Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende onunla yapabiliyorum elimle hiç denemedim bana birşey demedi hemşire açıkçası

Bende onunla yapabiliyorum elimle hiç denemedim bana birşey demedi hemşire açıkçası
O zaman onunla devam :) en kolayı o. Daha önce crione jel kullanıyoduk o direk aparatın içinde bi jeldi mecbur aparatlı yapılıyodu yani onda bir şey olmadıysa bunda da olmaz diyorum yapıyorum

O zaman onunla devam :) en kolayı o. Daha önce crione jel kullanıyoduk o direk aparatın içinde bi jeldi mecbur aparatlı yapılıyodu yani onda bir şey olmadıysa bunda da olmaz diyorum yapıyorum
Tek kullanımlık olması sebebiyle bir zamandan sonra enfeksiyon riski olabiliyor ve her seferinde yıkayıp kurulamak bana zor gelmişti aparatı kullanmadım son bir ay artık gerçekten bıkıyor insan zaten geri geliyo ya oda çok kötü 10.haftaya kadar kullan dediler bnm lekelenme olduğu için 12 ye kadar kullan dedi kadın doğumcum ama dayanamadım bıraktım 10 da

Valla bende elimle ittiremiyorum ya o yüzden yıkayıp kurulamaya razı geldim artık:) kullandıktan sonrada yıkıyorum kullanmadan önce tekrar yıkıyorum.
Gerçekten zor şu progestan işi iğnesine razıyım ama bu fitillerden jellerden hiç hoşlanmıyorum. Geri gelmesi sinirimi bozuyo

Aynen canım sinir bozucu hangisi kolayına geliyorsa onu uygula yıkadıktan sonra Bişey olmaz

Amin inşallah teşekkür ederim hepimiz hayırlı haberler alalım hastaneyi gördükçe sanki bir heyecan basıyor bana
Banada öyle yıllar geçmiş ama kokusu bile değişmemiş:) seviyorum orayı o kadar git gel yaptım ki benim evimmiş gibi geliyo orası

Banada öyle yıllar geçmiş ama kokusu bile değişmemiş:) seviyorum orayı o kadar git gel yaptım ki benim evimmiş gibi geliyo orası
Güler yüzlü hepside eşimden sperm çıkanca ağlamıştım o zaman benle birlikte ağlayan sekreter vardı sanki bize mucize olmuştu o an spermin çıkması

Bende dedikleriniz den başka bı ilaç kullanmıyorum. Kan pıhtılaşmasi var bnde ama transfer inşallah olumlu çıkarsa başlanacakmis.sordum. kızlar ben psikolojik olarak oturunca bile sanki yanlış yapıyormuşum gibi hissediyorum. Sağa sola dönerken fitili.bile.atarken çok korkuyorum. Dün gece sağ tarafıma iğne batması gibi bişi oldu ve bu sabah da inşallah hepimizin yüzü güler

Kan pıhtılaşma ile ilgili ne kullanacaksınız? Kullanmanıza izin verdiler mi ? Memorial doktorları bu konuda iğne ve ilaç kullanımını gerekli bulmuyor. Hangi doktora tedavi oldunuz? Ne kullanacaksınız?

3 kez doğal yolla hamile kalıp kalp durması sonucu bazı tahliller yaptırdım. Genetik testinde 1. ve 13. Kromozomlarımda translokasyon olduğunu öğrendim, aynı zamanda Mthfr C67T genimin ve pai 1 genim homozigot olduğunu öğrendim. Tüp bebek tedavisi sonucu şükür sağlıklı emriyo bulundu ve transfer oldum. Şimdi aklıma takılan pıhtılaşma ile ilgili durum, doktorum iğne ya da ilaç kullanmama gerek olmadığını söyledi, ancak içim rahat değil işimi ihtimale bırakmak istemiyorum bu kadar zor süreçten geçtikten sonra tekrar kayıp yaşamak istemiyorum. Benim gibi aynı genleri homozigot olan var mı ? Doktorunuz ne önerdi ? Yardımlarınızı bekliyorum

Transfer.pozitif çıkarsa başlanacağı söylendi. transfer yapılanlar arasında kullananlar vardı açıkçası ben yanlış bişi yapıldığını düşünmüyorum vardır elbet bı bildikleri

İnşallahh hepimiz mutlu haberleri alırız bugün de benim transferim var 5 de Yücel bey yapacakmış transferi
Hadi hayırlısı bakalım naçizane tek önerim su için fazla içme benim günümde ben 6 ya doğru transfere alındım Allah'tan sağ olsun Mutlu1anne uyardı da yoksa 14:30 dan sonra zor tutardım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz haberdar et bizi

Canım pai1 homozigot Bi tanıdık 3 düşük yaptı ve direk kan sulandırıcı kullandı muhakkak ısrar et ve iğneni kullan instagramda Osman develioğlu bu konuda Bi post paylaşmıştı Bi bak istersen test günün ne zaman

Sağol canım ilk transferde suyu az içmiştim ama transfer saatinden geç gelince doktor birazını boşalttık o hatayı yaptım bidaha yapmam

Test yaptım şükür pozitif şimdi de pıhtılaşma ile ilgili korkuyorum

Aaa ne güzel bir haber C Cansel ak sen ne zaman transfer olmuştun valla çok sevindim motive oldum darısı hepimizin başına inşallah
24 Mart'ta transfer oldu, şükür pozştif takip ediliyor ancak bu pıhtılaşma bozukluğu problemi çok moralimi bozuyor her doktor farklı söylüyor biri mutlaka iğne ilaç kullan diyor diğeri hiç bir şeye gerek yok diyor bu kadar zahmetten sonra sorun olsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…