Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ilaçlar mı değişti?
kalçadan iğne duymadım hiç.
Daha evvel ki senelerde Progestan sadece göbekten olanı veriyorlarmış .. Günlük doz 25 mg…
Hem kolay yöntem , hem de ilk günler hastaneye git gel yaptırmamak için ..

Fakat çoğu ilde nerdeyse piyasadan kalkmış şekilde nadir bulunan bi iğne haline gelince kalçadan 50 mg olanı vermeye başlamışlar . 2 boşluk bırakıp 3. gün iğneni vuruluyorsun.
Fakat iğne aşırı yağlı olduğu için hem morarması çok ,hem de yatakta ağrı yapıyor.

Morarmasına çözüm olarak , avuç içi büyüklüğünde olduğukça geniş büyük pamuğa alkol , kolanya koyup iğne yapılan yere 10 dk bastırıp sonrasında da yaklaşık 2/3 saat pamuğu orda bırakınca morarma olmuyor .

Canım senin mthfrlerin ve painin heterozigot olması dışında nasıl bir hikayen var? Başka genetik problem olmamasına rağmen geç düşük veya kan tahlilinde limit dışı görünen değerler mi var? Perinatoloğun iğne vermesine şaşırdım. Benim de genlerim aynı seninkilerle, ona göre araştırayım.

İlaç 5 bine yakın gitti benim yeni test günü mü bekliyorum 2 gün önce transfer oldum

Ben 2019 da tedavi oldum o zaman hiç iğne yoktu ne göbekten ne de kalçadan.sadece jel vardı.iğne yeni uygulama büyük ihtimal

Arkadaşın 3.gün embriyo transferi olduğu için 2 gün geç tarihe vermişler anladığım kadarıyla.yoksa 5.gün embriyo transferi olan herkese 9.güne test istiyorlar
Aynen öyle 3.gün 7 hücreli transfer edildi nasıl bilmiyorum kalitesi tabi ki doktor çok iyi bölündü dedi sadece

Benim baska bir deger disi durumum yok, Proteinler, Ana, Lupus vs. hepsi normaldi. Hatta bu ilk gebeligim, daha once kaybim da yok. Aslinda o bile perinatologa gore degisiyor, hepsi yazmiyor tabiiki. Ben ozellikle yazani bulup gitmistim. Gercekten com kafama takmistim cunku

Anladım canım sağol, kafanın rahat olması en önemlisi ❤ Bir tek perinatolog bile yazıyorsa yine de normal üstü bir olasılık var demek ki, o aşamaya gelirsem inşallah ben de bir görüneyim.

Canım sen kan sulandırıcı olarak ne kullanıyorsun? Ne zaman başladın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…