- 8 Ekim 2022
- 729
- 560
- 33
Panik olmak istemiyorumProgestan dex yerine prolutonu tercih ederim neden diye sorarsan dex diğerine göre pahalı hem doktor yazıyor 7 günlük iğne sanki hemen bitiyor gibi geliyor bana dex birde 10 haftaya kadar kullanılacak
Dinlenmek de çok iyi geliyor panik olma tüp bebek yaptıranlarda oluyor hiç birşey yokken bir an kanama oluyor senin bu ilk pozitifin miPanik olmak istemiyorumbir gün daha evde dinlenerek duruma bakayım diye düşünüyorum bakalım Rabbim büyük herşey onun takdiri hayırlısı inşallah
9.gün 31 çıkan hcg 6. Gün idrarda negatif çıkar sanırım. İnşallah bana da nasip olur böyle sonuçlar@CigdemAsya D deniizzzzz bugün de kan vermiştim 245 çıktı çok şükür Rabbime kimsenin emeğini boşa çevirmesin inşallah sağlıklı ilerler
31.1 9.günü
76.3 11.gün
245.5 13.gün
Evet ilk pozitif canımDinlenmek de çok iyi geliyor panik olma tüp bebek yaptıranlarda oluyor hiç birşey yokken bir an kanama oluyor senin bu ilk pozitifin mi
Hayırlı olsun canım, çok şükür@CigdemAsya D deniizzzzz bugün de kan vermiştim 245 çıktı çok şükür Rabbime kimsenin emeğini boşa çevirmesin inşallah sağlıklı ilerler
31.1 9.günü
76.3 11.gün
245.5 13.gün
İlkinde bende öyleydim bir kanamam olurdu Allah korusun bişey oldu sanardım şimdi 2 yaşında çok şükür yüreğimi tüketiyorEvet ilk pozitif canım
Saol canım Allah razı olsun inşallah devamı da gelirHayırlı olsun canım, çok şükür
Arkadaşım canını sıkma onlar çok yanıltıcı oluyor benim kimyasal da kıpkırmızı çıkmıştı bir kaç tanıdığım hemşireye sormuştum herkes hayırlı olsun diye aradı. Ama sonu hüsran. Yani onlar gebelikolmadigin da bile gebelik çıkarıp, olduğunda da geç çıkarabiliyor. Onlarla moralini bozmaDayanamadım, idrarda erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı, çok moralim bozuldu10 Nisan pazartesi 18:00 gibi pgt li sağlıklı embriyo transferi yapılmıştı. Yazan da olmadı ama kızlar hiç mi yok aranızda idrarda gebelik testi yapan?
Aminnnn inşallah hepimizin devamı gelir. Allah kucağımıza almayı nasip etsin . Benim de hala belirtim yok, tedirgin oluyorum.Saol canım Allah razı olsun inşallah devamı da gelir
Belirti arama bence taki kıpırdama olana kadar ben ilkinde eşime derdim kalp atışını dinlemek için birşeyler mi alsam acaba kalp atışını duyar mıyım derdim hep bir belirti arardım ama olmazsa olmuyor belirti ne zaman kıpırdamaya başladı içim rahat ettiAminnnn inşallah hepimizin devamı gelir. Allah kucağımıza almayı nasip etsin . Benim de hala belirtim yok, tedirgin oluyorum.
Sizin pgt li transfer miydi ? Ve ilk transfer mi .?Canım dönüş yaptı aktif kanama yoksa ekstra birşey yapmaya gerek yok yazmış.. aaa superrrsenin transfer ne zamandı? Memorial Şişli ye gideceksin değil mi? Sen İstanbul dasin o zaman çiğdem gibi şehir dışı değil diye anlıyorum
Yok canım uzaktayım ben Şişli ye gitmeyeceğim 3 Nisan transfer günüm bugün 13.gün çiğdemin kese görmesiyle aynı zamana denk geliyor sankiCanım dönüş yaptı aktif kanama yoksa ekstra birşey yapmaya gerek yok yazmış.. aaa superrrsenin transfer ne zamandı? Memorial Şişli ye gideceksin değil mi? Sen İstanbul dasin o zaman çiğdem gibi şehir dışı değil diye anlıyorum
MerhabaSizin pgt li transfer miydi ? Ve ilk transfer mi .?
Ben de 31.03 transferim beni Şişli'ye çağırdılar İstanbul dayım bana birşey demediler hayırlısı olsun inşallahYok canım uzaktayım ben Şişli ye gitmeyeceğim 3 Nisan transfer günüm bugün 13.gün çiğdemin kese görmesiyle aynı zamana denk geliyor sanki
Yaa ne kadar güzel, bana da nasip olur umarım.. ancak şu. An başlamaya cesaretim de yok :) çok sevindim adınıza ve pozitif alan tüm arkadaşlarım adına :)Merhabagayeelif evet pgt li ve ilk transfer oluşum...
2 hafta sonra mı senin randevunBen de 31.03 transferim beni Şişli'ye çağırdılar İstanbul dayım bana birşey demediler hayırlısı olsun inşallah
Çok teşekkürler güzel temennileriniz için inşallah en kısa sürede darisi başınıza... Neden cesaretiniz yok diye sorsam mi bilemedimYaa ne kadar güzel, bana da nasip olur umarım.. ancak şu. An başlamaya cesaretim de yok :) çok sevindim adınıza ve pozitif alan tüm arkadaşlarım adına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?