- 8 Ekim 2022
- 729
- 560
- 33
28-29-30 Nisan sunuldu biz 29 u seçtik canım2 hafta sonra mı senin randevun
Sen kalp atışını da duyarsın inşallahBize
28-29-30 Nisan sunuldu biz 29 u seçtik canım
Şöyle ki çok meşakatliymiş gibi geliyor bana buradan okuduklarından yola çıkarak .. ve bebeğimi gen geçişinden dolayı aldıralı 1.5 ay oldu ve çok acı çektim .. yeni yeni atlatıyorum diyebilirim.. bu durum da etkili sanırım . Biraz korkuyorum da sanırım .. çok karışık :)Çok teşekkürler güzel temennileriniz için inşallah en kısa sürede darisi başınıza... Neden cesaretiniz yok diye sorsam mi bilemedim
Amin canım kandilin mübarek olsun Rabbim bu güzel günde kimsenin kucağını boş koymasın inşallahkadir gecemiz mübarek olsun hanımlar hayırlı kandiller, dualarımızın kabul olduğu bir gece olması dileğiyle.
Hayırlı kandiller Herkesekadir gecemiz mübarek olsun hanımlar hayırlı kandiller, dualarımızın kabul olduğu bir gece olması dileğiyle.
41 kere maşallahMutlu1anne D deniizzzzz bugün de kan vermiştim 245 çıktı çok şükür Rabbime kimsenin emeğini boşa çevirmesin inşallah sağlıklı ilerler
31.1 9.günü
76.3 11.gün
245.5 13.gün
Aminnn... Rabbim kadir gecemizi mübarek eylesin inşallah dualarımız kabul olsunkadir gecemiz mübarek olsun hanımlar hayırlı kandiller, dualarımızın kabul olduğu bir gece olması dileğiyle.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ne güzel yazmışsınız öyle Rabbim den dileyen isteyen bütün herkese nasip etsin inşallah bu günün yüzü hürmetine kucaklarımızı doldursun Rabbim kimseye evlat acısı çektirmesin41 kere maşallahçok şükür çok çok sevindim sizin adınıza. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ve tüm bizim gibi bekleyenlere sizler gibi mutlu sevindirici haberler nasip etsin inşallah
allah kabul etsin canımAminnn... Rabbim kadir gecemizi mübarek eylesin inşallah dualarımız kabul olsunbugün ende oruçluyum inşallah Rabbım kabul etsin
progestan dex ıcın maalesef rapor vs olmuyor,Bende şeyi düşündüm acaba rapor çıkartılsa karşılanır mı gerçekten çok maliyetli
yazıyorlar ama devlet karşılamıyor maalesefLutinus ve progestan Dex yazdırabilirsiniz dedi hemşire hattı, daha önce de ödenmiyor demişlerdi. Bu konuda da netlik yok
Yok acıtmıyor hiç vuran kişiye göre değişir bence bana vuran kişi kalçamın tam sağından vurdu ben şaşırdım ama hiç acımadıprogestan dex ıcın maalesef rapor vs olmuyor,
progestanın kalçadan vurulan formu var onunla değişiklik isteyebilirsin.. onu devlet karşılıyor .. sanırım oda çok agrıtıyorlarmıs
Bana kalçadan olanı yazmıştı Memorial.3 günde bir vurdurdum hiç ağrı hissetmedim.kendini sıkmamak gerekiyormuş vurulurken.sıkınca ağrı oluyor dediler.sadece vururken yakıyor biraz onun haricinde çok rahat geçiyor.progestan dex ıcın maalesef rapor vs olmuyor,
progestanın kalçadan vurulan formu var onunla değişiklik isteyebilirsin.. onu devlet karşılıyor .. sanırım oda çok agrıtıyorlarmıs
ben kullanmadım ama genel yorumlar o şekilde diye yazmıştım..Yok acıtmıyor hiç vuran kişiye göre değişir bence bana vuran kişi kalçamın tam sağından vurdu ben şaşırdım ama hiç acımadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?