Cnm benim ilk regl daha yeni bitti ikinci regl de baslicaz sanirim bi 20 gün var. Senin ne zaman ben de seni merak ediyordum
Merhaba gecmis olsun ne ameliyati bu aceba bende Ahmet bey e ameliyat olucam@Aebrgrr çok teşekkür ederim canımbeni memorialden prof. Dr. Ahmet Göçmene gönderdiler. Ahmet bey çok naif işinde de çok başarılı bir hekim. Benim ameliyatım güzel geçti çok şükür histereskopiyle çözüldü ama eğer ki düzeltilemesydi laparoskopi ile yapılacaktı sabah oldum öğleden sonra taburculuk istedim sağolsun Dr bey çıkmama izin verdi sancım oldu ağrı kesicilerle idare edebildim çok şükür. Histereskopi olması büyük avantaj istmosel baya genişti benim ona rağmen Ahmet bey histereskopi yapabildi sağolun. Operasyon için 15 bin istediler biraz zorladık 12 bin ödedik. Ama hastane biraz üçkağıtçı laparoskopi fiyatıyla giriş yaptı histereskopi fiyatı değildi yani belki daha uygun olabilirdi. Bir tedavi parasıda ameliyata gitmiş oldu sonu güzel olur inş
Çok teşekkürler hamdolsun.çok geçmiş olsun sonu güzel bitmiş sizin için. Ameliyattan ne kadar süre sonra transfer için uygun görüyor doktorlar ? Kusura bakmayın çok fazla şey sordum ama şuan durumum benzer gibi geliyor banada.
Merhabalar, ben de oğlum 33 aylıkken doğum yaptım. Hamileyken tuvalet eğitimi de verdim, son gün bile kucağıma gelmek istediğinde kiskanmasin kardeşiyle alakalı hayatında bir eksiklik olmasın diye hiç reddstmedim. Yerde oyunlar yatakta ziplamalar hespini yaptım. Kucağımda uyurdu, göbeğime özellikle kafasını koyardı yatardı. Annem çok tedirgin oluyordu bir gün doktora bahsettim. Yani karnınıza bir çocuğun vurup da bebeğe zarar vermesi çok mümkün değil, Allah onu çok korunaklı bir yerde büyütüyor demişti. Yani anı travma olarak, yüksek bir yerden düşme trafik kazası vs bunları örnek vermişti.Sizede cok tesekürler canim. Cok mutlu oluyorum böyle hikayeler okuyunca. Saglicakla kucaginiza alin ve ikisinide mutlulukla büyütün insallah.
Bizimde Ev dubleks evet ama henüz tuvalet egitimi icin cok erken daha erken bizde. Ama Tuvalete oturtmak icin bile kaldir indir yapmak gerekiyordur eminim.
Peki bu Ani Hareketten kasit nedir acaba ?
Eşim Transfer sonrasi belki ilk 1 Hafta Işten izin alicak, o ilk 1 Hafta daha dikkatli olurum hic kaldirmamaya dikkat ederim, ama 1 Hafta sonra yine herseyiyle ben ilgilenirim. Zaten gönlümce ilgilenmek istiyorum, Oglumdan hicbirsey sakinmak veya eksik yapmak istemiyorum. Ilk günden ikisinide Anne olmak Yetmek isterim.
Zaman ayirdiginiz icinn cok tesekürler canim.
Hersey Hayalimizden daha güzel olsun
Bu arada benim ikinci hamileliğim kendiliğinden oldu ve ben fark edene kadar bilmeden ne ağır şeyler kaldırdım. Oğlumu arabadan eve taşıdım uyudugunda mesela, Allah ol derse hiçbir şey engel olamıyor.Cok tesekürler canim. Zaten insallah Hamile kalir ve Hamileligim saglicakla ilerlrse ben yorulmaktann korkmuyorum. Tek aklima takilan, transferden sonraki o 2 3 Hafta Ogluma nasil bakacagim nasil kucagima kaldirip alacagim onu dert edindim kendime. Tutunmaya engel olurmu acaba diye.
Ama Rabbim Ol derse olur biliyorum. Cogu Kadin daha 4 5 aylik Bebegi varken Hamile kaliyor bilmeden ve hersey yolunda gidiyor.
Bana yazdigin icin cok tesekürler.
Oo heyecanli günler yaklasdi desene cnmAyy süperBenim normal şartlarda bi iki güne olmam lazım ama hiç belirti yok gecikme olabiliyomuş. İnşallah olmaz başlarım bende direk
Oo heyecanli günler yaklasdi desene cnmsenin dogal siklus mu olacak ve tek embriyo mu transfer bunlara karar verdiniz mi cnm.
Ah ne güzel bir Msj, cok tesekürler. Allahim ne güzel bir Mucize göndermis size.Bu arada benim ikinci hamileliğim kendiliğinden oldu ve ben fark edene kadar bilmeden ne ağır şeyler kaldırdım. Oğlumu arabadan eve taşıdım uyudugunda mesela, Allah ol derse hiçbir şey engel olamıyor.
Super cnm bakalim hangi ilaclara baslatacak acaba yarin haberdar et merak ederimDün reglim geldi salı gününe randevu verdiler. Gittiğimde öğrenicem kuzum ama tek transfer olcak evet
Super cnm bakalim hangi ilaclara baslatacak acaba yarin haberdar et merak ederim
Senin de naturel siklus o zaman cnm. Baska ne zaman konrtol yoksa direk transfere mi gideceksinBen dün gittim canım. İlaçsız geçircez bu süreci kontrolde herşey yolunda gözüktü
4ünde çağırdılar o zaman karar verecek sanırım transfer gününeSenin de naturel siklus o zaman cnm. Baska ne zaman konrtol yoksa direk transfere mi gideceksin
Merhaba herkese. Öncelikle şunu belirtmek isterim yazacaklarım ne hastaneyi karalamak ne de tedavi görecek olanları olumsuz yönde etikilemek. Tek derdim bir zamanlar çaresiz sayfa sayfa kadınlar kulübünde ümit arayan biriyken şimdi kucağımda bebeğimle yazıyor olmam... bir kişiye bile ümit olacaksam ne mutlu bana. Üstteki postum iki yıl önce semra kahraman ve yücel Bey'in koyduğu teşhis... benim gibi aynı şeyleri duyanlar varsa sakın ümidinizi kaybetmeyin gün doğmadan neler doğuyor. Bana güya yumurta geninde sorun var, bı daha tup bebek denemeyin tutmaz çaresi yok bu hastalığın gibi açıklama yapıldı...anne olamayacağım yani dedim kısaca bunu mu diyorsunuz dedim. Semra kahraman, Bizim dışardan gördüğümüz bu dedi. Bu lafların üstüne bir yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım. Allah'a şükür sağlıklı bir bebeğim oldu . Şişli Memorial gen üzerine araştırma yapan hastane olduğu için embriyoları benim gibi olanlara bu şekilde yaklaşıyorlar onu anladım.Yumurta geninde sıkıntı var diyor yücel bey kesin dedi, semra hanımda aynı şekilde dedi...Test edilmemiş bişeye nasıl kesin konuştuklarını anlamış değilim. Sadece embiryolarımızın üçüncü güne bir iki tane kalması sıkıntımız 4 tüp Bebek tedavisinde bu şekilde olduğu için o yüzden kesin konuşuyorlar yani. Sizin durumunuzdaki gibi bazı hastalarımız Gen testi yaptırıp daha sonra yurt dışında donasyon alıyorlar dedi. bende sıkıntı varsa çaresi yokmuş beni de kesin gende sıkıntı var gözüyle gördükleri için bu şekilde görüşme yaptık yani. Hastanelerine hergun bizim gibi üç dört hasta başvuruyormuş ilginç geldi bana her gün üç dört hastaya gende sıkıntı var deniyor yani anlamadım ama neyse bakalım hayırlısı olsun. Yani dışardan bakınca herşey normal ama durumumuz buymuş. Embiryolarımız, üçüncü güne bir iki tane kaldığı için yani bu konuşmalar ve bize konulan teşhis
Yukardaki yazidan sonra bebeginizi kucaginiza aldiginizi ögrenince inanin cok sevindim. Kim bilir ne üzgün zamanlarinız olmustur hepimiz bu yollardan gectigimiz icin tahmin edebiliyorum. Saglikla buyütün bebisinizi Rabbim uzun ömürler versin.Merhaba herkese. Öncelikle şunu belirtmek isterim yazacaklarım ne hastaneyi karalamak ne de tedavi görecek olanları olumsuz yönde etikilemek. Tek derdim bir zamanlar çaresiz sayfa sayfa kadınlar kulübünde ümit arayan biriyken şimdi kucağımda bebeğimle yazıyor olmam... bir kişiye bile ümit olacaksam ne mutlu bana. Üstteki postum iki yıl önce semra kahraman ve yücel Bey'in koyduğu teşhis... benim gibi aynı şeyleri duyanlar varsa sakın ümidinizi kaybetmeyin gün doğmadan neler doğuyor. Bana güya yumurta geninde sorun var, bı daha tup bebek denemeyin tutmaz çaresi yok bu hastalığın gibi açıklama yapıldı...anne olamayacağım yani dedim kısaca bunu mu diyorsunuz dedim. Semra kahraman, Bizim dışardan gördüğümüz bu dedi. Bu lafların üstüne bir yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım. Allah'a şükür sağlıklı bir bebeğim oldu . Şişli Memorial gen üzerine araştırma yapan hastane olduğu için embriyoları benim gibi olanlara bu şekilde yaklaşıyorlar onu anladım.
Teşekkür ederim canım.allah razı olsun amin inşaallahYukardaki yazidan sonra bebeginizi kucaginiza aldiginizi ögrenince inanin cok sevindim. Kim bilir ne üzgün zamanlarinız olmustur hepimiz bu yollardan gectigimiz icin tahmin edebiliyorum. Saglikla buyütün bebisinizi Rabbim uzun ömürler versin.
Peanutt. Embriyolar ilk 3 güne yumurta kalitesiyle 3.gün den sonra sperm kalitesiyle belli olduğundan dolayı öyle Bi teşhis koymuşlar. Bende 2 Defa denedim ve sonunda yawrumu kucağıma aldım şükürler olsunTeşekkür ederim canım.allah razı olsun amin inşaallah10 yıl sonra oldu dediğin gibi bu yolda neler neler yaşadık ne göz yaşları döktüm, boynumu bukenler mi dersin, her tedavi sonrası hüsran yaşamak en son zaten yücel bey ve semra hanım in söylediklerinden sonra zaten büyük yıkım oldu hergun ağlıyordum. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin her bebeğime baktığımda aklımda hep bebek isteyenlere dua etmek var
Canım bizim embriyolar 5. Güne hiç gitmediği için o teşhis konuldu. 3. Güne gelen embriyolarımız oluyordu. Ama semra hanıma göre dediğin tam tersi. Asıl görev sonuna kadar hep yumurtadaymış 5. Güne gelmemesi de yum kaynaklıymıs. Bende yıllarca senin gibi 3. Güne kadar yum 3. Günden sonra sperm taşıyor diye biliyordum. Allah bağışlasın yavrunu. Şükür kucağına almışsın. Darısı tüm bebek isteyenlere olsunPeanutt. Embriyolar ilk 3 güne yumurta kalitesiyle 3.gün den sonra sperm kalitesiyle belli olduğundan dolayı öyle Bi teşhis koymuşlar. Bende 2 Defa denedim ve sonunda yawrumu kucağıma aldım şükürler olsun
Maşallah,ne sevindim. Allah analı babalı sağlıklı bir hayat yaşatsın inşallah. Yazmanız da çok iyi oldu buraya, birçok kişiye ümit ve motivasyon kaynağı olacaktır eminim. Allah in ol dedigine kim engel olabilir ki.Canım bizim embriyolar 5. Güne hiç gitmediği için o teşhis konuldu. 3. Güne gelen embriyolarımız oluyordu. Ama semra hanıma göre dediğin tam tersi. Asıl görev sonuna kadar hep yumurtadaymış 5. Güne gelmemesi de yum kaynaklıymıs. Bende yıllarca senin gibi 3. Güne kadar yum 3. Günden sonra sperm taşıyor diye biliyordum. Allah bağışlasın yavrunu. Şükür kucağına almışsın. Darısı tüm bebek isteyenlere olsun
Allah razı olsun canım teşekkür ederimMaşallah,ne sevindim. Allah analı babalı sağlıklı bir hayat yaşatsın inşallah. Yazmanız da çok iyi oldu buraya, birçok kişiye ümit ve motivasyon kaynağı olacaktır eminim. Allah in ol dedigine kim engel olabilir ki.
Üzüntüler, gözyaşları, o zorlu zamanlar evladınızi sevdiğiniz kokladiginiz her an daha da uzaklaşıp gidecek sizden. İnşallah bir gün bir kardeş de nasip olur da çok büyük huzunler çok büyük mutluluklarla silinip gider hepten. Allah bağışlasın tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?