Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Selam hanımlar 3 ay sonra yumurta toplancak momart erbil yagmur beye gidiyorum fulyada sorum su benim saglık sigortam yok malasef özel herseyimi alıyorum tüp bebek 12500 dediler ama ilaç ücretini söylemediler genel olarak yaptıranlar ilaçlaraa ne kadar gitti söyleyebilirmisiniz ortalama fiyat teşekkür ederim rabbim hepimize nasip etsin tutanlarından kucaklarına almayı nasip etsin inşaAllah :)

Kızlar bugün 8.günüm sabah az bi kahverengi leke gördüm biraz önce de oldu bunu yaşayan var mı endişelenmeli miyim adet olacam diye korkuyorum
Benim de sizin gibi 8. Gün kahverengi lekelenmem olmuştu hatta benim adet olacak gibi ağrım da vardı hemen kan verdim pozitif çıktı çok şükür sonra da progestan iğneye her gün devam ettirmişlerdi

Herkesin tedavisinde farklı oluyor ama ortalama 3-5 bin arası gidiyor. Sağlık sigortanızın olup olmaması farketmiyor zaten. Bu ilaçlar sigorta tarafından karşılanmıyor

Benim de sizin gibi 8. Gün kahverengi lekelenmem olmuştu hatta benim adet olacak gibi ağrım da vardı hemen kan verdim pozitif çıktı çok şükür sonra da progestan iğneye her gün devam ettirmişlerdi

Cosi bugün senin için büyük gün. İnşallah bebeğin seninledir. Mutluluktan havalara uçacağın bir gün olur
Kan verdim kızlar inşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim güzel dualarınız için

Ben de kan verdimmm bakalım sonuç beklicez artık Allahım herkesin gönlüne göre versin umarım , ama olumsuz olursa da hayırlısı deyip denemeye devam
Maddi manevi çok zor bir süreç hele ki tamamen tekrardan başlamaksa , benim bu süreç psikolojik olarak çok zor geçti inşallah Allah devam etme gücü versin gerçekten olumsuz olanlara da.

2 saat sonra maile gönderecekler evimin yanında hastaneye gittim canım ben daha doktorla görüşmedim
İyi bari çok beklememiş olursun. ben pozitif olacak diye düşünüyorum. İnşallah çok güzel bir değer çıkar

Ben de kan verdimmm bakalım sonuç beklicez artık Allahım herkesin gönlüne göre versin umarım , ama olumsuz olursa da hayırlısı deyip denemeye devam
İnşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur sana

ilaçlar mı değişti?
kalçadan iğne duymadım hiç.

Eklentiler

• BC394BA5-DB50-49A8-B2FC-3E9A1C3AF275.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 54
  • BFFBBD56-770A-42B0-BC83-A413CFAE0856.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…