Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar merhaba inşallah tedavideyiz herkes yavrusuna kavuşur...
biz de memorialde başlıcaz tedaviye inşallah ancak bu konuda biraz tecrübesizim tedavi öncesi ya da sırasında sizden hangi testler istendi mesela rahim ultrasonu istendi mi şimdiden bilmek ona göre davranmak istiyorum cevaplarınız için teşekkürler

Rahim filmi kan testleri esinden sperm testi yumurta rezev testi hepsi isteniyo canim

Kizlar selam bugün donmuş embriyo transferi sonrasi 3. Günüm bu sabah jelle birlikte su gibi akintim oldu tuvaletteyken korktum oluyor mu böyle miniklerim de gitmemistir insallah :-(

Kizlar selam bugün donmuş embriyo transferi sonrasi 3. Günüm bu sabah jelle birlikte su gibi akintim oldu tuvaletteyken korktum oluyor mu böyle miniklerim de gitmemistir insallah :-(
Merhaba canim, yazini gorunce heyecanlandim. 2 hafta sonra dondurulmus tedavisine basliycam kismetse.
Korkmana gerek yok biseycik olmamistir Allah in izniyle insallah guzel sonuclar alirsin
tedavi surecinden bahsedermisin, kac kere kontrole gittin ne kullandin, kac transfer oldu? oruc tutabiliyormusun bu asamada? Birde fiyati ne kadardi acaba? Cok sordum ama meraktayim canim kusura bakma

canım çok sevindim ya bizede dua et ne olur hayırlısı ile tamamına erdirsin rabbimm

Güzel temennilerin için çok teşekkürler insallah isteyen çabalayan uğraşan herkesin kucağına yavrusunu versin Rabbim...Öncelikle normal tedavi sürecinde çok daha konforlu iki kez kontrole gittim adetin 2. Günü ayni zamanda estrofem tablet gunde 3 defa içmeye basladim. 12 gün sonra tekrar kontrole gittim 6 gün sonrasina transfere geleceksin dediler hepsi bu çok kolay bi süreç insallah hepimizin sonuçları guzel olur. Bu sürecin en kötü yanı 9 günlük sonuç bekleme süresi :-( fiyat olarak da 1850 tl civari ödedik

Bu arada oruç tutamadim ilac kullaniyorsun ve düzenli dengeli saglikli beslenmek de ilac almak kadar önemli .2 transfer oldu 3. Deneme benim çünkü. Senin kacinci ?

Cok tesekkurler canim, bekleme suresi zor geciyor evet, insallah sonu guzel olsun herkes icin. Nisan ayinda ilk tedavimi gordum kimyasal gebelik oldu canim simdi kismetse dondurulmus embriyolarim vardi onun transferi olacak. 2. Deneme yani o yuzden tek koyarlar muhtemelen. Insallah sagliklidir bekleyen embriyom ve sikica tutunur..Allah kimseyi evlatsiz birakmasin, sinavimiz zor Rabbim yardimcimiz olsun canim

Bu arada oruç tutamadim ilac kullaniyorsun ve düzenli dengeli saglikli beslenmek de ilac almak kadar önemli .2 transfer oldu 3. Deneme benim çünkü. Senin kacinci ?
Bu arada haklisin canim. Ben suan oruc tutuyorum ama tereddut ettim basta.Geceyle gunduz yer degistiriyor vucudun dengesi degisiyor tabi. Acaba hormonlar ne tepki verir, baslayacagim tedavime ters bir etkisi olurmu diye dusunmedim degil.. Rabbim hayirli zamanda hayirlisini versin. Kismetimizdemi bakalim gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…