Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ben tam tersi yaptım .
yani kalçadan 9 kasımda vuruldum
10 kasım da göbekten bi daha vuruldum ...
çünkü transfer öncesi hemşire öyle söyledi diye hatırlıyorum .
ben bi de hemşire hattına yazayım
Bana da umut hoca benim söylediğim gibi söyledi. Çünkü kalçadan yapılanın dozu yüksek.

eşim de yanımdaydı bi de , şaşırdım şuan ..
Kalçadan yapılan üç günlük dozu içeriyor çünkü. O yüzden üç günde bir yapılıyor. Ben göbekten olan iğneyi bulamadığım için kalçadan olana ( belirli yöntemler bularak) devam ettim.

Ben şimdi hemşire hattıyla telefonda görüştüm ..
Doğru yapmışım , yani arada boşluk olmaması gerekiyor.
4 günün toplamında 100 mg olması gerekiyor Progestanın ve boşluk günü sadece 50 mg da vericeksiniz dedi
Çünkü mantıkende matematik hesabı tutmuyor sizin demenize göre ...
Ne vardı şu göbekten üretimi kısıtlamasalardı yaaa , insanın aklını karıştırıyorlar

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-11-11 at 22.11.43.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 45
Ayyy valla çok şaşırdım. Benim eşim de yanındaydı. Bir de sözde kendisi doktor olacak. Beni onayladı. Kusura bakma lütfen

Canım sonucun ne oldu?
Maalesef 9 çıktı dün kimyasal olduğu kesinleşti ama bu iyi dedi doktor hamile kalabiliyorsun demekki ama embriyo sağlıksız dedi bende anneme geçtim biraz daha kalayım İstanbul da düşük olduktan sonra dönerim evime hayırlısı

Merhaba! Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben 18 kasım da hayırlısıyla tüp bebeğe başlicam önceden bi vitamin ya da neye dikkat etiniz ne yediniz ?

Geçmiş olsun canım rabbim en kısa zamanda sevindir seni

Merhaba! Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben 18 kasım da hayırlısıyla tüp bebeğe başlicam önceden bi vitamin ya da neye dikkat etiniz ne yediniz ?
Sigara, alkol kullanıyorsanız mutlaka bırakın. İncir, zeytinyağı,çörek otu, balık ve bol bol sebze tüketin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…