Hangi doktorla başladonız ve hangişeriyle debam ettiniz ilaç sürecine acabaMerhaba, şişli Memorial'de yumurta büyütme aşamasındayım, şimdilik 6 yumurta var fakat çapları birbirine pek yakın gelmiyor bana. bugün iğnenin 7. Günü, adetin 1. Günü başlatıldı. Bugünkü çapları 17, 12, 12, 15, 11, 10, 9, 9, 8. O küçükleri hiç saymıyorum muhtemelen bir işe yaramaz. E2 574, LH 2.5 geldi. Sizce e2 değerine göre düşününce nasıl? Pazar yumurta toplanabilir filan dendi, çok erken geliyor bana, hikayesi bana benzeyen var mı? Nasıl geçti süreç?
Bizim de son kontrolde 4 veya 5 denirken toplamada 7 tane olmuştu. Hepsi de blastokist e ulaşmıştı. Evet 1 2 tanesi elenebilir ama 9 taneden daha fazlası da toplanabilirMerhaba, şişli Memorial'de yumurta büyütme aşamasındayım, şimdilik 6 yumurta var fakat çapları birbirine pek yakın gelmiyor bana. bugün iğnenin 7. Günü, adetin 1. Günü başlatıldı. Bugünkü çapları 17, 12, 12, 15, 11, 10, 9, 9, 8. O küçükleri hiç saymıyorum muhtemelen bir işe yaramaz. E2 574, LH 2.5 geldi. Sizce e2 değerine göre düşününce nasıl? Pazar yumurta toplanabilir filan dendi, çok erken geliyor bana, hikayesi bana benzeyen var mı? Nasıl geçti süreç?
5- 6 tanesi olgun çıkabilir tahminimceMerhaba, şişli Memorial'de yumurta büyütme aşamasındayım, şimdilik 6 yumurta var fakat çapları birbirine pek yakın gelmiyor bana. bugün iğnenin 7. Günü, adetin 1. Günü başlatıldı. Bugünkü çapları 17, 12, 12, 15, 11, 10, 9, 9, 8. O küçükleri hiç saymıyorum muhtemelen bir işe yaramaz. E2 574, LH 2.5 geldi. Sizce e2 değerine göre düşününce nasıl? Pazar yumurta toplanabilir filan dendi, çok erken geliyor bana, hikayesi bana benzeyen var mı? Nasıl geçti süreç?
Gönül hoca ile başladım ve onunla devam ediyorum. İlaç olarak gonalf kullanıyorum bir de cetrotide eklendi.ialç dozum 225 ti dün 150 ye düşürdüler.Hangi doktorla başladonız ve hangişeriyle debam ettiniz ilaç sürecine acaba
Ben zaten küçükleri hiç saymıyorum, 6 yumurta belki toplanır, pgt ye gönderecek kadar blastokist olması için dua ediyorum.Bizim de son kontrolde 4 veya 5 denirken toplamada 7 tane olmuştu. Hepsi de blastokist e ulaşmıştı. Evet 1 2 tanesi elenebilir ama 9 taneden daha fazlası da toplanabilir
.
Sperm tarafında ciddi sorun yoksa 5 tane bile toplansa moral bozmamak lazım zira kalite daha çok ön plana çıkıyormuş.
Teşekkür ediyorum, bugün yine kontrol ve kan var, ona göre bugün çatlatma vur pazar toplayalım diyebilirlermiş, bana da bu biraz erken geldi de ondan sordum. Gonalf kullanıyorum ve cetrotide eklendi, sonrasında olursa pgt ye gönderilecek.5- 6 tanesi olgun çıkabilir tahminimce
E2 şuan düşük olur diğer küçükler sebebi ile
Nasıl bi protokol uygulandı,neler kullanıyosunuz.
Bence bu muayenende başka doktor görüşüp almak istediğini de söyle diğer doktorlardan biri baksın ilaç dozunu ayarlasın zaten o hastanenin özelliği oTeşekkür ediyorum, bugün yine kontrol ve kan var, ona göre bugün çatlatma vur pazar toplayalım diyebilirlermiş, bana da bu biraz erken geldi de ondan sordum. Gonalf kullanıyorum ve cetrotide eklendi, sonrasında olursa pgt ye gönderilecek.
Siz de sperm dna hasar testi baktırabilirsiniz, sperm morf ve ileri hız nasıldı.Merhaba benim ikinci denememdi bana da dördüncü yumurta belki yetişir demişlerdi diğerleri küçük diye ki küçüktü de ama toplamada 7 yumurta toplandı ve 7 si de döllendi 6 su 5. Ve 6. Güne kadar geldi 4 ü pgt ye gitti sadece bir tane düşük kalite sağlıklı geldi bana da gonalf 225 vermişlerdi normalde antral folikülde sayılan 10 du ama diğerleri büyümüyor 35 yaşındayım gönül hanım rezervin azalmaya başlamış dedi ilk tedavim de Yücel bey le olmuştu onda da 6 yumurta toplanmıştı puregon 225 kullanmıştım onda da hepsi döllenmişti biri tek hücreydi sonrasında yine 3 embriyo gitti pgt ye yine orta kalite sağlıklı geldi transfer edildi ama tutmadı Yücel bey rezervin yaşınla orantılı demişti ama gönül hanım azalmaya başlamış kalitesiz yumurta dedi ama kaliyesiz olsalar beşinci güne nasıl gidiyorlar anlamıyorum. Benim sürecim de böyle belli olmaz ben yedi yumurta toplansa hile döllenmez diyordum ama döllenip biri hariç beşinci güne de gitmişti hepsi sadece iyi orta düşük kalite olarak oldular o kadar ben şimdi üçüncüye başlayacağım ama benim de kafam çok karışık doğal yolla da gebeliğim var ancak iki düşüğüm olmuştu diye bu yola girmiştik devam edip etmeme konusunda da kararsızım bu merkezde devam etme konusunda da kararsızım
Aynı anda orada iki doktora muayene olunabiliyor mu? Sürekli zaten dosyalarınız kurulda bakılıyor diyorlar. Haftasonu zaten başka doktor denk gelir, gönül hoca çalışmıyormuş.Bence bu muayenende başka doktor görüşüp almak istediğini de söyle diğer doktorlardan biri baksın ilaç dozunu ayarlasın zaten o hastanenin özelliği o
4 tane blasttan 1 tane sağlıklı gelmesi en az beklenen durum. Bana da gönül hoca sizin yaş grubundan 4 varsa yüzde 50 sağlıklı bekleriz dedi. Benim folikül sayım çok daha az oluyor adet zamanı, 6 civarı, yaşıma göre de artık sınırda diyorlar ama yapacak bir şey yok, rezerv bu işte, önemli olan kaliteli olması, 25 toplanıp geriye 3 blastı kalan da var. Doğal yoldan deneme işine bir şey diyemeyeceğim, ben şuan cesaret edemiyorum. Aslında kalite olayı, Şişli'de çok dikkatle yapılıyor, aa demenin kriteri çok yüksek orada. Başka merkezin aa dediğine bb diyebilirler. Merkez değiştirmek size kalmış tabi ama Semra hocadan bir konsültasyon isteyin, dosyanıza bakılsın, tekrardan bir endişelerinizi sorularınızı aktarın.Merhaba benim ikinci denememdi bana da dördüncü yumurta belki yetişir demişlerdi diğerleri küçük diye ki küçüktü de ama toplamada 7 yumurta toplandı ve 7 si de döllendi 6 su 5. Ve 6. Güne kadar geldi 4 ü pgt ye gitti sadece bir tane düşük kalite sağlıklı geldi bana da gonalf 225 vermişlerdi normalde antral folikülde sayılan 10 du ama diğerleri büyümüyor 35 yaşındayım gönül hanım rezervin azalmaya başlamış dedi ilk tedavim de Yücel bey le olmuştu onda da 6 yumurta toplanmıştı puregon 225 kullanmıştım onda da hepsi döllenmişti biri tek hücreydi sonrasında yine 3 embriyo gitti pgt ye yine orta kalite sağlıklı geldi transfer edildi ama tutmadı Yücel bey rezervin yaşınla orantılı demişti ama gönül hanım azalmaya başlamış kalitesiz yumurta dedi ama kaliyesiz olsalar beşinci güne nasıl gidiyorlar anlamıyorum. Benim sürecim de böyle belli olmaz ben yedi yumurta toplansa hile döllenmez diyordum ama döllenip biri hariç beşinci güne de gitmişti hepsi sadece iyi orta düşük kalite olarak oldular o kadar ben şimdi üçüncüye başlayacağım ama benim de kafam çok karışık doğal yolla da gebeliğim var ancak iki düşüğüm olmuştu diye bu yola girmiştik devam edip etmeme konusunda da kararsızım bu merkezde devam etme konusunda da kararsızım
Bugün tekrar ölçüm ve kan vardı. Folikül ölçülerim 20, 17, 14.5, 13, 13, 13, 10, 8,5, 8.5- 6 tanesi olgun çıkabilir tahminimce
E2 şuan düşük olur diğer küçükler sebebi ile
Nasıl bi protokol uygulandı,neler kullanıyosunuz.
Güzel gidiyor bence ,6 olgun çıkacak gibi .Günlük kaç doz kullanıyorsunuzBugün tekrar ölçüm ve kan vardı. Folikül ölçülerim 20, 17, 14.5, 13, 13, 13, 10, 8,5, 8.
E2 741. Planlanan toplama salı günü. Günlük 1.5 2 mm arası büyüme hızı olarak düşününce de 20 olanın salıya kadar çatlama ihtimali veya artık 26 mm boyutuna ulaştığı için kistik bir yumurtaya dönüşme ihtimali varmış. Yarın tekrar kontrol ve ona göre karar dendi..
İnşallahGüzel gidiyor bence ,6 olgun çıkacak gibi .Günlük kaç doz kullanıyorsunuz
Geçen gün doktora sorduk onu neden böyle hep sağlıksız geliyor diye çünkü benimde doğal iki kaybım var hatta klomen kullanmıştım bir dönem de döllenip tutunmuyor olabilir demişti o doktorum. Yani hem kendiliğinden hem böyle sağlıksız neden diyoruz yaptıralım mı falan gerek yok dedi yaptırsanız da açıkçası boş dedi biz zaten onları öngörerek seçiyoruz özellikle seçiyoruz o yüzden gerek yok dedi. Bana rezervim için bir iyi diyorlar bir azalmış diyorlar kafam orada karışıyor 35 yaşındayım sonuçta hani diyor 6 7 yumurta az ama önceki tedavide de 6 yumurta için bile iyi demişti başka bir doktor şuan aklım karmakarışıkSiz de sperm dna hasar testi baktırabilirsiniz, sperm morf ve ileri hız nasıldı.
Bakar mı ben görüşme talep etmeye çekindim açıkçası zaten bakıyordur biliyordur diye. Sizin yaşınız kaç? Benim anlamadığım bu kadar doğal yoldan da tüp de de sağlıksız gelmesi nedensiz mi hami biz genetik de kromozom da baktırmıştık ne oluyorsa embriyo da oluyor iki yıl önce de mi kalitesizdi o saman 33 dü de yaşım bazı cevaplar yok galiba4 tane blasttan 1 tane sağlıklı gelmesi en az beklenen durum. Bana da gönül hoca sizin yaş grubundan 4 varsa yüzde 50 sağlıklı bekleriz dedi. Benim folikül sayım çok daha az oluyor adet zamanı, 6 civarı, yaşıma göre de artık sınırda diyorlar ama yapacak bir şey yok, rezerv bu işte, önemli olan kaliteli olması, 25 toplanıp geriye 3 blastı kalan da var. Doğal yoldan deneme işine bir şey diyemeyeceğim, ben şuan cesaret edemiyorum. Aslında kalite olayı, Şişli'de çok dikkatle yapılıyor, aa demenin kriteri çok yüksek orada. Başka merkezin aa dediğine bb diyebilirler. Merkez değiştirmek size kalmış tabi ama Semra hocadan bir konsültasyon isteyin, dosyanıza bakılsın, tekrardan bir endişelerinizi sorularınızı aktarın.
İnşallah o küçüklerde atak yapıp bşr anda toplanacak döllenecek düzeye gelirler umarımBugün tekrar ölçüm ve kan vardı. Folikül ölçülerim 20, 17, 14.5, 13, 13, 13, 10, 8,5, 8.
E2 741. Planlanan toplama salı günü. Günlük 1.5 2 mm arası büyüme hızı olarak düşününce de 20 olanın salıya kadar çatlama ihtimali veya artık 26 mm boyutuna ulaştığı için kistik bir yumurtaya dönüşme ihtimali varmış. Yarın tekrar kontrol ve ona göre karar dendi..
Ben talep edersen muayne icin yapıyolar diye biliyorum bir sonraki kontrolüme yücel beye vs gibi yazarmısınız diyebilirsinAynı anda orada iki doktora muayene olunabiliyor mu? Sürekli zaten dosyalarınız kurulda bakılıyor diyorlar. Haftasonu zaten başka doktor denk gelir, gönül hoca çalışmıyormuş.
Siz özel bi labta verin kendiniz,yüksek çıkarsa embriyonun genetiği bozuk olabiliyor. İhmal etmeyin,ayrıca spermi seçerken en iyisi seçiyorlar ama dna sını görmüyorlar bu yüzden dna sı bozuk sperme denk gelmiş olabilirler. 5. Güne de gidebilir gitmeyedebilir orda aklınız karışmasın. Bu hasar da düzeltilebilen bişey .Geçen gün doktora sorduk onu neden böyle hep sağlıksız geliyor diye çünkü benimde doğal iki kaybım var hatta klomen kullanmıştım bir dönem de döllenip tutunmuyor olabilir demişti o doktorum. Yani hem kendiliğinden hem böyle sağlıksız neden diyoruz yaptıralım mı falan gerek yok dedi yaptırsanız da açıkçası boş dedi biz zaten onları öngörerek seçiyoruz özellikle seçiyoruz o yüzden gerek yok dedi. Bana rezervim için bir iyi diyorlar bir azalmış diyorlar kafam orada karışıyor 35 yaşındayım sonuçta hani diyor 6 7 yumurta az ama önceki tedavide de 6 yumurta için bile iyi demişti başka bir doktor şuan aklım karmakarışık
Hepsi sağlıklı gelsin inşallahİnşallahben 6 gün 225 kullandım son iki gündür 150 kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?