sıra senden güzel haberleri almakta canımÇok çok mutlu oldum senin adına Allah tamamına erdirsin inşallah
çok çok tesekkur ederim Rabbim herkese sağlıkla evlat nasip etsinpucky06 canım o kadar mutlu oldum ki rabbim tamamına erdirsin
çok çok tesekkurler canımKaptın 6AA lık bebeğini bak gördün mü
Rabbim sağlıkla ,sıhhatle fırsat versin inşAllah. Değerin pıtır pıtır artsın
Çok sevindim senin adına
evet canım. bizim sorun embriyoda genetik bozukluktu. birey olarak bizde kromozom sıkıntımız yoktu. pgtli embriyo transferi mecburdu. birçoğu 6aa kalitede pgt giden embriyolarım sağlıksız gelmişti hatta. dört gebeliğim oldu bu zamana kadar ama hep sorunlu oldu hepsi. sorunum en son çözüldü. şişli memorial beni didik didik inceledi altı aydır hiçbirşeyde sorun cıkmadı başkacanım senin 5.gün 6 AA mıydı?peki sorun neydi erkek kaynaklı mı
Cok guzel bir haber,maşallahkızlar testi yaptırdım şimdi sonucumu elime aldım 238 çıktıÇok şükür Rabbime inşallah değer artmay devam eder hala şoktayım. Rabbim bizim gibi bekleyen herkesi müjdelendirsin inşallah
Merhabalar trizomi 22 hakkında doktorunuz neler demiştiCanım hiç ümidini kaybetme, ilk 2 tedavide 7 embriyodan 1 sağlıklı gelmişti. Genetik testlerimiz temiz sürekli trizomi 22 çıkıp duruyordu. Hatta bir hamileliğim bu yüzden 9.haftada sonlandı. Bu yaşta böyle olması normal değil diyordu genetik doktoru, ama denk gelebiliyor demek ki. Sonra bir süre ara verdik, kendimizi toparlayarak sağlıklı embriyo çıkacak bir aya denk gelsin tedavi diye dua ederek bekledik. 3.tedavide 6da 3 sağlıklı geldi şükür.. Sen de biraz ara ver, kendini topla inşallah bir sonraki tedavi diğerlerine benzemeyecek, hep buna inan. Hep bu sefer olacak inşallah diyerek çık yola. O enerji yumurtalara geçiyor emin ol. Şu an bu söylediklerim çok anlamlı gelmeyebilir ama bir süre sonra sen de böyle düşünmeye başlayacaksın..
Merhabalar trizomi 22 işe ilgili neler öğrendiniz gerci cok olmus bunu yazalı :/Genetik testimiz temiz çıkmıştı..gerçi ona da bir itimadım kalmadı. Bu 3. Deneme toplam 6 embriyodan 1 tane sağlık embriyo bulamadık..2 dir trizomi 22 çıkıyor.. nadir görünürmüş bu da ...o da geldi beni buldu
benim dört sene önce yolladığım embriyolarımın ikisinde trizomi çıkmıştı. doktor umutsuz konuşmuştu daha sonra şişliyi buldum. embriyolarımda sağlıklı çıkanlar oldu. yani hep çıkacak diye birşey yok demişti yücel bey. ve dediği gibi de olduMerhabalar trizomi 22 işe ilgili neler öğrendiniz gerci cok olmus bunu yazalı :/
Benim adetlerimde ekseriyetle parça şeklinde kan gelir, dediğin gibi çok normal değil..beslenme şekli yaşam şekli hareketsizlik derken pıhtı parça şeklinde adet oluyor..Sen ne yönden iyi demiyorlar dedin?Kızlar transfer öncesi adet bekliyorum , veya normal adetinde parça kan şeklinde gelen oldu mu ?
Benim adetlerimde nadirde olsa arada bi parça kan şeklinde geliyordu , düştüğünü sancıyla hissediyorum .
Parça kan için iyi demiyorlar , bi fikri olan var mı ?
Evet evet , muhtemelen saydıklarınla çok alakalı … Yanlız şu da var yaş aldıkça da oluşabiliyormuş .Benim adetlerimde ekseriyetle parça şeklinde kan gelir, dediğin gibi çok normal değil..beslenme şekli yaşam şekli hareketsizlik derken pıhtı parça şeklinde adet oluyor..Sen ne yönden iyi demiyorlar dedin?
Canım ilk iki tedavinde sağlıklı embriyo gelmedi mi pgtden ben de 3 embriyo göndermiştim hiç sağlıklı gelmedi çok üzgünümBenim 3 kere Memorial de takibim oldu. İlk kez bu son 3. Tedavimde pgtden sağlıklı geldi ve transfer oldum nihayet inşallah sizin kısa sürede olursende vazgecme
Herhangi bir şey söylemedi, tüp bebekte olabiliyor denmişti. Nadir görünür evet ama bize çok denk geldi. İnşallah sağlıklı embriyo bulacaksınız, hep sorun çıkacak diye düşünmeyinMerhabalar trizomi 22 hakkında doktorunuz neler demişti
Benim kendimi bildim bileli,min 20 yaşından bu yana hep böyle aslında parça parça adet oluyorum..orada kan akışı az olduğunda bu tarz durumlar oluşuyor diye düşünüyorum.dokular yeteri kadar oksijenlenmiyor gibi,akışta sikinti oluyor diye pıhtı olusturuyordur. .belki de hiç hamile kalamamamin sebebi olabilirEvet evet , muhtemelen saydıklarınla çok alakalı … Yanlız şu da var yaş aldıkça da oluşabiliyormuş .
Parça pıhtı şeklinde adetin akışı yumurtalıklarda kist , rahimde olası bozukluklar gibi duyumlar benimkisi . Özellikle kist konusunda çok duydum , daha ağrılı sancılı bi süreç … Hareket halinde olmak gerek , ben dünden beri dümdüz yattım ayakta kalmaya halim yoktu , haliyle o ağrı kan akışında sancı yaparak belki de pıhtı şekline dönüştürdü . Bilemiyorum mutlaka küçükte olsa bi problem olduğuna delalet ..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. olmadı bir sonraki tedavinde güzel embriyo ile bir gebelik elde edersin...insan üzülüyor ister istemez ,bende 2 kez transfer oldum farklı merkezlerde ,negatifi aldığımda içimde enteresan boşluk oluşmuştu.. ama ne diyoruz demekki o an hayirli değilmiş.en kısa zamanda bu konuda güzel haber almak nasip olsunMalesef olmadı kızlar nasip değilmiş zaten ben kendim bile şans tanımamıştım embiriyoma 3. Gün 6 hücreli diye oda bizi şeçmedi
MerhabalarO telaş bende de var. İnşallah yerini tatlı telaşlara bırakır cinsiyet gibiBenimde kalp atışı için son 5 günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?