Cok tesekürler canim. Zaten insallah Hamile kalir ve Hamileligim saglicakla ilerlrse ben yorulmaktann korkmuyorum. Tek aklima takilan, transferden sonraki o 2 3 Hafta Ogluma nasil bakacagim nasil kucagima kaldirip alacagim onu dert edindim kendime. Tutunmaya engel olurmu acaba diye.Canım benim de tek sıkıntım acaba kızımın bakımında ya da sevgisinde yetmeyebilir miyim ama bu duygularda gayet normal sonuçta bizlerde insanız bazen bazı konularda eksik olabiliriz önceden her dakika kucagimdaydi şimdi biraz azalttık önceden daha çok oynuyorduk şimdi birazcık onuda azalttik ama sevgi konusunda Allah'ın izniyle inşallah ikisinide çok seveceğim şimdiden bunları düşünüp zorlanacagini düşünme oglunda büyüyor maşallah erkek çocukları biraz daha hareketli oluyor bunuda biliyorum bizde tek zor olacak durum yardımcı olacak yakinimiz yok ama ben kimseyi de istemiyorumbizler bu çocuklara kavuşmak için ne zorluklarla mücadele ettik bu zorluklar vız gelir valla Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Valla negatif olan tüp bebek denemelerimizde 12 gün boyunca hep uzanıyordum evin içinde 10 dk yavaş yavaş yürüyordum yinede tutmuyordu Rabbim nasip ederse herşey güzel olur sen kendini strese sokma çocuğumu kucaklarsam düşer mi tutmaz mı diye hiç düşünme Allah kolaylık verir inşallahCok tesekürler canim. Zaten insallah Hamile kalir ve Hamileligim saglicakla ilerlrse ben yorulmaktann korkmuyorum. Tek aklima takilan, transferden sonraki o 2 3 Hafta Ogluma nasil bakacagim nasil kucagima kaldirip alacagim onu dert edindim kendime. Tutunmaya engel olurmu acaba diye.
Ama Rabbim Ol derse olur biliyorum. Cogu Kadin daha 4 5 aylik Bebegi varken Hamile kaliyor bilmeden ve hersey yolunda gidiyor.
Bana yazdigin icin cok tesekürler.
Ne güzel Moral veriyorsunuz cok tesekürler. Bu Tüpbebek Savascilari hep böyle destek oluyor birbirlerine, bende hep etrafimdakilere umut veririm destek olurum ama aklim kendime yetmiyorValla negatif olan tüp bebek denemelerimizde 12 gün boyunca hep uzanıyordum evin içinde 10 dk yavaş yavaş yürüyordum yinede tutmuyordu Rabbim nasip ederse herşey güzel olur sen kendini strese sokma çocuğumu kucaklarsam düşer mi tutmaz mı diye hiç düşünme Allah kolaylık verir inşallah
Rica ederim canım
Sormak istedigin herşeyi sorabilirsin senin tedirginligini çok iyi anlıyorum
Analık modu hemen yükleniyor herşeye gücün fazlasıyla yetiyor çok gucleniyorsun canım
Yok canım estağfurullah aklının kendine yetmemesi değil ister istemez kafana takılıyor haklısın yani ayy inşallah herşey yolunda gider biz spontan hamilelik yaşayamıyoruz ne zaman hamile kalırız bilmiyoruz denemekte fayda var hayırlısı olsun inşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallahNe güzel Moral veriyorsunuz cok tesekürler. Bu Tüpbebek Savascilari hep böyle destek oluyor birbirlerine, bende hep etrafimdakilere umut veririm destek olurum ama aklim kendime yetmiyor
Az önce Doktorumlada görüstüm, ilk 2 gün Dikkat et daha cok dinlen, zaten tuttucaksa 2 günde tutar, 3günden sonra normal Hayatina dön agir kaldirmakta sorun degil dedi. Icimi oda rahatlatti. Belki ogl 3 4 yaşina gelince daha rahat olurdu ama Transfer i cok geciktirmek istemiyorum. Hayirlisi Rabbim nasip eder tekrardan güzel bir Hamilelik insallah ve saglicakla kucagimiza alip büyütmeyi.
Çok güzel zamanlar senin içinAyyy ne güzel , kendimi anımsadım bian ..
Bende önceki senelerde tedaviye başlamadan önce sürekli geçmiş yazışmaları okurdum . Bilgi alabilmek , biraz daha öğrenebilmek adına ..
Çok teşekkür ederim ,Allah razı olsun …
Şimdi dua etme sırası ben ve benim gibilerde ..
Kimin duası kabul olur bilmiyorum ama tanımadan bile bu yolda emek vermiş tüm arkadaşlarım adına dua ediyorum .
İnşAllah Rabbim sana da mucizeni tes vakitte yormadan hüzne kapılmadan nasip eyler
Biz iyiyim çok şükür ..
6. Ayımızı yeni bitirdik oğlumla ..
Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz .
Sırayı devredip yeni haberler almak isteriz bu sayfadan .
Mutlaka haber et
Amin canımAminnnn inşallah canım çok geçmiş olsun inşallah geç olsun güç olmasın Rabbim yar ve yardımcın olsun melek kuzuna bir kardeş nasip etsin inşallah canım
Amin Insallah canimYok canım estağfurullah aklının kendine yetmemesi değil ister istemez kafana takılıyor haklısın yani ayy inşallah herşey yolunda gider biz spontan hamilelik yaşayamıyoruz ne zaman hamile kalırız bilmiyoruz denemekte fayda var hayırlısı olsun inşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah
Cnm benim ilk regl daha yeni bitti ikinci regl de baslicaz sanirim bi 20 gün var. Senin ne zaman ben de seni merak ediyordum
Canım benimde tüplerde sıvı vardı ilk 2 tedavim bu yüzden negatif oldu. Tüpleri aldırdım ve memorialde ilk denemede pozitif almıştım. Siz nerede tedavi oldunuz tüplerde sıvı olunca asla transfer yapılmıyor o sıvı rahim içine akarak embriyo tutunmasına engel oluyormuşHerkese merhaba, bilgi ve tecrübesini paylaşmak isteyenler banada cvp yazarsa çok çok sevinirim. Ben 4. Tüp bebek denememde de negatif sonuç aldım ve embryom pgtli ve 5aa kaliteydi. İlk üçü 4 aa kalitede pgt yoktu. İki kimyasal biri negatifti. Farklı pek bir işlem yapılmadı transferlerim arasında, histereskopi oldum intralipit kullandım fakat bunların hiç biri bir soruna yönelik yapılmadı. Aslında belli büyük bir sorunda görülmedi şimdiye kadar. Sperm testleri normal, yalnıcaz benim rahim filmimde tüplerde sıvı geçisinde bir miktar şişme var. Fakat doktorumuz bunu hiç bir zaman sorun olarak görmedi. 4 denemede de tutmayınca ben hep bununla ilgili olabilir mi diye düşündüm. Şimdi memorial şişli Semra hanıma gitmek istiyorum, vereceğiniz bir akıl , bir bilgi varsa çok sevinirim. Çok uzun yazdım kusura bakmayın
Ben kayseri memorialde geçirdim tüm tedavi sürecimi. Ancak rahim filmimi daha ilk çocuk istemim olduğunda başka bir merkezde çektirmiştim. O zaman o merkezdeki doktor bu tüplerdeki şişmenin doğal yolla hamile kalmamda zorluk olabileceğini söylemişti. Ama tüp bebekte sorun çıkarmaz dedi. Şuan gittiğim kendi doktorumda bu şişliğin üzerinde hiç durmadı. 4. Denememde negatif olunca rahim filmini çektirğim doktorumu aradım, kendisi şuan maslak acıbademde. Oda rahim filmini tekrarlamalıyız dedi. Ama yine net birşey söylemedi. Bende durum böyle olunca madem doktor değiştireceğim semra hanımı çok duyuyordum kendisine de girmek istiyorum şimdi.Canım benimde tüplerde sıvı vardı ilk 2 tedavim bu yüzden negatif oldu. Tüpleri aldırdım ve memorialde ilk denemede pozitif almıştım. Siz nerede tedavi oldunuz tüplerde sıvı olunca asla transfer yapılmıyor o sıvı rahim içine akarak embriyo tutunmasına engel oluyormuş
Çok sevindim bu arada adına gerçekten, sağlıkla büyüsün :)Canım benimde tüplerde sıvı vardı ilk 2 tedavim bu yüzden negatif oldu. Tüpleri aldırdım ve memorialde ilk denemede pozitif almıştım. Siz nerede tedavi oldunuz tüplerde sıvı olunca asla transfer yapılmıyor o sıvı rahim içine akarak embriyo tutunmasına engel oluyormuş
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsinBen kayseri memorialde geçirdim tüm tedavi sürecimi. Ancak rahim filmimi daha ilk çocuk istemim olduğunda başka bir merkezde çektirmiştim. O zaman o merkezdeki doktor bu tüplerdeki şişmenin doğal yolla hamile kalmamda zorluk olabileceğini söylemişti. Ama tüp bebekte sorun çıkarmaz dedi. Şuan gittiğim kendi doktorumda bu şişliğin üzerinde hiç durmadı. 4. Denememde negatif olunca rahim filmini çektirğim doktorumu aradım, kendisi şuan maslak acıbademde. Oda rahim filmini tekrarlamalıyız dedi. Ama yine net birşey söylemedi. Bende durum böyle olunca madem doktor değiştireceğim semra hanımı çok duyuyordum kendisine de girmek istiyorum şimdi.
Benim hsg de aslında tüplerin ikisinde de sıvı geçişi var, yani karın boşluğuna dökülüyor. Ama bariz bir şekilde sol tüpümde belli bir süre şişme olduktan sonra sıvı geçisi oluyor. Tüp sosis gibi şişiyor. Adetlermde çok ağrılı olur hep.
Sizin peki sıvı olmasına rağmen neden iki deneme yaptılar ? Sizin tüperde sıvı geçisi var mıydı ? Şimdi benimde aklımı en çok kurcalayan sebebi bu mu acaba ?
Ya cevabınız için çok teşekkürler benim için çok güzel bir bilgi oldu sizin yazmanız. Bana genelde şöyle bir yaklaşım oldu tüplerde şişmede olsa sıvı geçişi var karın boşluğuna bu sebeple müdahele gerektirmez gibi konuşuldu. Ancak sanıyorum rahim filmini tekrarlamalıyım. Haftaya cuma için yücel beyden randevu aldım. Telefonla görüşeceğiz. Rahim filmini tekrarlamak isteyecek mi merak ediyorum. Peki siz neden bahçeçide aylin hanımda devam etmediniz ? Birde tüpleri bağlattıktan sonra en erken ne zaman transfer uygun görülüyor ?Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsinbenim ilk rahim filmim devlette çekildi ve raporda normal yazıyordu filmdede belliymiş sıvı olduğu ama hiç Bi Dr anlamadı taa ki bahçecide Aylin hanım vardı ona gidene kadar o filme bakıp direk tüpünde sıvı var dedi. Ultrasonda bile gördü sosis gibi şişmiş dedi hemen yeni film istedi. Echomarda çekildim tabi özelde olduğu için daha net çıktı ilk olarak sağ tipim ve miyom lar alındı. Sonra tekrar film istediler sol tüptede sıvı varmış onuda aldılar. Sonra dondurulmuş embriyo transferim olmuştu. Sıvı geçişi tüplerden oluyodu evet. Bnmde adetlerim çok ağrılı olurdu dayanamazdım. Ameliyattan sonra yok denecek kadar azaldı
Rica ederim umarım faydalı olur bilgiler. Kötü tecrübeler başkaları için bilgi birikimi oluyor. Benim doktorumda yücel bey. Rahim filmini tekrarlamanızı isteyecektir yücel beyde. Aylin hanım bahçeciden ayrılıp amerikan hastanesine geçmişti bahçecinin tutumunu beğenmediğim için memoriale geçtim bahçeci biraz ticarethaneye dönmüş. Aylin hanım filmi çektir getir demişti çekip götürmek için randevu aldım sonuç için Aylin hanım yok artık dediler başka Dr içinde muayene ücreti istemicez dediler telefonda ama oraya gittiğimizde muayene ücreti istediler rezillik yani parasında değilim ama çok tezatlar. Oradan çıkıp memoriale geçmiştim.Ya cevabınız için çok teşekkürler benim için çok güzel bir bilgi oldu sizin yazmanız. Bana genelde şöyle bir yaklaşım oldu tüplerde şişmede olsa sıvı geçişi var karın boşluğuna bu sebeple müdahele gerektirmez gibi konuşuldu. Ancak sanıyorum rahim filmini tekrarlamalıyım. Haftaya cuma için yücel beyden randevu aldım. Telefonla görüşeceğiz. Rahim filmini tekrarlamak isteyecek mi merak ediyorum. Peki siz neden bahçeçide aylin hanımda devam etmediniz ? Birde tüpleri bağlattıktan sonra en erken ne zaman transfer uygun görülüyor ?
Sonu sizin için güzel olmuş ne güzel darısı bana umuyorum. Peki sol tüpünüzün kapalı olduğu neden ilk filmde çıkmamış ? Bu nedenle iki kez mi operasyon geçirdiniz ?Rica ederim umarım faydalı olur bilgiler. Kötü tecrübeler başkaları için bilgi birikimi oluyor. Benim doktorumda yücel bey. Rahim filmini tekrarlamanızı isteyecektir yücel beyde. Aylin hanım bahçeciden ayrılıp amerikan hastanesine geçmişti bahçecinin tutumunu beğenmediğim için memoriale geçtim bahçeci biraz ticarethaneye dönmüş. Aylin hanım filmi çektir getir demişti çekip götürmek için randevu aldım sonuç için Aylin hanım yok artık dediler başka Dr içinde muayene ücreti istemicez dediler telefonda ama oraya gittiğimizde muayene ücreti istediler rezillik yani parasında değilim ama çok tezatlar. Oradan çıkıp memoriale geçmiştim.
Amin İnşaAllahSonu sizin için güzel olmuş ne güzel darısı bana umuyorum. Peki sol tüpünüzün kapalı olduğu neden ilk filmde çıkmamış ? Bu nedenle iki kez mi operasyon geçirdiniz ?
çok geçmiş olsun sonu güzel bitmiş sizin için. Ameliyattan ne kadar süre sonra transfer için uygun görüyor doktorlar ? Kusura bakmayın çok fazla şey sordum ama şuan durumum benzer gibi geliyor banada.Amin İnşaAllahbilmiyorum ilk filmde sıkıntı yoktu hatta ameliyat esnasında doktor bakmış sol tüpte Bişey yoktu o yüzden almadım dedi. Ama tüp bebek doktorları genelde iki tüpü birden alıyorlarmış bize öyle söylemediler. Evet ikinci kez bir operasyon geçirdim. İkiside açık ameliyattı. Üstüne birde sezaryen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?