- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
Bana da umut hoca benim söylediğim gibi söyledi. Çünkü kalçadan yapılanın dozu yüksek.ben tam tersi yaptım .
yani kalçadan 9 kasımda vuruldum
10 kasım da göbekten bi daha vuruldum ...
çünkü transfer öncesi hemşire öyle söyledi diye hatırlıyorum .
ben bi de hemşire hattına yazayım
eşim de yanımdaydı bi de , şaşırdım şuan ..Bana da umut hoca benim söylediğim gibi söyledi. Çünkü kalçadan yapılanın dozu yüksek.
Kalçadan yapılan üç günlük dozu içeriyor çünkü. O yüzden üç günde bir yapılıyor. Ben göbekten olan iğneyi bulamadığım için kalçadan olana ( belirli yöntemler bularak) devam ettim.eşim de yanımdaydı bi de , şaşırdım şuan ..
Ben şimdi hemşire hattıyla telefonda görüştüm ..Kalçadan yapılan üç günlük dozu içeriyor çünkü. O yüzden üç günde bir yapılıyor. Ben göbekten olan iğneyi bulamadığım için kalçadan olana ( belirli yöntemler bularak) devam ettim.
Ayyy valla çok şaşırdım. Benim eşim de yanındaydı. Bir de sözde kendisi doktor olacak. Beni onayladı. Kusura bakma lütfenBen şimdi hemşire hattıyla telefonda görüştüm ..
Doğru yapmışım , yani arada boşluk olmaması gerekiyor.
4 günün toplamında 100 mg olması gerekiyor Progestanın ve boşluk günü sadece 50 mg da vericeksiniz dedi
Çünkü mantıkende matematik hesabı tutmuyor sizin demenize göre ...
Ne vardı şu göbekten üretimi kısıtlamasalardı yaaa , insanın aklını karıştırıyorlar
hepsi Leyla valla ,eksik olmasın da artık yapacak birşey yok ..Ayyy valla çok şaşırdım. Benim eşim de yanındaydı. Bir de sözde kendisi doktor olacak. Beni onayladı. Kusura bakma lütfen
Hayırlısıyla atlatabilsek bu süreci. Valla kafalarda deli sorular hephepsi Leyla valla ,eksik olmasın da artık yapacak birşey yok ..
Canım sonucun ne oldu?Sağol canım bir sonrakini başka yerde yaptırırım o zaman
Yok canım doktor gerek görmemişti pgt’ye o yüzden yaptırmadım ama keşke yaptırsaydımCosi canım inşallah pozitiftir dualarım seninle senin embriyona pgt yaptırmışmıydın
İnşallah olmasın doktorla görüşseydinKızlar bugün 8.günüm sabah az bi kahverengi leke gördüm biraz önce de oldu bunu yaşayan var mı endişelenmeli miyim adet olacam diye korkuyorum
Maalesef 9 çıktı dün kimyasal olduğu kesinleşti ama bu iyi dedi doktor hamile kalabiliyorsun demekki ama embriyo sağlıksız dedi bende anneme geçtim biraz daha kalayım İstanbul da düşük olduktan sonra dönerim evime hayırlısıCanım sonucun ne oldu?
Benim iki embriyo transferi oldu canım dr biri tutunabilir dedi 3bb ve 4bcCosi canım tutunma kanamasıdır rahat ol benim bi arkadaşında geç olmuştu senin embriyo kaliten neydi
Yarın kan tahlili günüm olduğu için bekliyim dedimİnşallah olmasın doktorla görüşseydin
Geçmiş olsun canım rabbim en kısa zamanda sevindir seniMaalesef 9 çıktı dün kimyasal olduğu kesinleşti ama bu iyi dedi doktor hamile kalabiliyorsun demekki ama embriyo sağlıksız dedi bende anneme geçtim biraz daha kalayım İstanbul da düşük olduktan sonra dönerim evime hayırlısı
Sigara, alkol kullanıyorsanız mutlaka bırakın. İncir, zeytinyağı,çörek otu, balık ve bol bol sebze tüketin.Merhaba! Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben 18 kasım da hayırlısıyla tüp bebeğe başlicam önceden bi vitamin ya da neye dikkat etiniz ne yediniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?