Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba gecmis olsun ne ameliyati bu aceba bende Ahmet bey e ameliyat olucam

çok geçmiş olsun sonu güzel bitmiş sizin için. Ameliyattan ne kadar süre sonra transfer için uygun görüyor doktorlar ? Kusura bakmayın çok fazla şey sordum ama şuan durumum benzer gibi geliyor banada.
Çok teşekkürler hamdolsun.

Estağfurullah sorabilirsiniz tabi ki sıkıntı yok 3 ay yeterli oluyor

Merhabalar, ben de oğlum 33 aylıkken doğum yaptım. Hamileyken tuvalet eğitimi de verdim, son gün bile kucağıma gelmek istediğinde kiskanmasin kardeşiyle alakalı hayatında bir eksiklik olmasın diye hiç reddstmedim. Yerde oyunlar yatakta ziplamalar hespini yaptım. Kucağımda uyurdu, göbeğime özellikle kafasını koyardı yatardı. Annem çok tedirgin oluyordu bir gün doktora bahsettim. Yani karnınıza bir çocuğun vurup da bebeğe zarar vermesi çok mümkün değil, Allah onu çok korunaklı bir yerde büyütüyor demişti. Yani anı travma olarak, yüksek bir yerden düşme trafik kazası vs bunları örnek vermişti.

Rahat olun, ikinci hamilelik ilkine göre daha kolay geçer inşallah. Kafanızı meşgul edecek bir çocuk varsa evde o kadar titizlenemiyorsunuz emin olun:)

Bu arada benim ikinci hamileliğim kendiliğinden oldu ve ben fark edene kadar bilmeden ne ağır şeyler kaldırdım. Oğlumu arabadan eve taşıdım uyudugunda mesela, Allah ol derse hiçbir şey engel olamıyor.

Ayy süper Benim normal şartlarda bi iki güne olmam lazım ama hiç belirti yok gecikme olabiliyomuş. İnşallah olmaz başlarım bende direk
Oo heyecanli günler yaklasdi desene cnm senin dogal siklus mu olacak ve tek embriyo mu transfer bunlara karar verdiniz mi cnm.

Bu arada benim ikinci hamileliğim kendiliğinden oldu ve ben fark edene kadar bilmeden ne ağır şeyler kaldırdım. Oğlumu arabadan eve taşıdım uyudugunda mesela, Allah ol derse hiçbir şey engel olamıyor.
Ah ne güzel bir Msj, cok tesekürler. Allahim ne güzel bir Mucize göndermis size.
Insallah bizim mucizemiz de bize gelicek.
Inanirmisiniz, msjinizi Screenshot yaptim Transferden sonra acip acip okuycam. Bana iyi gelicektir :)

Saglikla büyütün

Merhaba herkese. Öncelikle şunu belirtmek isterim yazacaklarım ne hastaneyi karalamak ne de tedavi görecek olanları olumsuz yönde etikilemek. Tek derdim bir zamanlar çaresiz sayfa sayfa kadınlar kulübünde ümit arayan biriyken şimdi kucağımda bebeğimle yazıyor olmam... bir kişiye bile ümit olacaksam ne mutlu bana. Üstteki postum iki yıl önce semra kahraman ve yücel Bey'in koyduğu teşhis... benim gibi aynı şeyleri duyanlar varsa sakın ümidinizi kaybetmeyin gün doğmadan neler doğuyor. Bana güya yumurta geninde sorun var, bı daha tup bebek denemeyin tutmaz çaresi yok bu hastalığın gibi açıklama yapıldı...anne olamayacağım yani dedim kısaca bunu mu diyorsunuz dedim. Semra kahraman, Bizim dışardan gördüğümüz bu dedi. Bu lafların üstüne bir yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım. Allah'a şükür sağlıklı bir bebeğim oldu . Şişli Memorial gen üzerine araştırma yapan hastane olduğu için embriyoları benim gibi olanlara bu şekilde yaklaşıyorlar onu anladım.

Yukardaki yazidan sonra bebeginizi kucaginiza aldiginizi ögrenince inanin cok sevindim. Kim bilir ne üzgün zamanlarinız olmustur hepimiz bu yollardan gectigimiz icin tahmin edebiliyorum. Saglikla buyütün bebisinizi Rabbim uzun ömürler versin.

Teşekkür ederim canım.allah razı olsun amin inşaallah 10 yıl sonra oldu dediğin gibi bu yolda neler neler yaşadık ne göz yaşları döktüm, boynumu bukenler mi dersin, her tedavi sonrası hüsran yaşamak en son zaten yücel bey ve semra hanım in söylediklerinden sonra zaten büyük yıkım oldu hergun ağlıyordum. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin her bebeğime baktığımda aklımda hep bebek isteyenlere dua etmek var

Peanutt. Embriyolar ilk 3 güne yumurta kalitesiyle 3.gün den sonra sperm kalitesiyle belli olduğundan dolayı öyle Bi teşhis koymuşlar. Bende 2 Defa denedim ve sonunda yawrumu kucağıma aldım şükürler olsun

Benm embriyolar da 3.gğne kadar çok güzel geliyordu 3.gün den sonra yawaşlıyodu. Elindeydi sıkıntı bnde de hafif pco görüntüsü wardı

Peanutt. Embriyolar ilk 3 güne yumurta kalitesiyle 3.gün den sonra sperm kalitesiyle belli olduğundan dolayı öyle Bi teşhis koymuşlar. Bende 2 Defa denedim ve sonunda yawrumu kucağıma aldım şükürler olsun
Canım bizim embriyolar 5. Güne hiç gitmediği için o teşhis konuldu. 3. Güne gelen embriyolarımız oluyordu. Ama semra hanıma göre dediğin tam tersi. Asıl görev sonuna kadar hep yumurtadaymış 5. Güne gelmemesi de yum kaynaklıymıs. Bende yıllarca senin gibi 3. Güne kadar yum 3. Günden sonra sperm taşıyor diye biliyordum. Allah bağışlasın yavrunu. Şükür kucağına almışsın. Darısı tüm bebek isteyenlere olsun

Maşallah,ne sevindim. Allah analı babalı sağlıklı bir hayat yaşatsın inşallah. Yazmanız da çok iyi oldu buraya, birçok kişiye ümit ve motivasyon kaynağı olacaktır eminim. Allah in ol dedigine kim engel olabilir ki.
Üzüntüler, gözyaşları, o zorlu zamanlar evladınızi sevdiğiniz kokladiginiz her an daha da uzaklaşıp gidecek sizden. İnşallah bir gün bir kardeş de nasip olur da çok büyük huzunler çok büyük mutluluklarla silinip gider hepten. Allah bağışlasın tekrardan.

Allah razı olsun canım teşekkür ederim Amin inşaallah dediğin gibi Allah'tan başka kimse ne olacağını bilemez, engel olamaz veren de alan da o.o yüzden rabbim en hayırlı zamanda nasipte ne zamansa Allah'ın izniyle oluyor. Rabb'im herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah kimseyi çaresiz, ümitsiz bırakmasın bu iki kavramın ne demek olduğunu çok iyi biliyorym. Bebeğim oldu şükür 10 yılın acısı hala gözlerimde hergun yaşlar kendiliğinden akıyor zamanla hepsi geçecek inşaallah hala mucize gibi doğdu ama insan hayal sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…