Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım senin 5.gün 6 AA mıydı?peki sorun neydi erkek kaynaklı mı
evet canım. bizim sorun embriyoda genetik bozukluktu. birey olarak bizde kromozom sıkıntımız yoktu. pgtli embriyo transferi mecburdu. birçoğu 6aa kalitede pgt giden embriyolarım sağlıksız gelmişti hatta. dört gebeliğim oldu bu zamana kadar ama hep sorunlu oldu hepsi. sorunum en son çözüldü. şişli memorial beni didik didik inceledi altı aydır hiçbirşeyde sorun cıkmadı başka

kızlar testi yaptırdım şimdi sonucumu elime aldım 238 çıktı Çok şükür Rabbime inşallah değer artmay devam eder hala şoktayım. Rabbim bizim gibi bekleyen herkesi müjdelendirsin inşallah
Cok guzel bir haber,maşallah
Rabbım devamında guzel haberler almayı da nasip etsin inşallah bir anne olarak anne adaylarına dualarınızı bekliyoruz

Merhabalar trizomi 22 hakkında doktorunuz neler demişti

Merhabalar trizomi 22 işe ilgili neler öğrendiniz gerci cok olmus bunu yazalı :/

Merhabalar trizomi 22 işe ilgili neler öğrendiniz gerci cok olmus bunu yazalı :/
benim dört sene önce yolladığım embriyolarımın ikisinde trizomi çıkmıştı. doktor umutsuz konuşmuştu daha sonra şişliyi buldum. embriyolarımda sağlıklı çıkanlar oldu. yani hep çıkacak diye birşey yok demişti yücel bey. ve dediği gibi de oldu

Kızlar transfer öncesi adet bekliyorum , veya normal adetinde parça kan şeklinde gelen oldu mu ?
Benim adetlerimde nadirde olsa arada bi parça kan şeklinde geliyordu , düştüğünü sancıyla hissediyorum .

Parça kan için iyi demiyorlar , bi fikri olan var mı ?

Benim adetlerimde ekseriyetle parça şeklinde kan gelir, dediğin gibi çok normal değil..beslenme şekli yaşam şekli hareketsizlik derken pıhtı parça şeklinde adet oluyor..Sen ne yönden iyi demiyorlar dedin?

Benim adetlerimde ekseriyetle parça şeklinde kan gelir, dediğin gibi çok normal değil..beslenme şekli yaşam şekli hareketsizlik derken pıhtı parça şeklinde adet oluyor..Sen ne yönden iyi demiyorlar dedin?
Evet evet , muhtemelen saydıklarınla çok alakalı … Yanlız şu da var yaş aldıkça da oluşabiliyormuş .
Parça pıhtı şeklinde adetin akışı yumurtalıklarda kist , rahimde olası bozukluklar gibi duyumlar benimkisi . Özellikle kist konusunda çok duydum , daha ağrılı sancılı bi süreç … Hareket halinde olmak gerek , ben dünden beri dümdüz yattım ayakta kalmaya halim yoktu , haliyle o ağrı kan akışında sancı yaparak belki de pıhtı şekline dönüştürdü . Bilemiyorum mutlaka küçükte olsa bi problem olduğuna delalet ..

Benim 3 kere Memorial de takibim oldu. İlk kez bu son 3. Tedavimde pgtden sağlıklı geldi ve transfer oldum nihayet inşallah sizin kısa sürede olur sende vazgecme
Canım ilk iki tedavinde sağlıklı embriyo gelmedi mi pgtden ben de 3 embriyo göndermiştim hiç sağlıklı gelmedi çok üzgünüm

Benim kendimi bildim bileli,min 20 yaşından bu yana hep böyle aslında parça parça adet oluyorum..orada kan akışı az olduğunda bu tarz durumlar oluşuyor diye düşünüyorum.dokular yeteri kadar oksijenlenmiyor gibi,akışta sikinti oluyor diye pıhtı olusturuyordur. .belki de hiç hamile kalamamamin sebebi olabilir

Malesef olmadı kızlar nasip değilmiş zaten ben kendim bile şans tanımamıştım embiriyoma 3. Gün 6 hücreli diye oda bizi şeçmedi
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. olmadı bir sonraki tedavinde güzel embriyo ile bir gebelik elde edersin...insan üzülüyor ister istemez ,bende 2 kez transfer oldum farklı merkezlerde ,negatifi aldığımda içimde enteresan boşluk oluşmuştu.. ama ne diyoruz demekki o an hayirli değilmiş.en kısa zamanda bu konuda güzel haber almak nasip olsun

O telaş bende de var. İnşallah yerini tatlı telaşlara bırakır cinsiyet gibi Benimde kalp atışı için son 5 günüm
Merhabalar
Benimde monozomi embriyom vardı
sadece 1 tane 5. güne ulaşmıştı
Eşim azosperm ve ameliyatla da bulunamadı başka sperm
Bizde monozomi olana karar verdik be transfer oldum(28.ağustosta)
Dr anne karnında düzelebiyor demişti
Geçen hafta 6+2 iken kalp atışını duyduk. Şuan herşey yolunda gidiyor(maşallah) ama sanırım bu monozomi herkeste olabilirmiş dr belki bende monozomiydim ozamanlar böyle testler yapılmıyordu demişti.
Umarım kalp atışını da duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…