Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Mrb kizlar bende memorial de tedavi gordum ve cok sukur 2 haftalik gebeyim ilk denemem oldu allahim sizlerede nasip etsin ilk transferin 9 gunu beta hgc yaptirdim 125 cikti 2 gun sonra tekrar yapturdim 336 cikti 3 hafta sonra bebegimi gorucem ins

hayırlı olsun canım devamını getirsin rabbim bende seni merak etmiştim yazdım foruma bile dedim gidişattan bize haber vericekti yol gözterecekti ama terketti dedim kendi kendime en son iptal edilebilir transfer demiştin biz seni orda bırakmıştık.

Merhaba
Memorial de havuz yöntemini denemek istiyorum çünkü genelde tek yumurtam oluyor sadece her uygulamada. Bu Yöntem Memorial da nasıl Yapılıyor yaptıran kimse var mı daha önce ve ücretlendirmesi nasıl her uygulama için ayrı mı ücretlendirme bilginiz varsa yardımcı olur musunuz bana da

Aslında sende rezevr sorunundan ziyada döllenme sorunu var gibi geldi, yaşın kaç bilmiyorum ama 8 yumurtadan 2. güne tek embriyo gelmesi daha çok döllenmeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Benimde fazla yumurtam olmuyor ama benimkisi yaşa bağlı, amh değerim kötü değil ama yaşa bağlı azalma var. 5 denememde blast 3 embriyom olmuştu, önceki denemelerimde 2 veya 1 embriyo ile transfere gitmiştim. En son denememde bazı vitaminler aldım, kesinlikle sanada öneririm.
Devit3, coenz 10, ace selenyum, omega3...bunları şimdiden al ve iç ben çok faydası olduğunu düşünüyorum.
Rahim filmimi yaşadığım yerde çektirdim, kargoladım,hemen dönüş yaptılar. Dna hasarına karşı ise Neofortil adında ilaç verdiler, bu konuda uzman Kaan Aydos hocada aynı tarz şeyler veriyormuş zaten...Eşinde sorun varmı senin?
pgt konusunda bizde kararsızız önerildi fakat benimde fazla embriyom olmuyor...

tek derken sadece tek yumurtamı toplanıyor, havuz yapıyorlardır herhalde bilgim yok ama muhasebeden fiyat konusunda bilgi alabilirsin...benimde fazla olmuyor, yaşa bağlı azalma var fakat blast embriyom olduğu için galiba bana havuzdan bahsetmediler.

Evet cnm maalesef rezerv azlığından dolayı tek yumurta oluşuyor sadece ki yaşım 32 yaklaşık 4 Yıldır da aynı durumdayım

Evet cnm maalesef rezerv azlığından dolayı tek yumurta oluşuyor sadece ki yaşım 32 yaklaşık 4 Yıldır da aynı durumdayım
anladım canım, tek yumurtayla hamile kalanları okumuştum buradan..Önemli olan kaliteli embriyo olması..Rabbim fazla bekletmeden versin bebeklerimizi inşallah..

anladım canım, tek yumurtayla hamile kalanları okumuştum buradan..Önemli olan kaliteli embriyo olması..Rabbim fazla bekletmeden versin bebeklerimizi inşallah..
İnşallah cnm, Kür vs içtiğin takviyeler var mı ne önerirsin ek olarak sen kullanıyormusun

İnşallah cnm, Kür vs içtiğin takviyeler var mı ne önerirsin ek olarak sen kullanıyormusun
kullanıyorum faydası olduğu kanısındayım,devit3 ampül, coenz 10, ace selenyum, omega3...bal tarçın çörek otu...henüz yapmadım ama birde arısütünü duydum..

KIZLAR DÜN DOKTORDAYDIM BAYRAMIN 4. GÜNÜ TRANSFER OLUCAK TARİH VERDİLER DUA EDİN ŞİMDİDEN HEYECAN YAPTIM ÖNCEDEN YAPMAM GEREKEN BİRŞEY VAR MI İNŞALLAH HAYIRLISI İLE TUTUNUR VE SAĞLILI SIHHATLİ ANALI BABALI KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER MEVLAM KAÇ TANE KOYARLAR HİÇBİRŞEY DEMEDİ BİRDE KENDİ DOKTORUMMU YAPIYOR TRANSFER ACABA

Tsk ederim canim esimde hiz sorunu vardi ...coenzim aristunpolen kullaniyorum
Onceki ilk uc denemede blasta gityi 4. Denemede ucuncu gun kondun iki embriyo bu son denemede 1 embr kaldi bizde anlamadik..(((
Bu havuz olayi nedir acaba cok bi bilgi alamadim...senin bilgin var mi
Seninde 5 deneme olmus galiba ...

Maalesef deneme sayım öyle, hiç pozitif yok...havuz dedikleri yani yumurtalar toplanıyor, dölleniyor ve donduruluyor, sonra yeniden iğne kullanıyorsun bir daha toplama yapılıyor, birden fazla yumurta toplamı işlemi yapılıyor,döllenen embriyolar dondruluyor, böylece fazla embriyolar elde ediliyor, ondan sonra transfere geçiliyor. Yumurta sayısı az olanlara uygulanıyor, iyi yanı blast fazla embriyon oluyor, kötü yanı her defasında iğne ve opu ücreti ödüyorsun, buda yaptırdığın tedaviyi 2 ye katlıyor..
Eşine o zaman dna hasarı için birşeyler verirler, sende kesinlikle bunların yanında devit3 ve e vitamini kullanmanı öneririm..

Anladım canım ...gerçi yakın zamanda tüp dener mıyız zor gibi...ama olursa Şişli veya fulya bahçeci deneyecegim era testi ve havuz yaptırıp noktayı koyarim...havuz dedigin gibiyse bayağı masraflı gibi iki defa yumi topla dolle iki defa dondur 10 bini bulur gibi...
Topikte havuz yaptıran var mi acaba maliyet ne oluyor

Poldi canım sizde sorun nedir hangi merkezlerde yaptirdiniz
Burada yaptıranlar olduysa belki yazarlar, havuz yöntemi maliyetli bir yöntem, öneriyorlarmı, yapıyorlarmı bilmiyorum. Bizde sorun yok denildi şimdiye kadar ama artık tedavilerden sonra rahimde şekil bozukluğu oluştu, ilk çektirdiğim filimde sorun yoktu çünkü. Bizde artık tek sorun yaşlarımız, yaşa bağlı rezevr azalması var, amh 1,57...hormonlar normal çok şükür tek sıkıntı yaş(39)..önceki denemelerimi yaşadığım şehirde yaptırdım,İstanbula ilk kez gidiyorum başından beri istemiştim anca kısmet oldu negatiflerden sonra..

Ben yaptırdım üç defa yumurta toplandı üç embriyo konuldu yirmi milyar gitti toplamda herşey çok iyi olduğu halde sonuç negatif

Kolay değil canım beş tedavi...amh testi yapmadım ama drlar yumurta rezervin azalmış diyorlar...yaş 34 benimde ...ilk uç tedaviyi yaşadığım yerde dördüncü Acıbadem maslakta sonuncu ankara novaartta oldu...keşke ilk tedavilerde gitseymisim İstanbul diyorum...
Sorun olmaması güzel birde o sorunun tedavisiyle uğraşacaktın...
İnş doğal yolla olur...bizim doğal yol zor gibi..sağ tüp tıkalı solda cikilota kisti var...
Herşeyin hayırlısı ...

merhaba
Benim hidrosepenksnedeniyle her 2 tüpüm tıkalı idi ve Laporoskopi ile alındılar.
yaş 36,5

benim de 2 adet taze+2 dondurulmus 2 negatif Bursa acıbademde.
ardından 2 adet taze+2 dondurulmus 2 negatif Bursa ART'de.

ve şimdi Şişli Memorialda yaptık, bugun transferin 9.günü idi ve 3,56 çıktı test sonucu. yani negatif. bu sanırım kimyasal oldugunu mu gosteriyor acaba? daha önceki hastanalerde 2 şer embryo transferine ragmen tutmadı ama buna ragmen düşük ihtimali var diyerek sadece 1 adet taze embryo ( 5AA) transfer ettiler Memorialda.

şimdi kalan toplam 5 dondurulmuşum var; 5AA var bir tane ve de 2 Tane 5AB ve 5AB var, 2 tane de 5BB 5BC mi ne var.

yine tek embryo transfer etmek siteyecekler galiba.. nedense.
şimdi ne önericekler bilmiyorum. ERA testi de yapmıyorlar burda galiba. sebepsiz diyip bir daha deneyecekler sanırım (((

Gecmis olsun canim ...degerin ilaclarin etkisi gibi...tek embriyo olayini anlamadim madem elde birden fazla embriyo var koysaniza iki tane...gecen gazetede yurtdisindan gelen turk aileye 3 embryo konmus 3 de tutmus haberi vardi...
Valla hangi merkez sececegimize karar veremedik...5 olumsuz deneme yasadim...her defasinda drla konusup yeni tetst ve tetkikleri yaptirmak istiyorum diyorum...dr bana kaliteli embriyo elde edelim gerisi kolay diyor...sonuc sifir...sonrasinda istersen erayi deneyelim demez mi? Yahu basta desene belli iste zor vakayiz...

Son düzenleme:
cok sükür iptal edilmedi cnm ikinci sonuclarım guzel cıkınca transfer gunu belli oldu şimdide cok sükür tutundu bebeğim bna allahım sizede nasip etsin ben 9 gun boyunca yattım sadece lavobo ve yemek için kalktım gebelik oluşunca yatmaya dvm ediorum 3 ay önemli sürec malum 2 hafta sonra bebeğimin kesesini görücem inş sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…