Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim darısı size inşallah evet proxeed veriyor ama bazı farklı hap ve ignelerde kullandirtti.8 yumurta toplandi. 5 tanesi olgundu 2 si döllendi çok şükür ikisi de 5.güne gittiler. Bir tane 5aa transfer edildi. Bir tane de dondurduk

Hepinize selamlar arkadaslar bugun test gunumdu cok sukur pozitifi gordum degerim 166.8 cikti 9 uncu gunumdu bugun Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu

canım gözün aydın hayırlı olsun rabbim devamını getirsin sağlıkla sıhhatle inşallah canım. nahre senin kaçıncı denemen artık karıştırıyorum ne olur kusura bakma

birde kızlar bu ay dondurulmıuş emriyo transferi olucak inşallah banada adetin 2. günü gittim eylül 10 gibi ilaçları verdi kullanıyorum 21 çağırdı yani pazartesi kontrol dedi peki ne zaman transfer oluyor dondurulmuş transfer tecrübeli arkadaşlar cevap lütfen

Ben haziran 5 te gitmeye basladim 23 haziranda transfer olmustu toplamda 18 gün sürmüş demek ki canim.en son kontrolunden 5 gun sonra oluyor transfer sanirim

Hepinize selamlar arkadaslar bugun test gunumdu cok sukur pozitifi gordum degerim 166.8 cikti 9 uncu gunumdu bugun Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
Hayırlı olsun arkadaşım senin adına çok sevindim, darısı bizlere olsun inşallah..

canım gözün aydın hayırlı olsun rabbim devamını getirsin sağlıkla sıhhatle inşallah canım. nahre senin kaçıncı denemen artık karıştırıyorum ne olur kusura bakma
Sagol canim Allah razi olsun amin insallah kucagimada alirim benim ikinci denememdi

Merhaba kizlar bugun ikinci testimi yaptirdim ilki 166.8 di bugunkude 356.6 cikti sukurler olsun artik test yok 3 hafta sonra kalp atisi dediler Rabbim duyursun hayirlisiyla simdi merak ettiklerim var bundan sonra ne olucak nelere dikkat etmeliyim evde is guc ne yapmaliyim ne yemeliyim hamile arkadaslar sizler neler yapiyorsunuz bu 3 ay cokmu riskli hep yatmalimiyim

Yok canim.ne yatmasi ben ikinci testi bile yapmadan.ise basladimbirde tum gun ayakta benim.isim otobus icin yurugorum stres yapma saglikla kucagina aldigin gunleri burdan takip ederiz insallah

dusukrezerv77, post: 42708247, member: 643347"]Amin canım darısı başınıza inşallah
Gözün aydin bebeğin dünyaya gelmiş darısı bize[/QUOTE]

Amin canım sanada bişey kalmamış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

İyi gunler kizlar son denememi ankara novasrtta yaptim cikolata kisti var bende ..bu olumsuz 5. Denemeydi...memorilsde bu sekilde basarisiz tup denemeleri icin farkli tetkikler yapiliyor mu acaba?
Histereskopi rahim fil mi genetik testler yaptik...

Merhaba, benimde senin gibi deneme sayım çok ben Memorail de karar kıldım, bizim gibi olan kişilerde başarılı olduklarını biliyorum, buradan birçok kişi ile görüştüm hepsi önceki deneme sayısı fazla olup orada pozitifi gören kişiler. Bende şehir dışından gelip gidiyorum Semra hocanın bilgisi tartışılmaz, bende önceden histereskopi olmuştum ama muayene eder etmez rahimdeki sorunları gördü, yapışıklık var dedi,yeniden rahim filmi çekindim,gözle görülür derecedeydi. Ayrıca deneme sayısı çok olan kişilere pgt yapılmasını öneriyorlar, bizede önerdi, birde eşinin değerleri normal ama bize DNA hasarına karşı takviyeler verildi.İğne dozlarına gelince fazla doz vermeden tedavi yapacaklarını söylediler, galiba mikro doz deniliyor..

Tsk ederim canım DNA hasar testi yaptıracağım bizde..pgt bizde dusunduk ama yumurta rezervi azlığı var bu denemede 8 yumurta oldu 6 dollwndi ikinci güne 1 embos kaldı...bende il dışından gelip gideceğim takiplerimi yaşadığım yerde yaptıracağım...rahim filmini nerde çektirdin sen canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…