Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hepimiz sizin gibi güzel haberler alalım.. Ben ara ara yalnız hissettiğimde ya da bilgi edinmek için buraya gelip okuyanlardandım. 3.denememe gelmiş olmanın verdiği bir paylaşımcılık geldi şimdi, şimdilik buralardayım zaman daha kolay geçiyor böyle :)

3. Denemem ile bir oglum oldu

Merhaba Kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir. Acaba 1 Cocugu tüp Bebekle olup ikinciyede yine tüp bebek yaptiran varmi?

M Mucize yolunda Merhaba, sanirim sizinde ikinci Hamileligniz? Acaba transferden sonra Bebeginizle nasil dikkat edebildinizmi? Kaldirirken, tasirken dikkat edebildinizmi?

Tecrübelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.
Saglicakla Kucaginiza alin insallah

Merhaba canım aminnnn inşallah ilk bebeğim tüp bebek ikinciside tüp bebek çok şükür ikiside şişli memorialde ilkinde tuttu farklı merkezde negatif denemelerimiz olmuştu ben önceki merkezdeki transferlerde çok dikkat ediyordum kimyasal oldu ilk bebegimde sadece hiç ağır kaldirmadim ama hiç transfer yapılmış gibi de davranmadim temizlik, yemek, çamaşır, bulaşık, yürüyüş bunların hepsini rahatlıkla yaptım hatta taşındık evi ben topladım ikinci transferde de hiç dikkat edemedim agirda kaldırdım valla kızım hissetti galiba devamlı kucağımda hala öyle 12 kg falan evin içinde bile günlük en az 10 defa kucağıma geliyor biraz zor oluyor ama bugunlerimize şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Bu arada bulunduğumuz ilde bana yardımcı olabilecek hiç kimsemiz yok eşimde erken çıkıyor geç geliyor çok çalışıyor kızımın bütün ihtiyaçlarını, temizliğini ben kendim yapıyorum şuan bebeğim 2 hafta önde gidiyor yani 25+1 karnım çok büyüdü ama hala kendim yapabiliyorum çok şükür biraz yorulursam dinleniyorum ama kızımda çok akıllı bir çocuk maşallah yani beni yıpratmiyor oda daha küçük çok fazla ilgiye ihtiyacı var 28 aylık ama benim çok fazla zaman geçirmeden ikincisini transfer ettirmem gerekti 37 yaşındayım siz galiba ikinci bebeği düşünüyorsunuz Allah kolaylık versin herşey yolunda gitsin inşallah

Canım mâşâAllah cinsiyet belli oldu mu

Cevabiniz icin cokk tesekürler. Böyle hikayeler duymaya cok ihtiyacim var. Oglum sükür 22 Aylik ve cok ara birakmadan tekrar tedavi olmak istiyor gönlüm. Insallah ilk seferde transfer hayirlisiyla positiv olur ve saglicakla kucagimiza almak nasip olur.
Gecmiste Oglumdan önce düsüklerim ve kürtajim oldugu icin Oglum a hamileyken kendi el Cantamdan baska agir birsey kaldirmadim 9 Ay boyunca.
Mutfak Dolabina bile uzanmadim, Bulasik Makinesini Doldurmak veya Bosaltmak icin egilmedim. Mantigim baska kalbim baska diyordu hep. Affedersiniz Burnum yere düşse egilip ksldirmiyordum sanki egilirsem Bebegime birsey olacak diye korkuyordum. Zsten 9 Haftalik olana kadar ara ara kanama ve lekelenme oldu buda beni cok korkuttu.

Hem biran önce Hayirlisiyla Hamile kalmak istiyorum, hemde korkuyorum nasil yapacagimdan. Oglum tam bir Oyun Cocugu. Evde sürekli yerde oyunlar oynariz, kucagima oturup kitaplar okuruz, kucagima cikip ziplar. Disari cikmak icin Ceketini giydirmek bile Oyun onun icin
Benimde yardimci olabilecek kimsem yok, Eşim Sabah cikar Aksam 6 da gelir.

Sizde günler nasil geciyor, ben yere bile oturmazdim ilk Hamileligimde korkudan. Namazimi bile Sandalyede oturarak kildim korkudan misal simdi Transfer sonrasi yerde oturarak oyunlar oynasak, egilsem felan sorun olmaz degilmi. Siz bunlari yapabildiniz?

Biliyorum cok sacma ama yargilamayin lütfen Hamilelik Hastalik degil ve olmamali ama Korku neler Yaptirmaz.

Cok Mutlu bir Hamilelik diliyorum size saglicakla kucaklayin

Merhaba canım yazını gördüm bende yazmak istedim benim de ilk tüp bebekle oğlum oldu şükür 28 aylık.ben geçtiğimiz Eylül ayında tuvalet eğitimi verdim oğluma Ekim’de de 2.transferim oldu.evimiz dubleks ve banyomuz yukarda.transfer döneminde in aşağı çık yukarı hep kucağımdaydı oğlum ve aşırı hareketli.dediğiniz gibi bir de sürekli oyun oyun.ani hareket dışında kendimi hiç kasmadım günlük yaşantıma devam ettim.verilen bazı ilaçları kullanmadım bile.şükür 28 haftalık bir kız bebeğim olacak allah nasip ederse.diyeceğim o ki allah nasip edecekse her şekilde oluyor.ağır işler yapmamak şartıyla günlük hayatınıza devam edebilirsiniz.inşallah 2.bebişi de kucağınıza almak nasip olur

Sizede cok tesekürler canim. Cok mutlu oluyorum böyle hikayeler okuyunca. Saglicakla kucaginiza alin ve ikisinide mutlulukla büyütün insallah.
Bizimde Ev dubleks evet ama henüz tuvalet egitimi icin cok erken daha erken bizde. Ama Tuvalete oturtmak icin bile kaldir indir yapmak gerekiyordur eminim.

Peki bu Ani Hareketten kasit nedir acaba ?

Eşim Transfer sonrasi belki ilk 1 Hafta Işten izin alicak, o ilk 1 Hafta daha dikkatli olurum hic kaldirmamaya dikkat ederim, ama 1 Hafta sonra yine herseyiyle ben ilgilenirim. Zaten gönlümce ilgilenmek istiyorum, Oglumdan hicbirsey sakinmak veya eksik yapmak istemiyorum. Ilk günden ikisinide Anne olmak Yetmek isterim.

Zaman ayirdiginiz icinn cok tesekürler canim.
Hersey Hayalimizden daha güzel olsun

Mesela aniden oğlunuz bilmeden karnınıza tekme atabilir ondan sakının.çok ağır kaldırmayın gibi.yoksa günlük hayata devam etmekte sıkıntı yok diyor doktorlar bende öyle yaptım.sizde çok düşünmeyin bunları günlük hayatınıza devam edin.inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Anladim canim cok tesekürler. Banada insallah tekrardan hayirlisiyla nasip olur tez zamanda.
Cevap icin tesekürler

Canım neden yargilayayim gayet normal sorular Allah bağışlasın oğlunu ikincisini de hayırlısıyla nasip etsin inşallah benim kızımda her dakika oyun oynamak istiyor özellikle yere benimle otur diyor oturmaya oturuyorum kalkarken çok zorlanıyorum namazda simdilik zorlanıyorum ama kızım namazda bile oyun oynamak istiyor sırtıma biniyor kalkmama izin vermiyor bunlar zorluyor bende pcoluyum ama hastası değilim amh yasima göre yüksek biz ilkinde tutar mı bilmiyoruz çok ara vermeden devam edelim diye düşünduk Rabbim hemen nasip etti canım eğer oğlun her dediğini anliyorsa büyük sorun olacağını sanmıyorum mesela kızıma yoruldum biraz dinlenmeme izin ver tekrar oynayacağız diyorum tamam diyor Allah bir kolaylık veriyor canım hiç dert etme o yüzden Rabbim yar ve yardımcın, yardımcımız olsun inşallah

Canım benim de tek sıkıntım acaba kızımın bakımında ya da sevgisinde yetmeyebilir miyim ama bu duygularda gayet normal sonuçta bizlerde insanız bazen bazı konularda eksik olabiliriz önceden her dakika kucagimdaydi şimdi biraz azalttık önceden daha çok oynuyorduk şimdi birazcık onuda azalttik ama sevgi konusunda Allah'ın izniyle inşallah ikisinide çok seveceğim şimdiden bunları düşünüp zorlanacagini düşünme oglunda büyüyor maşallah erkek çocukları biraz daha hareketli oluyor bunuda biliyorum bizde tek zor olacak durum yardımcı olacak yakinimiz yok ama ben kimseyi de istemiyorum bizler bu çocuklara kavuşmak için ne zorluklarla mücadele ettik bu zorluklar vız gelir valla Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…