Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba.Kayseride önereceğiniz doktor ve merkez hangisidir acaba?

Merhabalar,
Bu kadar uzun surebilecegini hic dusunmemistim ancak su an bu yaziyi 5.Opumda hastaneden yaziyorum.
Maalesef saglikli yumurta elde edilememis.
Kisaca bahsedeyim surecimden.
Ilk 2 denemem Sisli memorial'da gerceklesti.Ikisi de negatif.
Ardindan farkli bir dr a gorunelim dedik ve Ercan Bastu'da 3.4. Ve 5. Tup bebek denemelerini yaptik. Ikisinde saglikli yumurta elde edilemedi.Sadece Ercan hoca ile 2.denememde kimyasal gebelik olustu.
Acikcasi kafam cok karisik.
Sanirim tekrar Memorial'da tedavi gorecegim.
Acaba aranizda benim gibi amh dusuk olup Memorial da pozitif gorenleriniz oldu mu?

Henüz transfer olmadım 2 opumda tek embriyo genetikten geçti Farklı tedavi protokolleri sağlıklı embriyo bulmayı etkiliyor mu bilmiyorum İnşallah bir sonraki tedavinizde dileğiniz gerçek olur Ercan bey benim de aklımdaydı ama Memorial de başladım Ercan bey farklı ilaçlar mı kullandırttı ?

Ercan bey,genc yasina ragmen cok basarili bir hekim.Cok insancil ayni zamanda.Ben tedavim onunla son bulsun cok istiyorum ancak dedigim gibi cok kafam karisti,yine bos yumurta cikinca.
Her tedavide farkli ilaclar kullandik denebilir.
Herbirinde yumurtalarin tepkisini takip etti vs.
Benim Memorial da devam etmememin sebebi her tedavide ayni ilaci kullandirmalari ve yumurta kalitesi icin hicbir vitamin vs soylememeleri.
Her seferinde ayni tedavi uygulanacaksa o iyi yumurta nasil cikacak acikcasi bilmiyorum.
Birde kimyasal gebelik yasadigim denemede Ercan hoca Oksapar igne de vermisti.Memorial bu igneyi vermedi bana ya da herhangi bir kan sulandirici.Sadece progestan veriyorlar.
Size onerim doktorunuza mutlaka transfer oncesi kan sulandiriciyi sorun.Bence tutunmada etkisi cok buyuk.
Umarim sizin icin de surec guzel sonuclanir,saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.

Pıhtılaşma testleriniz yapılmışmıydı

Merhabalar yazınızı okudum ve bu yolda çabalayıp çok şükür sonuç alan biri olarak bende yazmak istedim.memorialda 5. Denemede ikizlerimi kucağıma aldım çok şükür.onlar yaklaşık iki yaşındaykende kendiliğinden hamile kaldım ve hamile olduğumu farkedinceye kadar kalp atışı duyulacak seviyeye gelmişti bebek.hamileliğim boyunca da ikizlerimi aynı anda kucağıma aldım hep hem de nerdeyse yaklaşık 30.haftaya kadar.Rabbim ol derse hiçbirşey engel olmaz hayırlısyla.

Merhaba amh degeriniz nedir , ben de dış merkezde 3 memorial da 3.transferde hamile kaldım çok şükür şuanda 6.ayım bitecek , benim de toplamda 8 yumurta elde ediliyordu fakat 5.güne giden embriyo sayısı 1 iyi 2 orta kalite gibi oluyordu sebebine hic bir aciklama yapamıyorlardı, genelde yumurta kalitesi dogru yumurtaya denk gelmeniz gerekiyor gibi cevaplar alıyordum ama biz pes etmedik siz de etmeyin Allah büyük emeklerinizin karşılıksız kalacağını düşünmüyorum dualarım hep sizlerle

Öncelikle çok geçmiş olsun.bende Memorial a gelinceye kadar başka yerlerde tedavi gördüm.çok şükür ki ikizlerim oldu beşinci transferde.onlardan yaklaşık bir buçuk yıl sonrada kendiliğinden hamile kaldım.benim amh değerim 4 sene önce 0.25 ti cnm.Rabbim yeterki istesin tüm olmazlar olur hayırlısyla.

Gözün Aydın maşallah darısı bana inşallah düşüklerin varmı hiç

Benim de normal hamile kaldım düşük oldu tüp bebek de tutmadı şimdi 3 cüyü düşünüyoruz

Benim de normal hamile kaldım düşük oldu tüpbebek de tutmadı şimdi 3 cüyü düşünüyoruz
Senin amh değerin kaç cnm.rakamlar çok şeyide ifade etmiyor ayrıca.en azından bendeki durum öle oldu.asla vazgeçme.ben 5. Transferde kavuştum inşallah herkese tattırır Rabbim hayırlısıyla en kolayından

Arkadaslar merhaba size bir sorum olacak bilgidisi olanlar cevap verirse cok sevinirim gecen sene tedavi sonucu 2 mozaik embriyomuz vardi haziran gibi transfer dusunuyoruz fakat dr mesaj attim kimse cevap vermiyor dr um ipek hanimdi kendisi hala hastanede mi acaba

Merhaba cnm bildiğim kadarıyla ipek hanım ayrılmıştı hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…