Toplantı yapmaları çok iyi bana beril hanım çok yakın gelmişti Rabbim yolumuzu hayr eyler inşallahSemra hocanın bilgi donanımı bir başka ya. Kurul toplantılarında o karar verşyor zaten hastalara. Ben zor bir vaka olduğum için muayenelerimin 3 tanesine girmişti. Gönül hoca ya da yücel hocanın toplantıdan önce şöyle yaparız dediği bazı şeyler toplantıdan sonra değişebiliyordu. Hepsi çok iyi tabiki semra hocanın öğrencileri yani ama muyeneme girmeseydide son sözün onda olduğunu bilmek rahatlatıyordu beni
İnşallah iyiye işarettir canım.benim de iki transferimden sonra hep regl ağrısı oldu pozitifti.seninki de öyledir inşallahKızlar reglime 7 gün var hafif bi regli ağrısı gibi ağrı var karnımda hayırlısı inşallah regl olmam mümkün değil ilaçları kullanırken ama ağrısını hissetmek nedendir bilmiyorum.
Hayırlı olsun inşallah, Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinTest yaptım şükür pozitif şimdi de pıhtılaşma ile ilgili korkuyorum
Benim de kızım 2014 te kondu 5AA idi o zaman bize en iyi 5AA üzeri yok denmişti ben şimdii 6AA duyuyorum acaba eskiden yok mu idi ki ? 28 inde bena da iki tane kondu birisi 5AB 2. 4Aa bakalım Rabbım inşallah nasip eder ,inşallah tutunurlar, sağ salim kucağımıza alırız. Kasım da kimyasal a dönüşmüştü ondan dolayi içim de değişik bir duygu var hem ümit ile sevinç hemde korku , bugün dayanamadim idrar testi yaptimÇok şükür ilk transferimembriyolara pgt yapıldı, sağlıklı olan donduruldu, transfer edildi. 5. Gün 5 AA kalitelisindeydi
Bizde ibis hotelde kaldık çok yakındı çokta memnun kaldık. Aslında kayinvalidem ,eltim,gorumcelerim istanbulda . Bu sefer kimseye soyelemdik. Kasım da kimyasal olunca çok canımı yaktılar yatmadın mi dikkat etmedin mi ,neden böyle oldu diye cahilce tavır sergilediler ,bu sefer söylemek istemedikİyi yapmışsın aynı gün orada dinlenmekle. Bende ilk transferimde ilk gün orada bi otelde kaldım. Ama bunda geri döndüm mecbur bakalım sonuç ne olacak Allah büyüktür. Bugün rapor için haataneye gittim de Semra hocayı gördüm asla yaşlanmıyor değişmiyor:) içimden dedim ki ömrün uzun olsunda daha çok kadına mutluluk ver inşallah
İyi yapmışsın kimseye söylememekle çevre baskısı kadar kötü birşey yok bizde söylemedik kimseye hatta kızımın tüp bebek olduğunu bile kimse bilmiyor çok yalan söyledim şu 2 günde yok şuraya geldik buraya geldik diye Rabbim affetsin ama bu şekil daha iyi en azından kimseye cevap verip kafam ağrımazBizde ibis hotelde kaldık çok yakındı çokta memnun kaldık. Aslında kayinvalidem ,eltim,gorumcelerim istanbulda . Bu sefer kimseye soyelemdik. Kasım da kimyasal olunca çok canımı yaktılar yatmadın mi dikkat etmedin mi ,neden böyle oldu diye cahilce tavır sergilediler ,bu sefer söylemek istemedik
Ne kadar anlayışlılar sağolsun harşka destek olur zaten erkek tarafı:) ben ilkinde söylemiştim dediğin gibi her şeye karışma gibi bi hadsizlik yapmışlardı ağızlarının payını verdim. Bu sefer hç söylemedim. Benim ailem istanbulda onlar biliyo ama hiç karışmıyolar yrdımcı oluyolar sadece. Eşimin ailesi istanbulda değil allahtan. Kaç gündür görüntülü arıyolar açmıyorum en sonunda engelledim oğullarını arasınlar banane:)Bizde ibis hotelde kaldık çok yakındı çokta memnun kaldık. Aslında kayinvalidem ,eltim,gorumcelerim istanbulda . Bu sefer kimseye soyelemdik. Kasım da kimyasal olunca çok canımı yaktılar yatmadın mi dikkat etmedin mi ,neden böyle oldu diye cahilce tavır sergilediler ,bu sefer söylemek istemedik
farklı doktorlara da görün, iş burda transfer ve pozitif ile bitmiyor maalesef .24 Mart'ta transfer oldu, şükür pozştif takip ediliyor ancak bu pıhtılaşma bozukluğu problemi çok moralimi bozuyor her doktor farklı söylüyor biri mutlaka iğne ilaç kullan diyor diğeri hiç bir şeye gerek yok diyor bu kadar zahmetten sonra sorun olsun istemiyorum
İdil olabilir canım opu sürecinde oradan da çok alışveriş yapmıştım. Regli sancıları hayra alamettir inşallah hepimiz için.Kızlar merhaba yazıları şimdi okudumMutlu1anne benim de 05 i regl olmam gerekiyordu aynı durum bende de söz konusu regl olacak gibi hissediyorum birde agresif oldum kızlar hastanenin ilerisinde hastanede öneriyor bir eczane var adını unuttum hem fiyatta destek oluyor hem de her ilaç var tavsiye ederim
Cahiller başka birsey değil . Yediler başımı kimyasal da , kimyasal desek anlamayacaklar düştü dedik beni günah keçisi ilan ettiler .İyi yapmışsın kimseye söylememekle çevre baskısı kadar kötü birşey yok bizde söylemedik kimseye hatta kızımın tüp bebek olduğunu bile kimse bilmiyor çok yalan söyledim şu 2 günde yok şuraya geldik buraya geldik diye Rabbim affetsin ama bu şekil daha iyi en azından kimseye cevap verip kafam ağrımaz
Aminnnnnnİdil olabilir canım opu sürecinde oradan da çok alışveriş yapmıştım. Regli sancıları hayra alamettir inşallah hepimiz için.
Benimki tek erkek değil ama ailesi Doğulu tam bir erkek hastasilar. Kızım da duydukların da kız diye anlamışlar di . Cinsiyet belli olmadan kayinvalidem erkek olacak diye her gece rüya görüyorum deyjp arardı. Bir gün erkek erkek deyip durma sağlıklı olsun ama kız olsun inşallah biz kız istiyoruz dediğim de beni dovecektiNe kadar anlayışlılar sağolsun harşka destek olur zaten erkek tarafı:) ben ilkinde söylemiştim dediğin gibi her şeye karışma gibi bi hadsizlik yapmışlardı ağızlarının payını verdim. Bu sefer hç söylemedim. Benim ailem istanbulda onlar biliyo ama hiç karışmıyolar yrdımcı oluyolar sadece. Eşimin ailesi istanbulda değil allahtan. Kaç gündür görüntülü arıyolar açmıyorum en sonunda engelledim oğullarını arasınlar banane:)
Herkes haddini yerini bilse sorun olmayacak. Benim eşim tek erkek en küçük bide 5 tane ablası var. Tam ataerkil bi aile erkek çocuk manyakları.
Eski kafalılar onlar işte dediklerinden başka birşey bilmezler inançları olsaydı zaten herşeyin Allah tan geldiğini bilirlerdi veren de o alan da Rabbim ol deseydi olurduCahiller başka birsey değil . Yediler başımı kimyasal da , kimyasal desek anlamayacaklar düştü dedik beni günah keçisi ilan ettiler .
Çok teşekkür ederim evet başka doktorlara da danışacağım, kadın doğum mu, hematoloji mi yoksa perinatoloji ye mi görünmeliyim?farklı doktorlara da görün, iş burda transfer ve pozitif ile bitmiyor maalesef .
pıhtılaşma konusunu bazı doktorlar onemsemıyor, bazıları kesınlıkle ıgne kullandırıyor hatta dozu bıle cok onemlı ,
farklı bır kac doktora daha görün derim ben
canm normalde bu ısı hematolojı doktoru bılıyormus,Çok teşekkür ederim evet başka doktorlara da danışacağım, kadın doğum mu, hematoloji mi yoksa perinatoloji ye mi görünmeliyim?
anlamış degılım ya su olayı,Benimki tek erkek değil ama ailesi Doğulu tam bir erkek hastasilar. Kızım da duydukların da kız diye anlamışlar di . Cinsiyet belli olmadan kayinvalidem erkek olacak diye her gece rüya görüyorum deyjp arardı. Bir gün erkek erkek deyip durma sağlıklı olsun ama kız olsun inşallah biz kız istiyoruz dediğim de beni dovecektigorumcem bakardı nasıl kız olur diye hırsından ağladı ona o an dedim inşallah senin 1 tane oğlun olmaz 10 kızın olur ,şimdi 2 kızı var
Nasıl cehalet Allahım sen ıslah eyle tövbe yarabbim Allahın verdiğine ağlanır mı hemde evlat gibi bir şeye. Sen mümkün mertebe seviyeni koru canım üzmesinler seni. Enteresan gerçekten Allah kalplerini temizlesinBenimki tek erkek değil ama ailesi Doğulu tam bir erkek hastasilar. Kızım da duydukların da kız diye anlamışlar di . Cinsiyet belli olmadan kayinvalidem erkek olacak diye her gece rüya görüyorum deyjp arardı. Bir gün erkek erkek deyip durma sağlıklı olsun ama kız olsun inşallah biz kız istiyoruz dediğim de beni dovecektigorumcem bakardı nasıl kız olur diye hırsından ağladı ona o an dedim inşallah senin 1 tane oğlun olmaz 10 kızın olur ,şimdi 2 kızı var
Ben hep Rabbım dua ediyorum Rabbım inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin , kız erkek fatketmez ondan gelen herseye razıyız. Rabbim imtihan ettirmesin inşallah bu mubarek ayda buradaki arkadaşlarıma da bana da inşallah Rabbım nasip etsin inşallah yavrucaklarimiz sımsıkı tutunsun bizleri bırakmasınlaranlamış degılım ya su olayı,
erkek olunca pipi olunca ne oluyormuş gerı kafalılık gercekten ,
Allah saglıklı hayırlı evlat versın herkese ..
bız 3 kız kardesız abımızde yok erkek kardesımızde ve annem babam hep ıyı kı kızlarım var der,
2damadı var ıkısıde oglu gıbı sagolsunlar bır kere dedıklerımızı ıkıletmezler..
maddı ,manevı hep aılemın yanındayız,
evladın kızı - erkeği olmaz, hayırlısı - hayırsızı olur ... bu cok net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?