Dualarımız seninle ama lütfen panik yapma inşallah hersey çok güzel olacakBen dayanamıcam sanırım test vermeye gidicemdua edin bana
Ay Allahım bizede nasip etsin ya böyle yerleşme kanaması bencede yerleşme kanamasıdir diye düşünüyorumTamam korkucak bir şey yok ki bundaKırmızıya dönmediği sürece regl değildir o . Bende yaşamıştım bı iki kez pembe leke gelmisti sonra bi daha gormemistim. Sonuc da pozitifti.
Evet hatta ben çok yürüdüm diye öle düşünmüştüm ama yerleşme kanamasiydi . Sonu farklı bitti ama onun konuyla alakası yok . Bunlar olabiliyor. Gerçekten korkmayın . Hatta tüp bebekte ilk 3 4 ay boyunca lekelenmeler oluyor ara ara burada yaşayan arkadaşlar vardı.Ay Allahım bizede nasip etsin ya böyle yerleşme kanaması bencede yerleşme kanamasıdir diye düşünüyorum
İnşallah arkadaşım çok sağol Allah büyüktürDualarımız seninle ama lütfen panik yapma inşallah hersey çok güzel olacak
7. Gün olduğu için lekelenme için geç gibi düşündüm transferin 3. Günü kahverengi leke gelmişti onu yerleşmedir demiştim ama şimdiki çok ürküttü beniTamam korkucak bir şey yok ki bundaKırmızıya dönmediği sürece regl değildir o . Bende yaşamıştım bı iki kez pembe leke gelmisti sonra bi daha gormemistim. Sonuc da pozitifti.
Benim kızım da 21 hafta da geldi hemde nasıl belirgin lekeler , su ile karışık. Sonra hastane de yattım tedbir amaçlı sonra çok şükür 23. Haftadan sonra normale dönmüştüEvet hatta ben çok yürüdüm diye öle düşünmüştüm ama yerleşme kanamasiydi . Sonu farklı bitti ama onun konuyla alakası yok . Bunlar olabiliyor. Gerçekten korkmayın . Hatta tüp bebekte ilk 3 4 ay boyunca lekelenmeler oluyor ara ara burada yaşayan arkadaşlar vardı.
Asıl bu günlerde yerleşme kanaması olur, Benim daha önce Tutan transferimde 7.gün gelmişti büyük ihtimalle yerleşme kanaması7. Gün olduğu için lekelenme için geç gibi düşündüm transferin 3. Günü kahverengi leke gelmişti onu yerleşmedir demiştim ama şimdiki çok ürküttü beni
İnşallah arkadaşım inşallahAsıl bu günlerde yerleşme kanaması olur, Benim daha önce Tutan transferimde 7.gün gelmişti büyük ihtimalle yerleşme kanaması
Dinlenin siz ama çok da korkmayın . Hemen olumsuza yormamak lazım .7. Gün olduğu için lekelenme için geç gibi düşündüm transferin 3. Günü kahverengi leke gelmişti onu yerleşmedir demiştim ama şimdiki çok ürküttü beni
İste olabiliyor böyle şeyler maalesef ....Size de çok geçmiş olsunBenim kızım da 21 hafta da geldi hemde nasıl belirgin lekeler , su ile karışık. Sonra hastane de yattım tedbir amaçlı sonra çok şükür 23. Haftadan sonra normale dönmüştü
Kan testi vermeye mi gidiyorsun korkulacak birşey yoktur canım yerleşme kanamasıdır oİnşallah arkadaşım inşallah
Evet verdim ama 1 gibi ancak çıkarmış. Regli olacakmışım gibi karnımda ve belimde ağrı var sanki sabaha regl olucamKan testi vermeye mi gidiyorsun korkulacak birşey yoktur canım yerleşme kanamasıdır o
Normal ama böyle şeyler içimden senin sonucunda pozitif çıkacak gibi geliyor hayırlı haberlerle gel canım bize de haber etEvet verdim ama 1 gibi ancak çıkarmış. Regli olacakmışım gibi karnımda ve belimde ağrı var sanki sabaha regl olucamreglime daha 4 gün var ama
Hepimizin sonucu pozitif çıkıp sağlıkla ilerlesin inşallah. Haber ederim tabi. İnşallah umut olurum sizleredeNormal ama böyle şeyler içimden senin sonucunda pozitif çıkacak gibi geliyor hayırlı haberlerle gel canım bize de haber et
İnşallah Rabbim şu günlerin yüzü hürmetine emeklerimizi boşa çevirmesinHepimizin sonucu pozitif çıkıp sağlıkla ilerlesin inşallah. Haber ederim tabi. İnşallah umut olurum sizlerede
İnşallah sağlıkla ilerler arkadaşım hepimizinki her zaman dualarımdasınız.Ayy hadi bakalımgözün aydın yaaa Allahım nolursun bekleyenherkse nasip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?