Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Litinusla progestan dexi devletteki jinekolog yazsa karşılar mı acaba ? Bunu öğrenmek lazim aslında . Sağlık ocağındaki hekim yazınca karşılamıyormus . Kuzenim hekim ona sormuştum .
İkisini de maalesef devlet karşılamıyor canım kesin bilgi.ama progestanın kalçadan vurulanı var onu aile hekimine yazdırabiliyorsunuz.

İkisini de maalesef devlet karşılamıyor canım kesin bilgi.ama progestanın kalçadan vurulanı var onu aile hekimine yazdırabiliyorsunuz.
Evet karsilamiyorlar . Fakat bana Yücel bey en etkilisi bu dedi . Benim lokal alerjim oldu progestan a fakat lokal alerjinin sana kasinmaktan hariç bir zararı olmaz idare etmeye çalış demişti. Ben alternatif olarak başka biraey onereceklerini sanmıyorum

Bana kalçadan olanı yazmışlardı reçeteye.sonradan öğrendim diğerini.kalçadan olanı 3 günde bir yapıldığı için de daha mantıklı buldum

Dayanamadım, idrarda erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı, çok moralim bozuldu 10 Nisan pazartesi 18:00 gibi pgt li sağlıklı embriyo transferi yapılmıştı. Yazan da olmadı ama kızlar hiç mi yok aranızda idrarda gebelik testi yapan?

Kuzum ya daha erken idrara geçmemiştir kendini bu şekilde yıpratır sın başka birşey olmaz

Aklımdaydı sabah bakıp bakıp durdum şükür Pamuk17 çok güzel artmış.. kızlar bende dünden beri açık pembe akıntı vardı yerleşmedir diye panik olmak istemedim bugün de günlük ped bayağı açık pembeden açık kahve tonunu almış panik yapacak birşey yoktur değil mi?

Çok erken yapmışsın bence de ben sırf bu modu yaşamamak için azimle kan testi gününü tuttum. Erken olduğu içindir diye düşünüyorum

Reactions: sbf
Proluton depot vurdur her ihtimale karşı anında kesiyor canım

Kuzum bende de olmuştu biliyosun 9. Gün baya yoğunlaşmıştı hatta pede gelmeye başlamıştı yücel hoca önemli değil ama destek amaçlı proluton olabilirsin demişti gönül hocada lekelenme bitene kadar prpgestan dexi günde 2 kere yap demişti. Bi sor sende dokttora büyük ihtimal 2 dex yap derler hiç panik olma

Bizi de haberdar et bende şimdi Yücel hocaya yazdım bakalım ne dönüş yapacak
Kuzum ben şöyle yapmıştım kanama günü proluton vurdurmuştum sabahına çok hafif kahve leke gelmişti bida bi şey gelmedi ama her ihtimale karşı 2 gün sabah akşam dex yaptım baktım daha leke falan yok tekrar teke düşürdüm.
Ama den yücel hocanın cevabını bekle bana lekeler genelde önemli olmaz ama destek amaçlı 3 günde bir proluton depot yaptırabilirsin yazmıştı. Gerçi ben ona direk hocam lekelenmem var proluton yaptırayım mı diye sormuştum adamı cevaba yönlendirmişte olabilirim:) eşim biraz kızıyo bu konularda bana ama napim ben evhamlı bi insanım.

İdrar testleri inan çok yanıltıcı oluyor. Betanın ne kadar arttığını bilemiyoruz beta önce kana sonra idrara karışıyor. Testler hiç güvenilir değil gerçekten. Kan bile bazen az artıp insanı kaygıya düşürebiliyor en iyisi gününüzü beklemek. Transfer saatinizde biraz geç bence gününüzde sabah 8-9 gibi değilde 11 gibi falan verin tahlili.
İnşallah olumlu güzel sonuçlar alırsınız gönlünüzü ferah tutun .

Reactions: sbf
Progestan dex yerine prolutonu tercih ederim neden diye sorarsan dex diğerine göre pahalı hem doktor yazıyor 7 günlük iğne sanki hemen bitiyor gibi geliyor bana dex birde 10 haftaya kadar kullanılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…