- 14 Nisan 2022
- 64
- 23
- 18
- 34
Merhaba.Kayseride önereceğiniz doktor ve merkez hangisidir acaba?Ben kayseri memorialde geçirdim tüm tedavi sürecimi. Ancak rahim filmimi daha ilk çocuk istemim olduğunda başka bir merkezde çektirmiştim. O zaman o merkezdeki doktor bu tüplerdeki şişmenin doğal yolla hamile kalmamda zorluk olabileceğini söylemişti. Ama tüp bebekte sorun çıkarmaz dedi. Şuan gittiğim kendi doktorumda bu şişliğin üzerinde hiç durmadı. 4. Denememde negatif olunca rahim filmini çektirğim doktorumu aradım, kendisi şuan maslak acıbademde. Oda rahim filmini tekrarlamalıyız dedi. Ama yine net birşey söylemedi. Bende durum böyle olunca madem doktor değiştireceğim semra hanımı çok duyuyordum kendisine de girmek istiyorum şimdi.
Benim hsg de aslında tüplerin ikisinde de sıvı geçişi var, yani karın boşluğuna dökülüyor. Ama bariz bir şekilde sol tüpümde belli bir süre şişme olduktan sonra sıvı geçisi oluyor. Tüp sosis gibi şişiyor. Adetlermde çok ağrılı olur hep.
Sizin peki sıvı olmasına rağmen neden iki deneme yaptılar ? Sizin tüperde sıvı geçisi var mıydı ? Şimdi benimde aklımı en çok kurcalayan sebebi bu mu acaba ?
Cnm naaptin nasil gidiyor4ünde çağırdılar o zaman karar verecek sanırım transfer gününe
Cnm naaptin nasil gidiyor
Henüz transfer olmadım 2 opumda tek embriyo genetikten geçti Farklı tedavi protokolleri sağlıklı embriyo bulmayı etkiliyor mu bilmiyorum İnşallah bir sonraki tedavinizde dileğiniz gerçek olur Ercan bey benim de aklımdaydı ama Memorial de başladım Ercan bey farklı ilaçlar mı kullandırttı ?Merhabalar,
Bu kadar uzun surebilecegini hic dusunmemistim ancak su an bu yaziyi 5.Opumda hastaneden yaziyorum.
Maalesef saglikli yumurta elde edilememis.
Kisaca bahsedeyim surecimden.
Ilk 2 denemem Sisli memorial'da gerceklesti.Ikisi de negatif.
Ardindan farkli bir dr a gorunelim dedik ve Ercan Bastu'da 3.4. Ve 5. Tup bebek denemelerini yaptik. Ikisinde saglikli yumurta elde edilemedi.Sadece Ercan hoca ile 2.denememde kimyasal gebelik olustu.
Acikcasi kafam cok karisik.
Sanirim tekrar Memorial'da tedavi gorecegim.
Acaba aranizda benim gibi amh dusuk olup Memorial da pozitif gorenleriniz oldu mu?
Ercan bey,genc yasina ragmen cok basarili bir hekim.Cok insancil ayni zamanda.Ben tedavim onunla son bulsun cok istiyorum ancak dedigim gibi cok kafam karisti,yine bos yumurta cikinca.Henüz transfer olmadım 2 opumda tek embriyo genetikten geçti Farklı tedavi protokolleri sağlıklı embriyo bulmayı etkiliyor mu bilmiyorum İnşallah bir sonraki tedavinizde dileğiniz gerçek olur Ercan bey benim de aklımdaydı ama Memorial de başladım Ercan bey farklı ilaçlar mı kullandırttı ?
Pıhtılaşma testleriniz yapılmışmıydıErcan bey,genc yasina ragmen cok basarili bir hekim.Cok insancil ayni zamanda.Ben tedavim onunla son bulsun cok istiyorum ancak dedigim gibi cok kafam karisti,yine bos yumurta cikinca.
Her tedavide farkli ilaclar kullandik denebilir.
Herbirinde yumurtalarin tepkisini takip etti vs.
Benim Memorial da devam etmememin sebebi her tedavide ayni ilaci kullandirmalari ve yumurta kalitesi icin hicbir vitamin vs soylememeleri.
Her seferinde ayni tedavi uygulanacaksa o iyi yumurta nasil cikacak acikcasi bilmiyorum.
Birde kimyasal gebelik yasadigim denemede Ercan hoca Oksapar igne de vermisti.Memorial bu igneyi vermedi bana ya da herhangi bir kan sulandirici.Sadece progestan veriyorlar.
Size onerim doktorunuza mutlaka transfer oncesi kan sulandiriciyi sorun.Bence tutunmada etkisi cok buyuk.
Umarim sizin icin de surec guzel sonuclanir,saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.
Merhabalar yazınızı okudum ve bu yolda çabalayıp çok şükür sonuç alan biri olarak bende yazmak istedim.memorialda 5. Denemede ikizlerimi kucağıma aldım çok şükür.onlar yaklaşık iki yaşındaykende kendiliğinden hamile kaldım ve hamile olduğumu farkedinceye kadar kalp atışı duyulacak seviyeye gelmişti bebek.hamileliğim boyunca da ikizlerimi aynı anda kucağıma aldım hep hem de nerdeyse yaklaşık 30.haftaya kadar.Rabbim ol derse hiçbirşey engel olmaz hayırlısyla.Ah ne güzel bir Msj, cok tesekürler. Allahim ne güzel bir Mucize göndermis size.
Insallah bizim mucizemiz de bize gelicek.
Inanirmisiniz, msjinizi Screenshot yaptim Transferden sonra acip acip okuycam. Bana iyi gelicektir :)
Saglikla büyütün
Hadi hayirlisi cnm guzel haberler bekliyorum senden. Ben ayni cnm regli bekliyorum sanirim ilaclar gecikme yapiyorCanıım kontrole gidiyorum bugün, transfer tarihi 11 mayıs gibi duruyor bakalım bi aksilik çıkmazsa bugün belli olur net tarihsen neler yapıyosun
Merhaba amh degeriniz nedir , ben de dış merkezde 3 memorial da 3.transferde hamile kaldım çok şükür şuanda 6.ayım bitecek , benim de toplamda 8 yumurta elde ediliyordu fakat 5.güne giden embriyo sayısı 1 iyi 2 orta kalite gibi oluyordu sebebine hic bir aciklama yapamıyorlardı, genelde yumurta kalitesi dogru yumurtaya denk gelmeniz gerekiyor gibi cevaplar alıyordum ama biz pes etmedik siz de etmeyin Allah büyük emeklerinizin karşılıksız kalacağını düşünmüyorum dualarım hep sizlerleMerhabalar,
Bu kadar uzun surebilecegini hic dusunmemistim ancak su an bu yaziyi 5.Opumda hastaneden yaziyorum.
Ardindan farkli bir dr a gorunelim dedik ve Ercan Bastu'da 3.4. Ve 5. Tup bebek denemelerini yaptik. Ikisinde saglikli yumurta elde edilemedi.Sadece Ercan hoca ile 2.denememde kimyasal gebelik olustu.
Acaba aranizda benim gibi amh dusuk olup Memorial da pozitif gorenleriniz oldu mu?
Öncelikle çok geçmiş olsun.bende Memorial a gelinceye kadar başka yerlerde tedavi gördüm.çok şükür ki ikizlerim oldu beşinci transferde.onlardan yaklaşık bir buçuk yıl sonrada kendiliğinden hamile kaldım.benim amh değerim 4 sene önce 0.25 ti cnm.Rabbim yeterki istesin tüm olmazlar olur hayırlısyla.Merhabalar,
Gözün Aydın maşallah darısı bana inşallah düşüklerin varmı hiçÖncelikle çok geçmiş olsun.bende Memorial a gelinceye kadar başka yerlerde tedavi gördüm.çok şükür ki ikizlerim oldu beşinci transferde.onlardan yaklaşık bir buçuk yıl sonrada kendiliğinden hamile kaldım.benim amh değerim 4 sene önce 0.25 ti cnm.Rabbim yeterki istesin tüm olmazlar olur hayırlısyla.
Çok teşekkür ederim amin inşallah.düşüğüm değilde normalde 3.ama Memorial daki ilk tedavide tuttu ama kanama oldu sürekli ve bebek gelişmedi dendi yolk sac yani o yüzden kürtaj olmak zorunda kalmıştımGözün Aydın maşallah darısı bana inşallah düşüklerin varmı hiç
Benim de normal hamile kaldım düşük oldu tüp bebek de tutmadı şimdi 3 cüyü düşünüyoruzÇok teşekkür ederim amin inşallah.düşüğüm değilde normalde 3.ama Memorial daki ilk tedavide tuttu ama kanama oldu sürekli ve bebek gelişmedi dendi yolk sac yani o yüzden kürtaj olmak zorunda kalmıştım
Senin amh değerin kaç cnm.rakamlar çok şeyide ifade etmiyor ayrıca.en azından bendeki durum öle oldu.asla vazgeçme.ben 5. Transferde kavuştum inşallah herkese tattırır Rabbim hayırlısıyla en kolayındanBenim de normal hamile kaldım düşük oldu tüpbebek de tutmadı şimdi 3 cüyü düşünüyoruz
0.99 benim amh değerim inşallah her şeyin hayırlısıSenin amh değerin kaç cnm.rakamlar çok şeyide ifade etmiyor ayrıca.en azından bendeki durum öle oldu.asla vazgeçme.ben 5. Transferde kavuştum inşallah herkese tattırır Rabbim hayırlısıyla en kolayından
Hadi hayirlisi cnm guzel haberler bekliyorum senden. Ben ayni cnm regli bekliyorum sanirim ilaclar gecikme yapiyor
Cnm naaptin vuruldun mu catlatma ignesi nedir son durumOlabilir kuzum bekle sabırla elbet gelecek
Merhaba cnm bildiğim kadarıyla ipek hanım ayrılmıştı hastanedenArkadaslar merhaba size bir sorum olacak bilgidisi olanlar cevap verirse cok sevinirim gecen sene tedavi sonucu 2 mozaik embriyomuz vardi haziran gibi transfer dusunuyoruz fakat dr mesaj attim kimse cevap vermiyor dr um ipek hanimdi kendisi hala hastanede mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?