Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok teşekkürler güzel temennileriniz için inşallah en kısa sürede darisi başınıza... Neden cesaretiniz yok diye sorsam mi bilemedim
Şöyle ki çok meşakatliymiş gibi geliyor bana buradan okuduklarından yola çıkarak .. ve bebeğimi gen geçişinden dolayı aldıralı 1.5 ay oldu ve çok acı çektim .. yeni yeni atlatıyorum diyebilirim.. bu durum da etkili sanırım . Biraz korkuyorum da sanırım .. çok karışık :)

Mutlu1anne D deniizzzzz bugün de kan vermiştim 245 çıktı çok şükür Rabbime kimsenin emeğini boşa çevirmesin inşallah sağlıklı ilerler
31.1 9.günü
76.3 11.gün
245.5 13.gün
41 kere maşallah çok şükür çok çok sevindim sizin adınıza. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ve tüm bizim gibi bekleyenlere sizler gibi mutlu sevindirici haberler nasip etsin inşallah

41 kere maşallah çok şükür çok çok sevindim sizin adınıza. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ve tüm bizim gibi bekleyenlere sizler gibi mutlu sevindirici haberler nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ne güzel yazmışsınız öyle Rabbim den dileyen isteyen bütün herkese nasip etsin inşallah bu günün yüzü hürmetine kucaklarımızı doldursun Rabbim kimseye evlat acısı çektirmesin

Bende şeyi düşündüm acaba rapor çıkartılsa karşılanır mı gerçekten çok maliyetli
progestan dex ıcın maalesef rapor vs olmuyor,
progestanın kalçadan vurulan formu var onunla değişiklik isteyebilirsin.. onu devlet karşılıyor .. sanırım oda çok agrıtıyorlarmıs

progestanın kalçadan vurulan formu var onunla değişiklik isteyebilirsin.. onu devlet karşılıyor .. sanırım oda çok agrıtıyorlarmıs
Yok acıtmıyor hiç vuran kişiye göre değişir bence bana vuran kişi kalçamın tam sağından vurdu ben şaşırdım ama hiç acımadı

Bana kalçadan olanı yazmıştı Memorial.3 günde bir vurdurdum hiç ağrı hissetmedim.kendini sıkmamak gerekiyormuş vurulurken.sıkınca ağrı oluyor dediler.sadece vururken yakıyor biraz onun haricinde çok rahat geçiyor.

Herkese merhaba arkadaşlar ben 39 yaşındayım lik tup bebek denememi bahceci mehmet resit asoglunda yaptım bugün transferin 11. Gunu 3.gun embriyosu canlı tek embriyo transferi oldum dün idrar testinde tek çizgi gördüm maalesef yarın kan testi var ama umudum yok şişli memorial de mi devam etsem 2. Tup bebek denemesi için acaba bana tecrübelerinizi aktarirsaniz çok mutlu olurum gerçekten çok üzgünüm eşimden bende de hiç bir sorun yok yaşımız dışında 4 yumurta toplandı 2 si dollendi 1 transfer edildi bana şuan çok kötü hissediyorum Rabbım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın

Merhaba Matilda9 bende 38 yaşındayım ve bizde de sorun yok ama 2 aşılama ve ilk defa tüp bebek denemesini burada yaptık ve 2 yumurta toplandı şükür ikiside embriyo oldu ama yaş sebebi ile doktorumuz pgt önerdi bizde yaptık sadede bir tanesi sağlıklı çıktı şükür ilk denemede pozitif görmeyi rabbim nasip etti daha kese ve kalp atışını dinlemedim bayram sonrası inşallah kisaca yaşı vs dusunme nasipte varsa olur ben hep öyle düşündüm

Yok acıtmıyor hiç vuran kişiye göre değişir bence bana vuran kişi kalçamın tam sağından vurdu ben şaşırdım ama hiç acımadı
ben kullanmadım ama genel yorumlar o şekilde diye yazmıştım..
evet vuran kiişi ilede aakalı olabılır durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…