Tabiki öyle bir olsun da seninle aynı fikirdeyimİkinci kontrole normalde bu kadar erkenden vermiyorlar canım benim folikül 10 mm olduğundan böyle oldu, muhtemelen beni bayramda tekrar çağıracaklar sonu güzel Olsun da gidip geliriz inşallah
İkisini de maalesef devlet karşılamıyor canım kesin bilgi.ama progestanın kalçadan vurulanı var onu aile hekimine yazdırabiliyorsunuz.Litinusla progestan dexi devletteki jinekolog yazsa karşılar mı acaba ? Bunu öğrenmek lazim aslında . Sağlık ocağındaki hekim yazınca karşılamıyormus . Kuzenim hekim ona sormuştum .
Evet karsilamiyorlar . Fakat bana Yücel bey en etkilisi bu dedi . Benim lokal alerjim oldu progestan a fakat lokal alerjinin sana kasinmaktan hariç bir zararı olmaz idare etmeye çalış demişti. Ben alternatif olarak başka biraey onereceklerini sanmıyorumİkisini de maalesef devlet karşılamıyor canım kesin bilgi.ama progestanın kalçadan vurulanı var onu aile hekimine yazdırabiliyorsunuz.
Bana kalçadan olanı yazmışlardı reçeteye.sonradan öğrendim diğerini.kalçadan olanı 3 günde bir yapıldığı için de daha mantıklı buldumEvet karsilamiyorlar . Fakat bana Yücel bey en etkilisi bu dedi . Benim lokal alerjim oldu progestan a fakat lokal alerjinin sana kasinmaktan hariç bir zararı olmaz idare etmeye çalış demişti. Ben alternatif olarak başka biraey onereceklerini sanmıyorum
Kuzum ya daha erken idrara geçmemiştir kendini bu şekilde yıpratır sın başka birşey olmazDayanamadım, idrarda erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı, çok moralim bozuldu10 Nisan pazartesi 18:00 gibi pgt li sağlıklı embriyo transferi yapılmıştı. Yazan da olmadı ama kızlar hiç mi yok aranızda idrarda gebelik testi yapan?
Çok erken yapmışsın bence deDayanamadım, idrarda erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı, çok moralim bozuldu10 Nisan pazartesi 18:00 gibi pgt li sağlıklı embriyo transferi yapılmıştı. Yazan da olmadı ama kızlar hiç mi yok aranızda idrarda gebelik testi yapan?
Proluton depot vurdur her ihtimale karşı anında kesiyor canımAklımdaydı sabah bakıp bakıp durdum şükürPamuk17 çok güzel artmış.. kızlar bende dünden beri açık pembe akıntı vardı yerleşmedir diye panik olmak istemedim bugün de günlük ped bayağı açık pembeden açık kahve tonunu almış panik yapacak birşey yoktur değil mi?
Kuzum bende de olmuştu biliyosun 9. Gün baya yoğunlaşmıştı hatta pede gelmeye başlamıştı yücel hoca önemli değil ama destek amaçlı proluton olabilirsin demişti gönül hocada lekelenme bitene kadar prpgestan dexi günde 2 kere yap demişti. Bi sor sende dokttora büyük ihtimal 2 dex yap derler hiç panik olmaAklımdaydı sabah bakıp bakıp durdum şükürPamuk17 çok güzel artmış.. kızlar bende dünden beri açık pembe akıntı vardı yerleşmedir diye panik olmak istemedim bugün de günlük ped bayağı açık pembeden açık kahve tonunu almış panik yapacak birşey yoktur değil mi?
Çok çok sevindim arkadaşım gözünaydın sağlıkla devam etsin inşallahMutlu1anne D deniizzzzz bugün de kan vermiştim 245 çıktı çok şükür Rabbime kimsenin emeğini boşa çevirmesin inşallah sağlıklı ilerler
31.1 9.günü
76.3 11.gün
245.5 13.gün
Teşekkür ederim canım inşallah devamı da gelir hayırlısı ileÇok çok sevindim arkadaşım gözünaydın sağlıkla devam etsin inşallah
İnşallahTeşekkür ederim canım inşallah devamı da gelir hayırlısı ile
Yücel bey arayacakmış canım ilk gün de aramıştıİnşallahbugün seni de hemşire grubu arayıp ultrason günün belli olur diye düşünüyorum
Kuzum ben şöyle yapmıştım kanama günü proluton vurdurmuştum sabahına çok hafif kahve leke gelmişti bida bi şey gelmedi ama her ihtimale karşı 2 gün sabah akşam dex yaptım baktım daha leke falan yok tekrar teke düşürdüm.Bizi de haberdar etbende şimdi Yücel hocaya yazdım bakalım ne dönüş yapacak
İdrar testleri inan çok yanıltıcı oluyor. Betanın ne kadar arttığını bilemiyoruz beta önce kana sonra idrara karışıyor. Testler hiç güvenilir değil gerçekten. Kan bile bazen az artıp insanı kaygıya düşürebiliyor en iyisi gününüzü beklemek. Transfer saatinizde biraz geç bence gününüzde sabah 8-9 gibi değilde 11 gibi falan verin tahlili.Dayanamadım, idrarda erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı, çok moralim bozuldu10 Nisan pazartesi 18:00 gibi pgt li sağlıklı embriyo transferi yapılmıştı. Yazan da olmadı ama kızlar hiç mi yok aranızda idrarda gebelik testi yapan?
Haber ederim inşallah dönüş yapıncaBizi de haberdar etbende şimdi Yücel hocaya yazdım bakalım ne dönüş yapacak
Progestan dex yerine prolutonu tercih ederim neden diye sorarsan dex diğerine göre pahalı hem doktor yazıyor 7 günlük iğne sanki hemen bitiyor gibi geliyor bana dex birde 10 haftaya kadar kullanılacakKuzum ben şöyle yapmıştım kanama günü proluton vurdurmuştum sabahına çok hafif kahve leke gelmişti bida bi şey gelmedi ama her ihtimale karşı 2 gün sabah akşam dex yaptım baktım daha leke falan yok tekrar teke düşürdüm.
Ama den yücel hocanın cevabını bekle bana lekeler genelde önemli olmaz ama destek amaçlı 3 günde bir proluton depot yaptırabilirsin yazmıştı. Gerçi ben ona direk hocam lekelenmem var proluton yaptırayım mı diye sormuştum adamı cevaba yönlendirmişte olabilirim:) eşim biraz kızıyo bu konularda bana ama napim ben evhamlı bi insanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?