- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- 158
hayırlı olsun canım sonuc kaç çıktıMerhaba kızlar bende sıslıde tüp bebek yaptırdım bugün sonucumu aldım çok şükür pozıtıf çıktı. Darısı ısteyenlerın basına ınsallah...
7. Günüm 20.21. Nasılhayırlı olsun canım sonuc kaç çıktı
cnm çok dikkat et olurmu kasma biraz rahat et hayırlısı inş ben 2 haftalık gebeyim7. Günüm 20.21. Nasıl
Merhaba kizlar bugun ikinci testimi yaptirdim ilki 166.8 di bugunkude 356.6 cikti sukurler olsun artik test yok 3 hafta sonra kalp atisi dediler Rabbim duyursun hayirlisiyla simdi merak ettiklerim var bundan sonra ne olucak nelere dikkat etmeliyim evde is guc ne yapmaliyim ne yemeliyim hamile arkadaslar sizler neler yapiyorsunuz bu 3 ay cokmu riskli hep yatmalimiyim
Merhaba canım. Hoş geldin tekrardan :) insallah bu kez bebeğine kavuşmak nasip olur.Merhaba kızlar,
Ben de bayramdan önce Banu hn ile görüştüm.. Benim ilk tedavim kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı bilenleriniz vardır.. Şimdi Ekim adetimle birlikte tekrar başlıyorum dondurulmuş embriyo tedavisine.. Çok heyecanlıyım ve bir o kadar da endişeliyim.. Saolsun Banu hn oldukça iyi moral verme konussunda Allah razı olsun.. HSG çektirdim bu arada rahim gayet güzel dediler.. Bundan sonra ki tedavim inşallah bebişle ssonuçlanır.. Bu arada güzel haberler var çok ssevindim hamişlerimiz var.. Bazı arkadaşlarında bebeişleri düşmüş benim yaşadığım gibi.. Ömürleri yokmuş kuzular inşallah hayırlı yavrularınızı bundan sonraki ilk denemelerinizde kucağınıza versin Rabbimmmm
Dualarınıza beni de ekleyin kuzular.. Rabbim gönlünüzdekini, hayalnizdekini gerçeğe çevirip yaşamayı nasip etsin inşallah..
Aradigin zaman ne zaman adet olduğunu soracaklar canım.ona gore gitmem gereken günü söylerler sana.Kizlarr gece 2 de adet oldum hastaneyr ne zmn gitmeliyimm tedavi icin
merhaba yaşına göre embriyo sayın maşallah gayet güzel, inşallah bir sonraki denemede pozitifi görürsün. Belki bundan sonra çift koyarlar...Kontrollerini nerde yaptırdın bende senin yaşadığın yerdeyim, bizde yeni başladık sayılır tedaviye..Rabbim yüzlerimizi güldürsün.merhaba
Benim hidrosepenksnedeniyle her 2 tüpüm tıkalı idi ve Laporoskopi ile alındılar.
yaş 36,5
benim de 2 adet taze+2 dondurulmus 2 negatif Bursa acıbademde.
ardından 2 adet taze+2 dondurulmus 2 negatif Bursa ART'de.
ve şimdi Şişli Memorialda yaptık, bugun transferin 9.günü idi ve 3,56 çıktı test sonucu. yani negatif. bu sanırım kimyasal oldugunu mu gosteriyor acaba? daha önceki hastanalerde 2 şer embryo transferine ragmen tutmadı ama buna ragmen düşük ihtimali var diyerek sadece 1 adet taze embryo ( 5AA) transfer ettiler Memorialda.
şimdi kalan toplam 5 dondurulmuşum var; 5AA var bir tane ve de 2 Tane 5AB ve 5AB var, 2 tane de 5BB 5BC mi ne var.
yine tek embryo transfer etmek siteyecekler galiba.. nedense.
şimdi ne önericekler bilmiyorum. ERA testi de yapmıyorlar burda galiba. sebepsiz diyip bir daha deneyecekler sanırım (((
Merhaba bende rahim filmi çektirmem lazım ama nerde cektirecegime karar veremedim siz nerde çektirdi niz bide tup bebek memorialde yaptiracagim orda mi çektirmek lazimMerhaba kızlar,
Ben de bayramdan önce Banu hn ile görüştüm.. Benim ilk tedavim kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı bilenleriniz vardır.. Şimdi Ekim adetimle birlikte tekrar başlıyorum dondurulmuş embriyo tedavisine.. Çok heyecanlıyım ve bir o kadar da endişeliyim.. Saolsun Banu hn oldukça iyi moral verme konussunda Allah razı olsun.. HSG çektirdim bu arada rahim gayet güzel dediler.. Bundan sonra ki tedavim inşallah bebişle ssonuçlanır.. Bu arada güzel haberler var çok ssevindim hamişlerimiz var.. Bazı arkadaşlarında bebeişleri düşmüş benim yaşadığım gibi.. Ömürleri yokmuş kuzular inşallah hayırlı yavrularınızı bundan sonraki ilk denemelerinizde kucağınıza versin Rabbimmmm
Dualarınıza beni de ekleyin kuzular.. Rabbim gönlünüzdekini, hayalnizdekini gerçeğe çevirip yaşamayı nasip etsin inşallah..
Merhaba bende rahim filmi çektirmem lazım ama nerde cektirecegime karar veremedim siz nerde çektirdi niz bide tup bebek memorialde yaptiracagim orda mi çektirmek lazim
Merhaba canım. Hoş geldin tekrardan :) insallah bu kez bebeğine kavuşmak nasip olur.
Sen memnun kaldın miMerhaba kızlar bende sıslıde tüp bebek yaptırdım bugün sonucumu aldım çok şükür pozıtıf çıktı. Darısı ısteyenlerın basına ınsallah...
Kızlar lütfen seçim yapmakta çok zorlanıyorum sizce bahceci fulya mi memorial sisli mi
Peki bahceci fulya hakkinda bilgi n var mibence kesinlikle şişli memorial canım.. ben bir kimyasal gebelik yaşadım ama hiç pişmanlık duymadım.. operayonlar hep başarılıydı..
Kararsızmbence kesinlikle şişli memorial canım.. ben bir kimyasal gebelik yaşadım ama hiç pişmanlık duymadım.. operayonlar hep başarılıydı..
Peki bahceci fulya hakkinda bilgi n var mi
Peki labaratuvar açısından hangisi iyievet şöyle bilgim var.. Aile dostumuz arkadaşlarımız şuan orada tedavi görüyorlar.. onların tedavisi ile bizim tedavimiz bir kere baştan daha farklı ilerledi.. onlar hala tedavideler biz ise çoktan birinci denememizi yaptık şükürler olsun.. Ve sorunlar neredeyse aynıydı.. uygulanacak şeyler belliydi az çok araştırınca öğreniyor insan. yumurta takiplerim benim çok daha güzel yapıldı doz ayarlanıo hatta hergün arıyorlar msj atıyorlar.. ama orada sabitti messela dozları hiç değiştirmediler irili ufaklı büyüdü yumurtaları arkadaşımın. toplandı nihayetinde ama benim rahatsız olduğum noktalar bunlar.. birde memorial kapsamlı bir hastane orası ise klinik canım.. dr.larından memnun olanlar var ama.. arkadaşlarımda değiştirmediler mesela burada başladık bu klinikte sonuç alalım dediler. diğer taraftan bizi görüp memoriali beğendiklerini onlarda dile getirdiler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?