Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de bayramdan sonra denemek istedim ikinciyi kimseye bahsetmedigimiz icin temmuzda bayrama denk gelir dedik ilk denemem mayistaydi iki dindurulmus var ama biri kalite olarak dusukmus umarim bu sefer hersey guzel olur allahim bizide hayırlı ile mutlu eder birbirimize güzel haberler veririz

Ben de nisanda denedim digerini ayni zamana denk gelmisiz insallah bu denemede Rabbim istediğimizi verir hepimizin

Slm bayanlar yeni uyeyim.veeee bugun trabsferimin 10. Gunu beta hcg mm 135.20
Ne güzel bi sonuç insallah böyle güzel sürer gider de kucagina da alirsin yavrunu. darısı biz bekleyenlerin başına...hiç bi belirti yaşadın mi neler yaptin ben de sonuç bekliyorum da zaman gecmiyo :-(

Kizlar merhabalar beni biliyorsunuz laparoskopi olmustum tupum kapali cikmisti filmimde cok sukur temiz cikmisti sadece rahim yolum genisletilmisti kizlar benim bugun adet gunum karnim agriyor ama olamiyorum akintim yogunlasti neden olamiyorum acaba hamilemiyim kafamda deli sorular normalmiki boyle gecikmesi test yaomamak icin zor tutuyorum kendimi yaaa uff Allahim ins olmam

Arkadaşlar ben 17 haziranda Memorial e muayene için gitmiştim (2başarısız aşılamam ve yine 2 başarısız tüp bebek öyküm var )önce kahraman beye sonrada semra hocaya muayene odum tetkiklerim tamdı yalnız rahim filmim 2 yıl önceki filmdi.tabi dogal olarakta benden yeniden rahim filmi istediler bende dün çektirdim ve adrese kargoyla gönder dediler bugün kargoya verdim.verdim ama şunu soracagım ki filmi degerlendirip heeri dönüş yapıyorlar mı bu şekilde olan arkadaş var mı ve şimdi dönüş olursa bana kahraman beymi döner semra hoca izinliymiş yani demek istedigim bu filmimi semra hoca görebilirmi şimdiden cvplarınız için teşekkürler canlar

Canim oncelikle gecmis olsun cok evet semra hoca yok ya kahraman hoca yada baskasi degerlendirir sana mutlaka donus yapilir diye tahmin ediyorum hani film nasil temiz mi islem gerekiyor mu bence dikkatliler donerler insallah iyi olur herseyin hangi ildesin canim sen bide sorun neydi o tedavilerde neden olmamis aciklama yapildimi

Merhaba bende laparoskopi sonrasi adetim 4-5 gun gecikmisti . Ameliyattan dolayi sanirim . NormL demislerdi daha da gecikirse adet sokturucu vericekleri ama gerek kalmadi neyseki

Merhaba bende laparoskopi sonrasi adetim 4-5 gun gecikmisti . Ameliyattan dolayi sanirim . NormL demislerdi daha da gecikirse adet sokturucu vericekleri ama gerek kalmadi neyseki
Tesekkur ederim canim uf umutlaniyoruz iste en kucuk seyde engel olamiyorumki su guzel gunlerde diyorum bi mucizede gelse bulsa beni nolurdu hayirlisi ne diyeyim Rabbim ol diyene kadar tevekkul ve sabir ...

UOTE="nahre, post: 41545837, member: 501802"]Canim oncelikle gecmis olsun cok evet semra hoca yok ya kahraman hoca yada baskasi degerlendirir sana mutlaka donus yapilir diye tahmin ediyorum hani film nasil temiz mi islem gerekiyor mu bence dikkatliler donerler insallah iyi olur herseyin hangi ildesin canim sen bide sorun neydi o tedavilerde neden olmamis aciklama yapildimi[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun erzurumdan tedaviye gidiyor um burada hiçbir problem yok diye söylediler 2 yıl önceki rahim filmi ile tedavi yaptılar tekrar istemedi dr.semra hoca tekrar istedi zaten 2 yıl önceki rahim filmi nde iki tüp ucuna hafif genişleme var yazıyordu.şuanki filmdede sol tüp kapalı ama çekim esnasında açılmış sag tüpte girintili çıkıntılı bozukluk ve uçta genişlik var diye yazıyor muhtemelen Laparoskopi yapar lar diye düşünüyorum. Filmimi semra hocada görse çok iyi olurdu.

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun erzurumdan tedaviye gidiyor um burada hiçbir problem yok diye söylediler 2 yıl önceki rahim filmi ile tedavi yaptılar tekrar istemedi dr.semra hoca tekrar istedi zaten 2 yıl önceki rahim filmi nde iki tüp ucuna hafif genişleme var yazıyordu.şuanki filmdede sol tüp kapalı ama çekim esnasında açılmış sag tüpte girintili çıkıntılı bozukluk ve uçta genişlik var diye yazıyor muhtemelen Laparoskopi yapar lar diye düşünüyorum. Filmimi semra hocada görse çok iyi olurdu.[/QUOTE]
Anladim canim benim kapali cikti laparoskopi oldum hamd olsun bisey cikmadi filmimi sans eseri gordu semra hoca o koydu teshisi nasil dualar ettim ama bir bilsen guluyodum o kadini gordukce hep o gordu israrla istersen onun gormesini bekle oda gorsun zaten herseyden haberi oluyormus bende hemsiresinin numarasi var ama vermem dogru olurmu bilmiyorum canim feyza ve yasemin onun hemsirelerinin adi hastaneyi aradiginda onlarla gorusmek iste bi umut gorusebilirsen izah edersin insallah yardimci olurlar

Evet adet oldum yani tam olmadim lekeleniyorum olucam ama sinyali veriyor neden hep umutlanirim bilmemki iste uzuluyorum boyle sonunda su bayram gecsede hayirlisiyla bi gitsem bi adim atsam tedavime dogru ya cok icim sizliyor artik bebek haberi duymak istemiyorum inadinada ariyolar beni teyze oluyosun diye ne diyeyim ki imtahan agir sabretmek zor Rabbim dahada darda koymasin kimseyi nasip etsin hayirlisiyla evladimi ruyasini degil kendisini istiyorum hayirlarla dualarla ...

Oraya gidince kalacakmısın, nerede kalacaksın peki, bizde şehir dışından gideceğiz, nasıl yaparız hiç bilemiyorum..
Sevgili poldi,

Ben Ankara'dan gidip geliyorum. Gece otobüse binip sabah erken orada oluyorum. En geç 9:30 da işim bitiyor. Sonra hemen uçağa yetişip dönüp öğleden sonra da işime 15:30 gibi dönüyorum. Yada otobüsle dönüyorum. Biraz yorucu oluyor tabii ama önemli değil. Şimdiye kadar 3 görüşmem oldu. 4.sü Ankara'da bir doktor tarafından takip edilecek. Sonra duruma bakılacak. Kalacak yer memorial'ın içinde var. Çift kişilik oda fiyatı 130 TL aldım. Yumurta toplanmasında ve transferde orada kalacağım. Aslında transferde kalmaya gerek yok ama uzun yolculuk yaptırmayacaklar birgün kadar o sebeple orada kalacağım. Özetle zor olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…