Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tüp bebeğe başladığımızda rahim filmi istemişlerdi orada sol tüpte genişleme var dendi Semra hocada ameliyat edilsin dedi memorialde sol blokaj yapıldı sağ sağlammış ona dokunmadılar
Çok geçmiş olsun inşallah bir sonraki denememizde hepimiz olumlu haberler alalım inşallah :)

Merhaba çok geçmiş olsun histeroskopi ameliyetı ne kadar sürüyor acaba zorlu bir işlem mi?

Merhaba çok geçmiş olsun histeroskopi ameliyetı ne kadar sürüyor acaba zorlu bir işlem mi?
Merhaba canım çok sağol, ilkinde 2 saat sürmüştü 3 sene önce yapışıklık vardı onu açmışlardı biraz kanamam olmuştu. Bunda 1 saat sürdü . 4 te çıkışımı yaptılar 8:30 da hastanedeydim. Akşam üzeri biraz lekelenmem oluyor o kadar, çizik atıldı sadece yapışıklık yokmuş çok şükür. ilk iki gün annemde kaldım istanbulda sonra yola çıktık ara ara hafif kasık ağrım oldu. Normal yumurtlama sırasındaki ağrı gibi . 7 gün kadar lekelenmeniz olabilir dediler 5. Gündeyim hala var .

Aynen nihayet tatli telaşlara devam
Uzun süredir takipteyim seni de canım çok sevindim senin adına.nereden nereye geldiniz iyiki pes etmedin çok şükür sonu çok güzel oldu.sağlıkla kucağına al
Merhaba.benim sen ilk denemeden bir oğlum var kısmetse bu ay adetle birlikte başlayacağım.gönül hanımla konuştum.film istemedi.yapılan rutin testleri hemşireler whatsaptan attı .adetin 2.günü gel başlayalım dedi

Teşekkür ederim Gelsin kardeş inşallah

Evet doğaldı. 18mm civarına ovitrelle vuruldum.
S Saylove canım doğal siklus yöntemi içi benim en geç adetin 13. Günü İstanbul’a gitmem gerektiğini söylediler.gitmem de çok zor kalacak yerim yok anlamadım neden bana bulunduğum ilde yapabileceğim söylenmedi acaba merkezle mi görüşsem canım

Çok sağol canım verdiğin bilgiler için çok geçmiş olsun

Kızlar doğal siklus yapıp transfer gününe kadar takibini bulunduğu ilde yaptıran var mı?

Merhaba benim de sizin gibi bir oglum var. Toplamda 3 tüp bebek yaptirdim 2 si taze biri dondurulmuş iste bi tanesi oglum oldu. Ben de kardeş dusunuyirum ama embriyomda kalmadi artık. Siz memorialda mi yaptirmistiniz sebep neydi? Ben de tekrar baslamak istiyorjm ama bi türlü o gucü kendimde bulamıyroum psikolojik olarak.

Merhaba.benim de 2.denemem de oğlum oldu.ilki başka bir merkezdeydi olmadı.memorial da baştan başladık oradaki ilk denememde oldu.şimdi dondurulmuş embriyom var orada onu deneyeceğim.bizde sorun erkek infertilitesi.bakalım bende bu ay başlayacağım bir problem olmazsa inşallah

B BiYesilBiKahve
Canım Merhaba ,
Geçmiş sayfalarda bi mesajına denk geldim .
"İlk 2 tedavinde 7 embriyodan ,1 tane sağlıklı" geldiğini belirtmişsin fakat 3 tedavide evladına kavuşmuşsun.
Sormak istediğim ise, o 1 tane sağlıklı gelen neden tutmadı ? Trizomi 22 çıktığından bahsettiğin için merak ettim.

Kızlar birşey sormak istiyorum. Arkadaşım şehir dışından tedavi için gelecek. İlk görüşme online mı oluyor ? Gerekli testleri söylüyorlar mı? Süreç nasıl ilerliyor? Kaç kere gelmesi gerekir ? ( bu arada yeni hesap açtım önceki hesapta sürekli hata alıyordum #fatma8189 ben )

Bende şehirdışından gitmiş biri olarak şöyle bilgi paylaşabilirim .
Merkezi aradım,sekreter arkadaşlar bana tarih ve saat ,ek olarak da talep ettiğim hocanın numarasını paylaştılar .
"...:.../...:... saatler arası bu numaraya .whatsapp'dan elinizde ki tüm tahlillerinizi gönderin" dediler.
Ben tüm tahlillerimi bulunduğum şehirde daha evvelden yaptırmıştım (Son 3 aylık)
Görüntülü görüşmede zaten hoca düşüncelerini , nasıl bi yol izleyeceğini öneriyor ve son kararı düşünmeniz için kişiye bırakıyor . Tedavi için "hemen başlayabiliriz" derse zaten adetin 2. günü kesin randevuyla başlanıyor . Yani randevu vermezler ,hoca doludur gibi bir durum oluşmuyor. Sadece hoca izinliyse malesef ya başka hocaya ya da kişinin kendi kararıyla erteleme yapabilir.
İlk etapda OPU süreci var ,o da malum max 15 gün ...

Çok teşekkür ederim

Tuttu ama 5,5 haftalıkken kendiliğinden düştü. Pgt li de olsa garantisi olmuyor zaten, nasibimiz o zaman değildi demek ki dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…