değeriniz kaç çıkmıştı acaba 8. günBen sekizinci gun yapmistim cikmisti
Merhaba ben de 8. Gün yaptırmıştım çıkmıştıkızlar 8. gün kan testi yaptıran oldu mu? acaba bugun yaptırsam mı diye düşünüyorum
Canım ben 7. Gün yaptırmıştım.49 çıkmıştı. 9.gün de 290 çıktıkızlar 8. gün kan testi yaptıran oldu mu? acaba bugun yaptırsam mı diye düşünüyorum
kızlar 8. gün kan testi yaptıran oldu mu? acaba bugun yaptırsam mı diye düşünüyorum
Canım sankiKelebekkB arkadaşımız 8.gün yapmıştı öyle hatırlıyorum
147 cikmistideğeriniz kaç çıkmıştı acaba 8. gün
Benimde doktorum gönül hanımdı ama histeroskobiyi umut bey ve Semra hanım yapmışlardı.bu standart sanırım hep onları duyuyorum çünkü.sizin de içini rahat olsun sonrasında hiç ağrı sızım olmadı ve umut bey sonrasında odaya gelip bilgi verdiArkadaslar bisey sorcam histereskobi yapilacakti bana hastaneyi aradim histereskobileri umut hoca ve semra hanim yapiyor dedi hemsire ama benim takiplerimi yucel hoca hep yapti ben umut hocayi hic tanimiyorum nasil olcak yakinlarda histereskobi ameliyati olan var mi doktor kim geldi size acaba cok kafama takıldı
Ben çarşamba oldum histerskopi, semra hanım ve umut bey yapıyolarmış , hiç ağrım olmadı hafif kanama gibi oluyo ara sıra aynı gün 4 gibi çıktık hastaneden . Benm de doktorum İpek hanım ve Gönül hanımdı .Arkadaslar bisey sorcam histereskobi yapilacakti bana hastaneyi aradim histereskobileri umut hoca ve semra hanim yapiyor dedi hemsire ama benim takiplerimi yucel hoca hep yapti ben umut hocayi hic tanimiyorum nasil olcak yakinlarda histereskobi ameliyati olan var mi doktor kim geldi size acaba cok kafama takıldı
Hayirli olsun gozun aydin,8. Gun icin cok guzel bir deger masallah,saglicakla kucagina al insallah.kızlar testi yaptırdım şimdi sonucumu elime aldım 238 çıktıÇok şükür Rabbime inşallah değer artmay devam eder hala şoktayım. Rabbim bizim gibi bekleyen herkesi müjdelendirsin inşallah
Çok sevindim hayırlısı olsunkızlar testi yaptırdım şimdi sonucumu elime aldım 238 çıktıÇok şükür Rabbime inşallah değer artmay devam eder hala şoktayım. Rabbim bizim gibi bekleyen herkesi müjdelendirsin inşallah
çok tesekkur ederim aminn inşallahhHayirli olsun gozun aydin,8. Gun icin cok guzel bir deger masallah,saglicakla kucagina al insallah
sağol canım inşallah hayırlısıyla kalp atışını duyunca rahatlıcam ben deÇok sevindim hayırlısı olsun
Çok çok mutlu oldum senin adına Allah tamamına erdirsin inşallahkızlar testi yaptırdım şimdi sonucumu elime aldım 238 çıktıÇok şükür Rabbime inşallah değer artmay devam eder hala şoktayım. Rabbim bizim gibi bekleyen herkesi müjdelendirsin inşallah
O telaş bende de var. İnşallah yerini tatlı telaşlara bırakır cinsiyet gibisağol canım inşallah hayırlısıyla kalp atışını duyunca rahatlıcam ben de
Kaptın 6AA lık bebeğini bak gördün mükızlar testi yaptırdım şimdi sonucumu elime aldım 238 çıktıÇok şükür Rabbime inşallah değer artmay devam eder hala şoktayım. Rabbim bizim gibi bekleyen herkesi müjdelendirsin inşallah
O şuan vip bölümde ve senin heyecanını hissediyorO telaş bende de var. İnşallah yerini tatlı telaşlara bırakır cinsiyet gibiBenimde kalp atışı için son 5 günüm
İnşallah valla heyecan dorukta sizleri aramıza bekliyoruzO şuan vip bölümde ve senin heyecanını hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?