başladı. İnşallah herşey güzel olacak seninde güzel haberini alacağız

İnşallah canım benim

Canım sen kan sulandırıcı falan kullanıyor musun peki

Canım sen kan sulandırıcı falan kullanıyor musun peki
Bana önermedi. Ben onermedilerse kurcalamak istemedim. İzmirdeki.kadin dogumcum yazayimmi dedi. Yücel Bey e sordum oda biz size onermedik ama kadın doğumcunuz öneriyorsa dinleyebilirsiniz dedi. Bende siz önermiyorsaniz ben sizi tutuyorum kullanmıyorum dedim.

Kumrusumru
Sen nasılsın ? Transfer için devam mı yoksa ertelememi yaptın ?

N Nesliist
Meşhur Kolonya Hanım
8 yumurtadan ne haber geldi ? Hadi bizlere güzel haberler ver ..

M Meshk07
Cağnımmmm Kaderdaşım ;
Aklım fikrim sende , nasılsın ? Hangi süreçtesin , haberdar et ,senden hayırlı haberler okuyacağız Rabbimin izniyle

N Nvsr ve S sedef8634
Kızlar yanlış hatırlıyorsam düzeltin ... Eylül ayında transfer olacaktınız var mı gelişme ?

Veeeeeeeee
Y yldz90
Yarın o 3. gün embriyosu için pozitif haberi almaya hazır mısın ? Nasıl hissediyorsun kendini ?

Doğru hatırlıyorsun canım.gecikmeli olarak Ben ekim ayı adetiyle gideceğim.bir doğum olduğu için yapışıklık oluştu mu acaba diye korkuyorum.öncesinde rahim filmi sonrasında duruma göre histeroskıbi olur diye düşünüyorum inşallah sorun yoktur da gerek kalmaz.fiyatı almış başını gitmiş

cgdm5525 canım histeroskopi için gün aldım önümüzdeki haftaya Ekim’de inşallah transfer

Valla karışık duygular içindeyim kendimi hiç olumlu sonuca alıştırmadım olumlu olursa havalara uçacağım kesin tuhaf bir haldeyim belirtim yok o nedenle sanki olmamış gibi hissediyorum

cgdm5525 canımm ben de histeroskopi olacağım sıvı görüldü rahimde. Sonra artık transfer olacak Senin ne zaman planlanıyor canım transfer ?
Ülkece batıyoruz , siyaset yapmak istemiyorum ama hakikaten durum hiç iyi değil … Dur diyen yok , koyun gibi yaşıyoruz .. Herşeye zam

Kızlar Histereskopi yapılması çok büyük avantaj sizin için , en azından aklınızda herhangi bir durum kalmaz , keza sorunu da çözmüş olurlar .. Rabbim hayırlısıyla bu operasyonu da kolay ve sağlıklı şekilde atlatmanızı nasip etsin inşAllah
Ben daha bu adetimin gelmesini sonra ki adetle hayırlısıyla yani Ekim de nasipse transfere gitmeyi bekliyorum

Son düzenleme:
Valla karışık duygular içindeyim kendimi hiç olumlu sonuca alıştırmadım olumlu olursa havalara uçacağım kesin tuhaf bir haldeyim belirtim yok o nedenle sanki olmamış gibi hissediyorum
Hiç belli olmaz .
Kurumuş dala can veren Rabbim neler neler çıkarır .. Elbette insan ister istemez kötüyü düşünür , kendini hazırlar ama belki de bu biz insanoğlu fıtratından dolayı böyle .
Hayırlısını dileyelim , inşAllah Rabbim sana hayırlısıyla o coşkuyu , o sevinci yaşatsın

Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız ben biraz fazla duygusalım sanırım şimdiden başladım ağlamalara

Canimmm
Öncelikle duyarlılığın için bu cicek sana gelsin
Ben çarşamba günü hastaneye gittim adet oldum diye,ama ultrason da toplam 6 folikul görüldü gecen tedavi de 10 idi..o sebep ile bu ay baslamayacagim..moralim bozuldu biraz ama yine güçlü olmalıyım..Yücel Hoca yoktu ,beril hoca dan randevu aldım ama yoğunluktan umut hoca baktı.. ama ben tatmin olmadım beril hocayı bekledim ona tekrardan muayne oldum..1 ay daha bekleyelim dedik ,gelecek ay da böyle 6 civarı folikul görülür ise başlarız, demekki elde olan bu deyip...Ben bu ay da ovulasyon testi ile deneme yapacağım kendim..bakalım ya tutarsa...Ne kadar da umutluyum 8 senedir bir fiil deneme yapıyorum, hiç umudumu kaybetmedim..dualarınızı bekliyorum.Rabbim burada olan herkesin kucağını hayirla sağlıkla doldursun inşallah
Seninde en güzel haberlerini ilk deneme de bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…