- 8 Ekim 2022
- 729
- 560
- 33
İyi düşün iyi olsun herşey24 Mart'ta transfer oldu, şükür pozştif takip ediliyor ancak bu pıhtılaşma bozukluğu problemi çok moralimi bozuyor her doktor farklı söylüyor biri mutlaka iğne ilaç kullan diyor diğeri hiç bir şeye gerek yok diyor bu kadar zahmetten sonra sorun olsun istemiyorum
24 Mart'ta transfer oldu, şükür pozştif takip ediliyor ancak bu pıhtılaşma bozukluğu problemi çok moralimi bozuyor her doktor farklı söylüyor biri mutlaka iğne ilaç kullan diyor diğeri hiç bir şeye gerek yok diyor bu kadar zahmetten sonra sorun olsun istemiyorum
Merhaba Allah anneli babali büyütsün inşallah, benim de genetik bir hastalığım var yakın zamanda tüp bebek düşünüyorum, size şunu sormak istiyorum acaba kaçıncı transferde tuttu ?24 Mart'ta transfer oldu, şükür pozştif takip ediliyor ancak bu pıhtılaşma bozukluğu problemi çok moralimi bozuyor her doktor farklı söylüyor biri mutlaka iğne ilaç kullan diyor diğeri hiç bir şeye gerek yok diyor bu kadar zahmetten sonra sorun olsun istemiyorum
Çok şükür ilk transferimMerhaba Allah anneli babali büyütsün inşallah, benim de genetik bir hastalığım var yakın zamanda tüp bebek düşünüyorum, size şunu sormak istiyorum acaba kaçıncı transferde tuttu ?
Hayırlı haberler inşallah geçmiş olsun mercimeğin sımsıkı tutunsun sanaTransfer oldum çok şükür Rabbim bu yolda yürüyenlerin yolunu aydınlığa çıkarsın bundan sonrası dua etmekten başka yapacağımız bir şey yok ayın 12 ne test tarihi verdiler
Amin inşallah canım hepimizin mercimeği tutunur inşallah kalitesi neydi senin embriyonunHayırlı haberler inşallah geçmiş olsun mercimeğin sımsıkı tutunsun sana
5aa ya da 6aa idi sanırım tam hatırlayamadım. Senin?Amin inşallah canım hepimizin mercimeği tutunur inşallah kalitesi neydi senin embriyonun
4AA dedi bilgiyi veren kişi ama 12 civarı çektim bu resmi şimdi 5aa olmuştur dedi kızım da 5aa idi5aa ya da 6aa idi sanırım tam hatırlayamadım. Senin?
Oy maşallah onlara benim kızımda 6aa idi. Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız. Evde bitane daha bakıma muhtaç çocuk olunca ilkinde olduğu gibi yatamadım valla kızımda prenses gibiydim ama bunda bildiğin ev hanımlığı devam :) sadece kucağıma almamaya dikkat ettim o kadar onun dışında rutinime devam ediyorum mecbur.4AA dedi bilgiyi veren kişi ama 12 civarı çektim bu resmi şimdi 5aa olmuştur dedi kızım da 5aa idi
Dediğin gibi ilkinde kıpırdamadan yatıyordum bunda istesekte olmuyor kızım çok hareketli sürekli oyun oynamak istiyor babamız izinli cumaya kadar baba ilgilenecek bakalım gerisi bendeOy maşallah onlara benim kızımda 6aa idi. Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız. Evde bitane daha bakıma muhtaç çocuk olunca ilkinde olduğu gibi yatamadım valla kızımda prenses gibiydim ama bunda bildiğin ev hanımlığı devam :) sadece kucağıma almamaya dikkat ettim o kadar onun dışında rutinime devam ediyorum mecbur.
Bizimde ilk 3 gün baba ve anneanne ilgilendi. Ameliyat oldu zaten bu süreçte hep yanındaydım ama kucağıma almadım yanında yattım oturup oynadım. Tuvalete babası anneannesi götürdü. Nasip kısmet pozitif olsada Allahın izniyle 9 ay ikisini birlikte büyütmeye devam edicez biri karnımızda biri yanımızda :)Dediğin gibi ilkinde kıpırdamadan yatıyordum bunda istesekte olmuyor kızım çok hareketli sürekli oyun oynamak istiyor babamız izinli cumaya kadar baba ilgilenecek bakalım gerisi bende
İnşallah pozitif olsun sağlıklı ilerlesin de razıyım birde sana bir şey soracam bugün unuttum Yücel hocaya sormayı bu testte kan pıhtılaşması var mı önceki gebeliği takip eden doktor var demişti o zaman iğne kullanmıştımBizimde ilk 3 gün baba ve anneanne ilgilendi. Ameliyat oldu zaten bu süreçte hep yanındaydım ama kucağıma almadım yanında yattım oturup oynadım. Tuvalete babası anneannesi götürdü. Nasip kısmet pozitif olsada Allahın izniyle 9 ay ikisini birlikte büyütmeye devam edicez biri karnımızda biri yanımızda :)
Bu genler bende normal faktör V leiden heterozigot o yüzden iğne kullanıyorum. Yücel hocaya mesaj at bence dönüş yapar ilk gebeliğimde kullandım bunda da ekleyecek miyiz diye?İnşallah pozitif olsun sağlıklı ilerlesin de razıyım birde sana bir şey soracam bugün unuttum Yücel hocaya sormayı bu testte kan pıhtılaşması var mı önceki gebeliği takip eden doktor var demişti o zaman iğne kullanmıştım
Yarın mesaj atarım anca sen progestan dex i burdan aldın mı yada hangi eczanede vardır perpada varmıdır kiBu genler bende normal faktör V leiden heterozigot o yüzden iğne kullanıyorum. Yücel hocaya mesaj at bence dönüş yapar ilk gebeliğimde kullandım bunda da ekleyecek miyiz diye?
Gene göre değişiyor iğne durumu
Transfer günü perpadan aldım 2 kutu var orada iğneleri ve lutinusuda ordan aldımYarın mesaj atarım anca sen progestan dex i burdan aldın mı yada hangi eczanede vardır perpada varmıdır ki
Çok iyi biz hastanenin üst tarafında ev tuttuk yarın kendi evimize gideriz kısmet olursa geçerken alırız oradanTransfer günü perpadan aldım 2 kutu var orada iğneleri ve lutinusuda ordan aldım
İyi yapmışsın aynı gün orada dinlenmekle. Bende ilk transferimde ilk gün orada bi otelde kaldım. Ama bunda geri döndüm mecbur bakalım sonuç ne olacak Allah büyüktür. Bugün rapor için haataneye gittim de Semra hocayı gördüm asla yaşlanmıyor değişmiyor:) içimden dedim ki ömrün uzun olsunda daha çok kadına mutluluk ver inşallahÇok iyi biz hastanenin üst tarafında ev tuttuk yarın kendi evimize gideriz kısmet olursa geçerken alırız oradan
Biz aman şu doktor iyi bu doktor iyi demedik beril hanım rast geldi bize zaten pandemi vardı öyle pek bilmem doktorları yani kimi hastalar semra hocada olsun kontrolde diyorİyi yapmışsın aynı gün orada dinlenmekle. Bende ilk transferimde ilk gün orada bi otelde kaldım. Ama bunda geri döndüm mecbur bakalım sonuç ne olacak Allah büyüktür. Bugün rapor için haataneye gittim de Semra hocayı gördüm asla yaşlanmıyor değişmiyor:) içimden dedim ki ömrün uzun olsunda daha çok kadına mutluluk ver inşallah
Semra hocanın bilgi donanımı bir başka ya. Kurul toplantılarında o karar verşyor zaten hastalara. Ben zor bir vaka olduğum için muayenelerimin 3 tanesine girmişti. Gönül hoca ya da yücel hocanın toplantıdan önce şöyle yaparız dediği bazı şeyler toplantıdan sonra değişebiliyordu. Hepsi çok iyi tabiki semra hocanın öğrencileri yani ama muyeneme girmeseydide son sözün onda olduğunu bilmek rahatlatıyordu beniBiz aman şu doktor iyi bu doktor iyi demedik beril hanım rast geldi bize zaten pandemi vardı öyle pek bilmem doktorları yani kimi hastalar semra hocada olsun kontrolde diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?