Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlısı olsun canım inşallah madden ve manen kendimizi toparladıgınızda yeni baştan başlayacağız evet içimde büyük bir boşluk var gibi şu an sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor Allah büyük duamızı eksik etmeyeceğiz

Y yldz90 canım hakkknızda hayırlısı olsun üzüldüm 2 negatif almış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli evladınıza en hayırlı ve yakın zamanda kavuştursun

Tamm cevabiniz icin cok tesekkur ederim bisey daha soracagim nekadar odediniz islem için indirim yaptilar mi

Canım ilk iki tedavinde sağlıklı embriyo gelmedi mi pgtden ben de 3 embriyo göndermiştim hiç sağlıklı gelmedi çok üzgünüm
Ben üzülmeyi biraktim bir süre sonra. Daha önceki yerde haldur huldur transfer edip birde günlerce umut ve hüsran. Suan enazindan en basindan üzülüp geçip yeni tedaviye motive oldum hep. Transfer olmayinca %20 paranı iade ediyorlar bu da güzel. Bak sağlıklı bulunca transfer oluncada şak diye tutturuyorlar. Bence doğru adresteyiz üzül tabiki ama hemen topla kendini tıpkı benim gibi

Malesef olmadı kızlar nasip değilmiş zaten ben kendim bile şans tanımamıştım embiriyoma 3. Gün 6 hücreli diye oda bizi şeçmedi
Samimi olarak şöyle bi msj atmak istiyorum sana , yani tabi bilemiyorum ama tamamen tahmine dayalı olarak düşündüğümden seninle paylaşmak istiyorum …

Ben 3. Gün embriyosuyla ilgili gebe kalanları az da olsa okudum , duydum .. Şans , mucize,nasip ne dersek artık …
Hislerimde yanılıyormuyum bilmiyorum fakat senin hiç olumlu bi düşüncen yoktu , hazırmış gibiydin negatife …
Gerçekçi olmak bence en doğru olanı fakat yılma lütfen , “anne” olucaksın elbette .. Eğer Rabbim nasip ettiyse öyle bi mucize olur ki hepimiz şaşar kalırız
İnşAllah seninde hayırlı güzel haberlerini tekrar alıcaz .Zaman en güzel ilaç

Haklısın canım benim ben kendim embiriyoya bir şans vermedim negatif düşünceyle başladım oda negatif sonuçlandı yaşamam gereken bir süreçmiş Allah büyük elimizden geleni sonuna kadar devam ettireceğiz ama 5. Gün pgtli embiriyo oluncaya kadar devam edeceğim

Merhabalar

Bn de sizler gbi bir çok negatif sonuç ve hem maddi hem manevi zorluklardan geçmiş biri olarak hep ama hep bir gün olacagına inanarak umudumu hiç kaybetmedim, 5 tüp bebek tedavisi ve negatif almış biri olarak 6.tedavimde ikizlerimi kucagıma almış biri olarak er yada geç saati dakkası geldimi bayanlar rabbim her istiyen ve diliyene nasip edicek buna inanın kızlar

Çok teşekkürler umut oldunuz bana Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Allah isteyen herkese bizlere nasip etsin inşallah

:) ğöğüs ağrılarım geçti canım benim zamanla değişiyor bulantılarım oluyor ara ara ee tabi karın ağrısı ve kasık ağrısı vazgeçilmezimiz

Yaaa bakalım tabi ben azcuk geriden geliyorum. Bakalım valla göğüs ağrıları gitse iyi olacak kaldı 2 gün

kızlar çalışıp gebelik için heyet raporu alanınız var mı? artık özel hastaneler de veriyormuş araştırdım ama hangi özeller veriyor bulamadım. bilgisi olan var mı?

Canım arkadaşım çok teşekkür ederim desteğin için Toparlandım yeni yeni tekrar işime odaklandım vitaminlerime başladım sadece diyete ve spora uyanıyorum ama onu da çözeceğim inşallah Sen toparlanma sürecinde neler yaptın biraz anlatır mısın bize de motivasyon kaynağı olursun hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…