Canım valla ben sadece spor yaptım. Yücel Bey takviye almamı önermedi. Bir ara ben kendim yine alayim yahu illaki olur faydası dedim ama Yücel Bey sadece sana kilo aldırır gerek yokta demişti o nedenle takviye bir şey kullanmadım. Kendimi aynada güzel görmeye odaklanıp spora verdim kendimi diyette yapmadım sadece sporCanım arkadaşım çok teşekkür ederim desteğin içinToparlandım yeni yeni tekrar işime odaklandım vitaminlerime başladım sadece diyete ve spora uyanıyorum ama onu da çözeceğim inşallah Sen toparlanma sürecinde neler yaptın biraz anlatır mısın bize de motivasyon kaynağı olursun hem
Maşallah senin azmine inancına hayran kaldım kalbinden öpeyimCanım valla ben sadece spor yaptım. Yücel Bey takviye almamı önermedi. Bir ara ben kendim yine alayim yahu illaki olur faydası dedim ama Yücel Bey sadece sana kilo aldırır gerek yokta demişti o nedenle takviye bir şey kullanmadım. Kendimi aynada güzel görmeye odaklanıp spora verdim kendimi diyette yapmadım sadece sporkendimi mutlu edeceğim şeylerle uğraştım gezdim tozdum. Birde son tedaviye giderken cevremi kitledim. Benim olmuyor görüyor ve biliyorsunuz o nedenle cocuk kucağa gelmeden heveslenmeyim dedim suan pozitifi gördük kimse sevinemedi milleti o kadar bastirmisimki suanda bile her an her sey olabilir diyorum. Millete bir sey anlatma psikolojisinden de sıyrılmak önemli. Her sey beynimizde bitiyor. Süreçte çok polyanacı olmakta iyi değil gerçeklerden uzaklasmadan iyi düşünmeye çalışmak en güzeli. Ama burada sağlıklı Embriyom geldiğinde tutturulacaginı biliyordum tek inancim buydu yaşım 35 bu arada 2. Tedaviden sonra 5-6 ay ara verip 3. Tedavime başladım.
Ben 78 kilo idim 66 kg a düştüm. 1.70 boyum var. Sabahlari işe yerime yakın izmir fuarı var yaklaşık 2 km yürüyüş alaninda 2 tur atıp ise geçiyordum 08:30 işbaşı yapıyordum. Aksam eve gelincede eliptik bisiklette 1 saat yapıyordumMaşallah senin azmine inancına hayran kaldım kalbinden öpeyimBen de spora bir türlü başlayamadım halbuki binamizda spor salonu da var ne tür bir spor yaptın pilates mi yürüyüş mü yoga fitness nedir ben de 2.tedaviden sonra 3.tedaviye başladım ama hepsi sağlıksız geldi 2 ay olacak neredeyse en az 2ay daha başlamicam ama bana çok fazla takviye vitamin verdiler bir de kilo olarak 10 kilo fazlam var versem süper olur da spor olmadan olmuyor
Nasıl gerçekten mi 3 senede gösterir dedi bana Selen hoca verdi ama bütün doktorlar da öneriyor şimdi bir multivitamin biesteron bir de nac diye bir ilaç verdi eliptik yapması çok zor hem de 1 saat maşallahBen 78 kilo idim 66 kg a düştüm. 1.70 boyum var. Sabahlari işe yerime yakın izmir fuarı var yaklaşık 2 km yürüyüş alaninda 2 tur atıp ise geçiyordum 08:30 işbaşı yapıyordum. Aksam eve gelincede eliptik bisiklette 1 saat yapıyordumbaya azimli idim ya eridim bir her sabah ac karnına cikolata yiyerek 4 kişi sayemde evine eliptik bisiklet aldi onlarda diyetsiz sadece eliptik bisiklet ile kilo verdi. Yücel Bey bana takviyelerin etkisi 3-4 senede anca kendini gösterir bizim öyle bir zamanımız yok demişti. Sana kim önerdi takviye?
Genelde hep bir kaç gün sonra oldum..Kızlar negatif sonuçtan sonra ne kadar süre sonra adet oldunuz
Yani tabi senin için ne uygun sporsa onu yap ama kendin içinde birseyler yapıp kendini motive etNasıl gerçekten mi 3 senede gösterir dedi bana Selen hoca verdi ama bütün doktorlar da öneriyor şimdi bir multivitamin biesteron bir de nac diye bir ilaç verdi eliptik yapması çok zor hem de 1 saat maşallahBen de yarın başlıyorum beni gaza getirdin ama eliptik yok evde
HaberleşelimYani tabi senin için ne uygun sporsa onu yap ama kendin içinde birseyler yapıp kendini motive etvalla herkes bana vay vay derken ben çok motive oldum sporda istikrar önemli. Evet bu arada eliptik bisikletteki azmime herkes şok oluyordu
Küçük rakamlarla basla. Yani eliptik bisikleti bile hemen 1 saatte başlamadım. 5 dk yaptim bıraktım sonra yavas yavas 2 hafta 10 dk çıktım sonra 15-20 derken hedefleri yükselttim. Eger yarindan itibaren yüksek rakamlarla spora asilirsan o gaz kisa sürer. İlk bir hafta spor adetlerini hareketlerini küçük tutabilirsin alisma evresiHaberleşelimSabah erkenden tartılıp yazcam sana Bakalım 2ay sürem var yeni tedaviye kendime böyle zaman belirledim ne kadar zayıflıcam ama benim işim çok yoruyor fiziksel olarak değilde beyin olarak tasarımcıyım ben yoruluyorum baya eve geldiğimde çok enerjisi düşük oluyorum sen o konuyu nasıl çözdün
Tamam süper çünkü ben hep kendimi çok zorladım şimdiye kadar ilk günden çabuk sıkıldım sonra da yavaş başlayacağım haklısınKüçük rakamlarla basla. Yani eliptik bisikleti bile hemen 1 saatte başlamadım. 5 dk yaptim bıraktım sonra yavas yavas 2 hafta 10 dk çıktım sonra 15-20 derken hedefleri yükselttim. Eger yarindan itibaren yüksek rakamlarla spora asilirsan o gaz kisa sürer. İlk bir hafta spor adetlerini hareketlerini küçük tutabilirsin alisma evresiufak ufak baslayinca beni yormadan vücudum ısındıkça zaten bende dahasini istedim.
5.600 histereskopi ama sağlıkcı indirimi yaptılar ama çok bişey değilTamm cevabiniz icin cok tesekkur ederim bisey daha soracagim nekadar odediniz islem için indirim yaptilar mi
Günaydınnn tartıldım veee acı gerçek 67.95 kgKüçük rakamlarla basla. Yani eliptik bisikleti bile hemen 1 saatte başlamadım. 5 dk yaptim bıraktım sonra yavas yavas 2 hafta 10 dk çıktım sonra 15-20 derken hedefleri yükselttim. Eger yarindan itibaren yüksek rakamlarla spora asilirsan o gaz kisa sürer. İlk bir hafta spor adetlerini hareketlerini küçük tutabilirsin alisma evresiufak ufak baslayinca beni yormadan vücudum ısındıkça zaten bende dahasini istedim.
Valla hic kısıtlamadim. Ama deli gibi spor yapıyordum ondan dolayi. Riskli dönem geçsin zaten yürüyüş yapacağım tekrardan.Tamam süper çünkü ben hep kendimi çok zorladım şimdiye kadar ilk günden çabuk sıkıldım sonra da yavaş başlayacağım haklısınPeki yeme içmene hiç mi dikkat etmedin
Geliyorsun bomba gibi heyecanla takipte olacağımGünaydınnn tartıldım veee acı gerçek 67.95 kgboyum 159
Merhaba rahim inceliginiz olduğu halde gebe kalmışsınız bende tüp bebek surecindeyim ve rahim inceliginden dolayı embriyolarımda kaliteli olduğu için harcamak istemedi doktorum rahmin kalınlaşmasıni beklicez dedi 3 4 ay bu süreçte neler yapabilirim doktorum nar suyu ve avokado tuketmemi onerdiSelam,
Rahim inceliği için yapılan hiç bir tedavi olmadı canım. Ben kendi kendime debelenip durdum. Zaten doktorların rahim inceliği konusunda yapabilecekleri pek bir şey yok. Sadece sağlıklı embriyolarımın çıktığı tedavide zeytinyağında incir kürünü uyguladım o kadar.
Sabah Leslie ile evde yürüyüş yaptım fena değildi akşam da yaparım uyumadanGeliyorsun bomba gibi heyecanla takipte olacağım
Bence fsh ölçtürme arkadaşım zaten bizim değerlerimizi tüp bebekte ilaçla istedikleri gibi ayarlıyorlar değerin düşük olduğunu ya da yüksek olduğu öğrenince elimize stresten başka birşey geçmiyor benim merkezde sadece e2 ve lh değerini takip ediyorlar fsh dalgalı bir değer o takip edilmez zaten kafanı rahatlatmak için başka şeylere odaklan düzenli dengeli beslen spor yapmkerhaba arkadaşlar
bende bugun regli oldum tekrar tedaviye başlayagım kısmetse tabı
ama sters yapıyorum sanırım
en son 2019 yılında tup bebek yaptırmıstım negatıf oldu
2020 yılında kendiliğinden hamıle kaldım dıs gebelık oldu
2021 ara ara doktora gıttım başlamak ıcın ancak hep fsh yuksek cıktı
b ı turlu başlamak nasıpolmadı
doktor divina vermıstı gecen ay onu ıctım bugun reglı oldum
sanırım persembe muayneye gıder kan verırım bakalım fsh nasıl cıkacak ve e2 vs
bazen fsh cok yuksek cıkmasada e2 lh progesteron dengesiz olabiliyor
bu sınavı nasıl vherıcegımı bılmıyorum
10 tane denemem var hepsi sıfırdan başlıyor her seferınde ıgneler cok zorluyor psıkolojık olarak
Bence fsh ölçtürme arkadaşım zaten bizim değerlerimizi tüp bebekte ilaçla istedikleri gibi ayarlıyorlar değerin düşük olduğunu ya da yüksek olduğu öğrenince elimize stresten başka birşey geçmiyor benim merkezde sadece e2 ve lh değerini takip ediyorlar fsh dalgalı bir değer o takip edilmez zaten kafanı rahatlatmak için başka şeylere odaklan düzenli dengeli beslen spor yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?