Yok pazar günü test günümTahlil verdin mi ?
benim de pazar günü heyecan doruktaYok pazar günü test günüm
Senin 5. Gün embiriyosu mu canımbenim de pazar günü heyecan dorukta
evet canımSenin 5. Gün embiriyosu mu canım
Benim 3. Gün embiriyom inşallah ikimizinde embiriyoları tutunur canımevet canım
Bence bu iyi bir gelişme inşallah bundan sonrası güzel olacakcgdm5525 canımm ben de histeroskopi olacağım sıvı görüldü rahimde. Sonra artık transfer olacak Senin ne zaman planlanıyor canım transfer ?
Haklısın canım inşallah sorunlar ortadan kalkar olunlu sonuç alırızÜlkece batıyoruz , siyaset yapmak istemiyorum ama hakikaten durum hiç iyi değil … Dur diyen yok , koyun gibi yaşıyoruz .. Herşeye zam
Kızlar Histereskopi yapılması çok büyük avantaj sizin için , en azından aklınızda herhangi bir durum kalmaz , keza sorunu da çözmüş olurlar .. Rabbim hayırlısıyla bu operasyonu da kolay ve sağlıklı şekilde atlatmanızı nasip etsin inşAllah
Ben daha bu adetimin gelmesini sonra ki adetle hayırlısıyla yani Ekim de nasipse transfere gitmeyi bekliyorum
Aynen canımm büyük ihtimal ilkinde de sıvı vardı görülmedi ve tutmadı . Çünkü bir görünüyor bir kayboluyor sıvı . Şaşırdı Beril hanım nasıl göremedik ilk kontrolde diye .Bence bu iyi bir gelişme inşallah bundan sonrası güzel olacakenazindan sorun görüldü muallak kalmadı sürecin
O zaman iyiki şuan görüldüAynen canımm büyük ihtimal ilkinde de sıvı vardı görülmedi ve tutmadı . Çünkü bir görünüyor bir kayboluyor sıvı . Şaşırdı Beril hanım nasıl göremedik ilk kontrolde diye .
İnşallah canım benim . Hepimiz için çok güzel olsun artıkO zaman iyiki şuan görüldübundan sonrası güzel olacak
Canım …Canimmm
Öncelikle duyarlılığın için bu cicek sana gelsin
Ben çarşamba günü hastaneye gittim adet oldum diye,ama ultrason da toplam 6 folikul görüldü gecen tedavi de 10 idi..o sebep ile bu ay baslamayacagim..moralim bozuldu biraz ama yine güçlü olmalıyım..Yücel Hoca yoktu ,beril hoca dan randevu aldım ama yoğunluktan umut hoca baktı.. ama ben tatmin olmadım beril hocayı bekledim ona tekrardan muayne oldum..1 ay daha bekleyelim dedik ,gelecek ay da böyle 6 civarı folikul görülür ise başlarız, demekki elde olan bu deyip...Ben bu ay da ovulasyon testi ile deneme yapacağım kendim..bakalım ya tutarsa...Ne kadar da umutluyum 8 senedir bir fiil deneme yapıyorum, hiç umudumu kaybetmedim..dualarınızı bekliyorum.Rabbim burada olan herkesin kucağını hayirla sağlıkla doldursun inşallah
Seninde en güzel haberlerini ilk deneme de bekliyoruz inşallah
Dogru söylüyorsun ama bizde giderek azaldığı için enbryolar ister istemez çok olsun istiyoruzCanım …
Hepimizin inşAllah güzel , hayırlı haberlerini alırız ne diyelim . Mevlam neylerse güzel eyler diyerek çıktık yola ..
10 taneden ziyade asıl olan sağlam olması daha önemli tabi ama ister istemez sayının fazlalığıyla motive oluyoruz . Umut Hoca niyeyse bana da ismen bile umut vaad etmiyor
Yücel Hoca bu hafta dönüyormuş sanırım , en yoğun o olduğu için muhtemelen merkezin ona karşı daha çok imtinası var ..
amin canım inşallahBenim 3. Gün embiriyom inşallah ikimizinde embiriyoları tutunur canım
Umut yada Yücel bey dediler hangisi o gün olursa canım bende birşey görmediler rahim filminde ben ısrar ettiğim için yapıyorlar o yüzden ekipten biri yapacak galibaMerhaba canım histeroskpiyi kim yapacak ? Bennde histeroskopi olacağım ama beni ahmet göçmen adlı bir prof yönlendirdiler merkezden o yapacakmış benim histerokpiyi .
Canım sankikızlar 8. gün kan testi yaptıran oldu mu? acaba bugun yaptırsam mı diye düşünüyorum
5. Gün embiriyosu olduğu için bence çıkabilirkızlar 8. gün kan testi yaptıran oldu mu? acaba bugun yaptırsam mı diye düşünüyorum
Ben sekizinci gun yapmistim cikmistikızlar 8. gün kan testi yaptıran oldu mu? acaba bugun yaptırsam mı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?