Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba herkese ben de çarşamba günü histereskopi oldum Semra hoca ve Umut beyler girdiler operasyona , çıktığımda hiç ağrım yoktu hala da yok aynı zmaanda ekim ayında transferim için sanırım ınjury dedikleri müdahaleyi de yaptılar transferi bekliyorum şimdilik , ama moralimi bozan bi durumdan bahsettiler rahim ağzında açıklık varmış ve gebelik olursa 3. Ayında serklaj denilen dikiş atma yapılması gerektğini yoksa geç kalınınca düşük vs gerçekleşebileceğini söylediler ayrıca rahim ağzında yara varmış smear aldır dediler biraz üzgünüm bu durumdan dolayı biraz okudum serklaj nedeniyle çok ciddi sıkıntılar yaşayanlar var hatta burda gurup bile açmışlar bunla ilgili okudukca çok üzüldüm ama hayırlısı herşeyin demeye çalışıyorum selamlar herkese güzel haberler gelsin

Haklısın canım inşallah sorunlar ortadan kalkar olunlu sonuç alırız ayy senin de az kalmış ne heyecanlı hadi güzel haberini alalım

Bence bu iyi bir gelişme inşallah bundan sonrası güzel olacak enazindan sorun görüldü muallak kalmadı sürecin
Aynen canımm büyük ihtimal ilkinde de sıvı vardı görülmedi ve tutmadı . Çünkü bir görünüyor bir kayboluyor sıvı . Şaşırdı Beril hanım nasıl göremedik ilk kontrolde diye .

Canım …
Hepimizin inşAllah güzel , hayırlı haberlerini alırız ne diyelim . Mevlam neylerse güzel eyler diyerek çıktık yola ..

10 taneden ziyade asıl olan sağlam olması daha önemli tabi ama ister istemez sayının fazlalığıyla motive oluyoruz . Umut Hoca niyeyse bana da ismen bile umut vaad etmiyor
Yücel Hoca bu hafta dönüyormuş sanırım , en yoğun o olduğu için muhtemelen merkezin ona karşı daha çok imtinası var ..

Dogru söylüyorsun ama bizde giderek azaldığı için enbryolar ister istemez çok olsun istiyoruz
Translokasyon olmasaydı bu tarz tabi düşünmezdim..
Bakalim hayırlısı Allah tan

Merhaba canım histeroskpiyi kim yapacak ? Bennde histeroskopi olacağım ama beni ahmet göçmen adlı bir prof yönlendirdiler merkezden o yapacakmış benim histerokpiyi .
Umut yada Yücel bey dediler hangisi o gün olursa canım bende birşey görmediler rahim filminde ben ısrar ettiğim için yapıyorlar o yüzden ekipten biri yapacak galiba

kızlar 8. gün kan testi yaptıran oldu mu? acaba bugun yaptırsam mı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…