- 27 Mart 2023
- 33
- 34
- 3
Bence maşallahşimdi aradılar 10 tanesi olgun çıkmış.
şuanda 2 tabesi döllenmiş ve diğerlerine de bakıyolarmış. geç döllenme olabilir miş.
çok üzgünüm inşallah sayı artar.
sizlerde nasıl olmuştu bilgi verebilir misiniz?
inşallah pozitifi görürsün.Şimdiden hayırlı olsun inşallahmesela benim de ilk tüp bebek denemem. yaşım 38 daha öncesi aşılama denedik hiç bir durum olmadı bakalım bu sefer hayırlısı 31.03 transferim gerçekleşti pazar sonucuna bakacağız azimle sabırla bekliyorum gününü
Hiç içinizi sıkmayın 1 tane toplanan yumurtayla evlat sahibi olanı gördüm ben bu topikte. O yüzden sabırla gününü bekleyin inşallah sağlıkla ihtiyaxınız olan kadar Rabbim nasip ederşimdi aradılar 10 tanesi olgun çıkmış.
şuanda 2 tabesi döllenmiş ve diğerlerine de bakıyolarmış. geç döllenme olabilir miş.
çok üzgünüm inşallah sayı artar.
sizlerde nasıl olmuştu bilgi verebilir misiniz?
7.gun olduKızlar günaydın yeni gelen arkadaşım insallah seninde bu merkezde yüzün gülerkızlar ben dede psikolojik olarak korku başladı yaa niye böyle oldum bilmiyorum kötüyü de cagrmak istemiyorum aslında güzel olucak diye hep kendimi telkin ettim ama bugün böyle oldum
İlaçlarında etkisiyle gel gitler yaşıyoruz canım bence. Ben ilk 4 gün aşırı sakindim normal hayatıma devam ettim. Ama 6. Günden sonra endişeye bıraktı duygularım yerini. Test sonucu alınca 2 gün sonra arttı mı diye yine stres sonra kese stresi sonra kalp atışı stresi yemin ederim doğuma kadar her aşamada gerilmiştim. Normalde kontrollerim aylıktı hayatta sabredemiyodum 2 haftada bir kontrole gidiyordum. Ama sabırlı olmak lazım çok zor olsada çünkü 9 ay hep bekkicezKızlar günaydın yeni gelen arkadaşım insallah seninde bu merkezde yüzün gülerkızlar ben dede psikolojik olarak korku başladı yaa niye böyle oldum bilmiyorum kötüyü de cagrmak istemiyorum aslında güzel olucak diye hep kendimi telkin ettim ama bugün böyle oldum
Valla bende lekelenme oldu diye diken üstündeyim7.gun olduherşey için çok erken belki ama niye böyle oldum bilmiyorum kızlar alistirdiniz bizi lekelenmeye şimdi onu bekler olduk yerleşme kanaması olsun diye
Annelik galiba hep eli yüreğinde beklemekmişİlaçlarında etkisiyle gel gitler yaşıyoruz canım bence. Ben ilk 4 gün aşırı sakindim normal hayatıma devam ettim. Ama 6. Günden sonra endişeye bıraktı duygularım yerini. Test sonucu alınca 2 gün sonra arttı mı diye yine stres sonra kese stresi sonra kalp atışı stresi yemin ederim doğuma kadar her aşamada gerilmiştim. Normalde kontrollerim aylıktı hayatta sabredemiyodum 2 haftada bir kontrole gidiyordum. Ama sabırlı olmak lazım çok zor olsada çünkü 9 ay hep bekkicez
günaydın, çok teşekkür ederim.Kızlar günaydın yeni gelen arkadaşım insallah seninde bu merkezde yüzün gülerkızlar ben dede psikolojik olarak korku başladı yaa niye böyle oldum bilmiyorum kötüyü de cagrmak istemiyorum aslında güzel olucak diye hep kendimi telkin ettim ama bugün böyle oldum
Bende rahat değilim ki gala artacak mı değer düşük diyeAnnelik galiba hep eli yüreğinde beklemekmişbnmde 10 Nisan test tarihim siz şükredin pozitifi gördünüz muhtemelen oda yerleşme kanamasiydi .
Selam arkadaşlar hepinize ....Selam canım. İyi diyelim iyi olalım bian önce saatler geçsin ve yarın olsun istiyorum
Bana da hemşire 90 , 100 üzeri dedi ama üzülecek bir değer değil dediBende rahat değilim ki gala artacak mı değer düşük diyediğer topiklerde bakıyorum kızların sonuçları harika 100-150 üstü hep. Allah büyüktür beklemekten başka hiçbir çaremiz yok ki
Normal yolla hamileler öyle ya arkadaş geçen gün reglisi 2 gün geçti normal kaset test yaptı iki çizgide kıpkırmızı 2 gün sonra doktora gitti keseyi gördü 1 hafta sonrada kalp atışını duydu. O kadar rahattı ki beta değeri ne bilmiyo bile :)GüSelam arkadaşlar hepinize ....
Rahat ol inşallah ya birsey olmayacak
Sana diyorum ama aslında bende panik halindeyim
Hayırlısı ile inşallah bu zor günler de gecicek
Ablam diyor ya niye cumartesi deyip duruyorsun canını sıkıyorsun bizi de üzüyorsun
Bizde bir kere kan testi veriyoruz hamileyiz tamam ondan sonra kalp atışına gidiyoruz
Bu nerden çıktı böyle 2,3,4 kan vermek diyor
Ah ah kimse kimsenin halini anlamıyor ki
Aynen hayırlısı bakalım ama bizim merkezde hiç böyle değer söylendiğini duymamıştım sana niye öyle dediler anlamadımBana da hemşire 90 , 100 üzeri dedi ama üzülecek bir değer değil dedi
Artı 12 . Günde yapıyor çoğu klinik inşallah güzel düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?