Yldz90Canım lütfen üzülme heeşeyin hayırlısı ama sakın mücadeleni bırakma
Hayırlısı olsun canım inşallah madden ve manen kendimizi toparladıgınızda yeni baştan başlayacağız evet içimde büyük bir boşluk var gibi şu an sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor Allah büyük duamızı eksik etmeyeceğizHakkında hayırlısı olsun inşallah.. olmadı bir sonraki tedavinde güzel embriyo ile bir gebelik elde edersin...insan üzülüyor ister istemez ,bende 2 kez transfer oldum farklı merkezlerde ,negatifi aldığımda içimde enteresan boşluk oluşmuştu.. ama ne diyoruz demekki o an hayirli değilmiş.en kısa zamanda bu konuda güzel haber almak nasip olsun
Canım zamanlarımız birlikte hep , benimde 1 ekimde randevum çok heycanlayım rabbim duymayı nasip etsinO telaş bende de var. İnşallah yerini tatlı telaşlara bırakır cinsiyet gibiBenimde kalp atışı için son 5 günüm
Tamm cevabiniz icin cok tesekkur ederim bisey daha soracagim nekadar odediniz islem için indirim yaptilar miBen çarşamba oldum histerskopi, semra hanım ve umut bey yapıyolarmış , hiç ağrım olmadı hafif kanama gibi oluyo ara sıra aynı gün 4 gibi çıktık hastaneden . Benm de doktorum İpek hanım ve Gönül hanımdı .
Cenabı Allah kısa zamanda en hayırlısını,en güzelini nasip etsin inşaallahMalesef olmadı kızlar nasip değilmiş zaten ben kendim bile şans tanımamıştım embiriyoma 3. Gün 6 hücreli diye oda bizi şeçmedi
Ben üzülmeyi biraktim bir süre sonra. Daha önceki yerde haldur huldur transfer edip birde günlerce umut ve hüsran. Suan enazindan en basindan üzülüp geçip yeni tedaviye motive oldum hep. Transfer olmayinca %20 paranı iade ediyorlar bu da güzel. Bak sağlıklı bulunca transfer oluncada şak diye tutturuyorlar. Bence doğru adresteyiz üzül tabiki ama hemen topla kendini tıpkı benim gibiCanım ilk iki tedavinde sağlıklı embriyo gelmedi mi pgtden ben de 3 embriyo göndermiştim hiç sağlıklı gelmedi çok üzgünüm
Yani sağlıklı embriyolardı sorun olacağını sanmiyorum artık ama hayırlısı inşallahCanım zamanlarımız birlikte hep , benimde 1 ekimde randevum çok heycanlayım rabbim duymayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım yaMalesef olmadı kızlar nasip değilmiş zaten ben kendim bile şans tanımamıştım embiriyoma 3. Gün 6 hücreli diye oda bizi şeçmedi
Samimi olarak şöyle bi msj atmak istiyorum sana , yani tabi bilemiyorum ama tamamen tahmine dayalı olarak düşündüğümden seninle paylaşmak istiyorum …Malesef olmadı kızlar nasip değilmiş zaten ben kendim bile şans tanımamıştım embiriyoma 3. Gün 6 hücreli diye oda bizi şeçmedi
Haklısın canım benim ben kendim embiriyoya bir şans vermedim negatif düşünceyle başladım oda negatif sonuçlandı yaşamam gereken bir süreçmiş Allah büyük elimizden geleni sonuna kadar devam ettireceğiz ama 5. Gün pgtli embiriyo oluncaya kadar devam edeceğimSamimi olarak şöyle bi msj atmak istiyorum sana , yani tabi bilemiyorum ama tamamen tahmine dayalı olarak düşündüğümden seninle paylaşmak istiyorum …
Ben 3. Gün embriyosuyla ilgili gebe kalanları az da olsa okudum , duydum .. Şans , mucize,nasip ne dersek artık …
Hislerimde yanılıyormuyum bilmiyorum fakat senin hiç olumlu bi düşüncen yoktu , hazırmış gibiydin negatife …
Gerçekçi olmak bence en doğru olanı fakat yılma lütfen , “anne” olucaksın elbette .. Eğer Rabbim nasip ettiyse öyle bi mucize olur ki hepimiz şaşar kalırız
İnşAllah seninde hayırlı güzel haberlerini tekrar alıcaz .Zaman en güzel ilaç
Naber canım nasıl gidiyor hangi belirtilerin devam ediyor heyecan dorukta tabi sende :)Yani sağlıklı embriyolardı sorun olacağını sanmiyorum artık ama hayırlısı inşallahpıt pıt duyacağız insallah o sesleri
MerhabalarHaklısın canım benim ben kendim embiriyoya bir şans vermedim negatif düşünceyle başladım oda negatif sonuçlandı yaşamam gereken bir süreçmiş Allah büyük elimizden geleni sonuna kadar devam ettireceğiz ama 5. Gün pgtli embiriyo oluncaya kadar devam edeceğim
Valla bende de durum stabil şuan göğüs hassiyeti her yer karın ağrısı falan devam ediyor. Son 3 gün heyecanı bakalımNaber canım nasıl gidiyor hangi belirtilerin devam ediyor heyecan dorukta tabi sende :)
:) ğöğüs ağrılarım geçti canım benim zamanla değişiyor bulantılarım oluyor ara ara ee tabi karın ağrısı ve kasık ağrısı vazgeçilmezimizValla bende de durum stabil şuan göğüs hassiyeti her yer karın ağrısı falan devam ediyor. Son 3 gün heyecanı bakalım
Çok teşekkürler umut oldunuz bana Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Allah isteyen herkese bizlere nasip etsin inşallahMerhabalar
Bn de sizler gbi bir çok negatif sonuç ve hem maddi hem manevi zorluklardan geçmiş biri olarak hep ama hep bir gün olacagına inanarak umudumu hiç kaybetmedim, 5 tüp bebek tedavisi ve negatif almış biri olarak 6.tedavimde ikizlerimi kucagıma almış biri olarak er yada geç saati dakkası geldimi bayanlar rabbim her istiyen ve diliyene nasip edicek buna inanın kızlar
:) ğöğüs ağrılarım geçti canım benim zamanla değişiyor bulantılarım oluyor ara ara ee tabi karın ağrısı ve kasık ağrısı vazgeçilmezimiz
Canım arkadaşım çok teşekkür ederim desteğin içinBen üzülmeyi biraktim bir süre sonra. Daha önceki yerde haldur huldur transfer edip birde günlerce umut ve hüsran. Suan enazindan en basindan üzülüp geçip yeni tedaviye motive oldum hep. Transfer olmayinca %20 paranı iade ediyorlar bu da güzel. Bak sağlıklı bulunca transfer oluncada şak diye tutturuyorlar. Bence doğru adresteyiz üzül tabiki ama hemen topla kendini tıpkı benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?