Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar bisey sorcam histereskobi yapilacakti bana hastaneyi aradim histereskobileri umut hoca ve semra hanim yapiyor dedi hemsire ama benim takiplerimi yucel hoca hep yapti ben umut hocayi hic tanimiyorum nasil olcak yakinlarda histereskobi ameliyati olan var mi doktor kim geldi size acaba cok kafama takıldı

Benimde doktorum gönül hanımdı ama histeroskobiyi umut bey ve Semra hanım yapmışlardı.bu standart sanırım hep onları duyuyorum çünkü.sizin de içini rahat olsun sonrasında hiç ağrı sızım olmadı ve umut bey sonrasında odaya gelip bilgi verdi

Ben çarşamba oldum histerskopi, semra hanım ve umut bey yapıyolarmış , hiç ağrım olmadı hafif kanama gibi oluyo ara sıra aynı gün 4 gibi çıktık hastaneden . Benm de doktorum İpek hanım ve Gönül hanımdı .

kızlar testi yaptırdım şimdi sonucumu elime aldım 238 çıktı Çok şükür Rabbime inşallah değer artmay devam eder hala şoktayım. Rabbim bizim gibi bekleyen herkesi müjdelendirsin inşallah
Hayirli olsun gozun aydin,8. Gun icin cok guzel bir deger masallah,saglicakla kucagina al insallah.

kızlar testi yaptırdım şimdi sonucumu elime aldım 238 çıktı Çok şükür Rabbime inşallah değer artmay devam eder hala şoktayım. Rabbim bizim gibi bekleyen herkesi müjdelendirsin inşallah
Kaptın 6AA lık bebeğini bak gördün mü
Rabbim sağlıkla ,sıhhatle fırsat versin inşAllah. Değerin pıtır pıtır artsın
Çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…