Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hiçbir şey. Ben başka merkezde tüp bebek denemedim ama normal ilaçla tedavilerde ve neden olmuyor konuştuğumda ya da doğal gebelik kaybından sonra eşim bidaha spermiogram yaptırsın mı dediğimde bile yok diyorlardı bana gelip hiçbir sorun yok diyorlar o zaman eşime başka birşeyler yaptıralım dediğimde yok diyorlardı kürtajdan sonra doktoruma dna hasar testi yapalım mı diyince yaa sende git kuzum neler diyorsun hayır falan diyip sallamamıştı eğer gerçekten hasarda birşey çıkarsa o doktorları da tek tek Allah’a havale ediyorum birde ilaçlı süreçde de tüp sürecinde de öyle herşey yolunda herşey güzel diyolar yumurtalar iyi vs sonra böyle olunca neden olmadı diye sorunca yumurtadan dolayı son ana kadar iyi olarak gelen şey son anda mı bozuluyor üç ayda bir sperm değişiyor diye okumuştum bir yılı geçmişti eşimin örneği yapsın mı diyorum bayır gerek yok ee kadında sorun yoksa erkek araştırılsın yok işte. Ben birşeylerin çok da sevebpsiz olduğuna inanmıyorum açıkçası bence yeterince araştırmıyorlar

Haklısınız, o zaman bir de erkek infertilitesi üzerine çalışan hocalara bir danışın isterseniz, Kaan Aydos, Tansel kaplancan gibi. Tüp bebek merkezleri görünüm itibariyle sağlıklı 5-10 tane buluyor zaten, bu da bize yetiyor gözüyle bakıyor. DNA hasarı tedavisi doğal gebelik için önemli daha ziyade. Ama tabiki de ben bakılmasın demem, mesela şuan doktorum bağışıklık testine sende gerek yok dedi, yine de iki gün önce kendim parasıyla tüp gönderdim başka yere. Şüpheyle hareket etmek, ölüm gibi. Zaten süreç çok zor, başka alanında uzman doktorlardan fikir alabilirsiniz.

Kesinlikle öyle eksik birşey kalsın istemiyoruz işte bu sürece girmişken de herşey eksiksiz olsun istiyor insan. Çok sağolun teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar ben 2019 yılında 2. Tüp bebek denememle pozitifi gören bi Anneyim darısı sizlerinde başına inşallah dondurulmuş embriyolarımız vardı onlarda malesef ki negatif oldu 3 transfer geçmişimin 1i olumlu sonuçlandı yani nasip böyleymiş çok şükür 5 yaşında bi oğlumuz var Allah isteyen herkese hayırlısını nasip etsin inşallah bizde bayramdan sonra tekrar bu sürece başlamak istiyoruz şu an giden tedavi gören arkadaşlardan fiyat ve dr bilgisi almak istiyorum bende

Orada şuan dondurulmuş embriyonuz var mı eğer varsa sanırım sadece transfer ücreti 52 bin küsürdü sizin tedavi geçmişiniz var nasıl bir uygulama yaparlar bilmiyorum ama ara zamdan bahsediyorlar eğer o gelmezse şuan ilk deneme 105 ikinci deneme 95 üçüncü denemede 90 bindi sanırım havuz sistemi olursa da 273 bindi galiba ortalama bu civardaydı eğer pgt ye giderse embriyo başı 305 dolar doktor önerisi olarak burada Yücel beyi çok duymuştum ilk tedavimde şansa ona denk gelmişti bilgi birikimi iyi gönül hanım da çok övülüyordu ikinci tedavimde de ona denk gelmiştim o da gayet birikimli ama nedense ilk tedavi görüşme vs den dolayı olabilir Yücel bey le devam etmek istedim üçüncü tedavimde de onla devam etmek istiyorum ama doktorlar arasında fark var mı bence yok Yücel bey olmadığı zamanlarda ipek hanımda da kontrole girdiğim olmuştu açıkçası ben bariz bir fark görmedim

Ben çok değişimi sevmediğim için Yücel bey ile ilerlemiştim doktor hasta frekansına inanıyorum başka doktor bakmayacak şekilde ısrar ediyordum izinde olunca ancak şükür buarada bebeğimi kucağıma aldım darısı bekleyen dileyen herkesin başına

Benim sil baştan başlanacak embriyomz kalmadı bizmde yaptırdığımz da beril hanım vardı çok memnun kalmıştm aşırı pozitif güler yüzlü enerjik bi dr kendisi ama sanırm ayrılmış kadroda ismini göremedm transferimi gönül hoca yapmıştı ama bu süreçte nerdeyse tüm dr larla görüşme sağlanıyo ben erkek dr istemediğim için bayan drları biliyorm o yüzdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…