Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İyi düşün iyi olsun herşey senin içinden sana ne doğru geliyorsa onu yap.. ne yaparsan yap olacağına varıyor zaten herşey nasipten öte köy Yok misali

Merhaba Allah anneli babali büyütsün inşallah, benim de genetik bir hastalığım var yakın zamanda tüp bebek düşünüyorum, size şunu sormak istiyorum acaba kaçıncı transferde tuttu ?

Merhaba Allah anneli babali büyütsün inşallah, benim de genetik bir hastalığım var yakın zamanda tüp bebek düşünüyorum, size şunu sormak istiyorum acaba kaçıncı transferde tuttu ?
Çok şükür ilk transferim embriyolara pgt yapıldı, sağlıklı olan donduruldu, transfer edildi. 5. Gün 5 AA kalitelisindeydi

Transfer oldum çok şükür Rabbim bu yolda yürüyenlerin yolunu aydınlığa çıkarsın bundan sonrası dua etmekten başka yapacağımız bir şey yok ayın 12 ne test tarihi verdiler

4AA dedi bilgiyi veren kişi ama 12 civarı çektim bu resmi şimdi 5aa olmuştur dedi kızım da 5aa idi
Oy maşallah onlara benim kızımda 6aa idi. Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız. Evde bitane daha bakıma muhtaç çocuk olunca ilkinde olduğu gibi yatamadım valla kızımda prenses gibiydim ama bunda bildiğin ev hanımlığı devam :) sadece kucağıma almamaya dikkat ettim o kadar onun dışında rutinime devam ediyorum mecbur.

Dediğin gibi ilkinde kıpırdamadan yatıyordum bunda istesekte olmuyor kızım çok hareketli sürekli oyun oynamak istiyor babamız izinli cumaya kadar baba ilgilenecek bakalım gerisi bende

Dediğin gibi ilkinde kıpırdamadan yatıyordum bunda istesekte olmuyor kızım çok hareketli sürekli oyun oynamak istiyor babamız izinli cumaya kadar baba ilgilenecek bakalım gerisi bende
Bizimde ilk 3 gün baba ve anneanne ilgilendi. Ameliyat oldu zaten bu süreçte hep yanındaydım ama kucağıma almadım yanında yattım oturup oynadım. Tuvalete babası anneannesi götürdü. Nasip kısmet pozitif olsada Allahın izniyle 9 ay ikisini birlikte büyütmeye devam edicez biri karnımızda biri yanımızda :)

İnşallah pozitif olsun sağlıklı ilerlesin de razıyım birde sana bir şey soracam bugün unuttum Yücel hocaya sormayı bu testte kan pıhtılaşması var mı önceki gebeliği takip eden doktor var demişti o zaman iğne kullanmıştım

Eklentiler

• IMG20230403121848.webp
    17 KB · Görüntüleme: 56
Bu genler bende normal faktör V leiden heterozigot o yüzden iğne kullanıyorum. Yücel hocaya mesaj at bence dönüş yapar ilk gebeliğimde kullandım bunda da ekleyecek miyiz diye?
Gene göre değişiyor iğne durumu

Bu genler bende normal faktör V leiden heterozigot o yüzden iğne kullanıyorum. Yücel hocaya mesaj at bence dönüş yapar ilk gebeliğimde kullandım bunda da ekleyecek miyiz diye?
Gene göre değişiyor iğne durumu
Yarın mesaj atarım anca sen progestan dex i burdan aldın mı yada hangi eczanede vardır perpada varmıdır ki

Çok iyi biz hastanenin üst tarafında ev tuttuk yarın kendi evimize gideriz kısmet olursa geçerken alırız oradan
İyi yapmışsın aynı gün orada dinlenmekle. Bende ilk transferimde ilk gün orada bi otelde kaldım. Ama bunda geri döndüm mecbur bakalım sonuç ne olacak Allah büyüktür. Bugün rapor için haataneye gittim de Semra hocayı gördüm asla yaşlanmıyor değişmiyor:) içimden dedim ki ömrün uzun olsunda daha çok kadına mutluluk ver inşallah

Kızlar reglime 7 gün var hafif bi regli ağrısı gibi ağrı var karnımda hayırlısı inşallah regl olmam mümkün değil ilaçları kullanırken ama ağrısını hissetmek nedendir bilmiyorum.

Biz aman şu doktor iyi bu doktor iyi demedik beril hanım rast geldi bize zaten pandemi vardı öyle pek bilmem doktorları yani kimi hastalar semra hocada olsun kontrolde diyor

Biz aman şu doktor iyi bu doktor iyi demedik beril hanım rast geldi bize zaten pandemi vardı öyle pek bilmem doktorları yani kimi hastalar semra hocada olsun kontrolde diyor
Semra hocanın bilgi donanımı bir başka ya. Kurul toplantılarında o karar verşyor zaten hastalara. Ben zor bir vaka olduğum için muayenelerimin 3 tanesine girmişti. Gönül hoca ya da yücel hocanın toplantıdan önce şöyle yaparız dediği bazı şeyler toplantıdan sonra değişebiliyordu. Hepsi çok iyi tabiki semra hocanın öğrencileri yani ama muyeneme girmeseydide son sözün onda olduğunu bilmek rahatlatıyordu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…