Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canm inşallah :) inşallah sende bundan anraki hamileliğini daha ssağlıklı bir şekilde geçiririn canım.. Bu aşamalara kadar gelmekte çok güzel şükürler olsun.. Bu arada iyissin değil mi??
Çok sağ ol canım. İnşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler versin. Hamile kalmakla oluyorsun, Rabbim kucagimiza aldığımız günleri girmeyi nasip etsin. Hiç iyi değilim ben canım. Uç hafta oldu kurtaj olalı ve kanamam daha dun bitti. Bugün öyle bir an yaşadım ki kahroldum saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladım. Goguslerimden süt geliyor. Bugün fark ettim. O an mahvoldum. Ne dokunmak ne de bakmak istiyorum :-(

Kıyamam sana yaa canım benim bende kürtaj oldum o duygu nasıl bende bilirim..bende bebegimin eşyalarını koklayıp aglamistim.hiç üzülme yine anne olacaksın

canım benim.. Şunu unutmamak gerek Rabbim böyle uygun gördü.. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Çok zor birşeyi zor kazanıp sonra kaybetmek.. Ama belki sağlıksız olacaklardı kimbilir.. Belki başka bişi çıkacaktı sen rahatsızlanacaktın Allah korusun.. En önemlisi de Rabbim zamanı değil dedi demekki kuzum..Eminim zamanı geldiğinde bunda da bir hayır varmış diyeceksin.. Şimdi bize ağır geliyor şer gibi görüyoruz ama her şerde bir hayır gizlidir.. Rabbim daha kötüsünden korumuştur canım benim..

Nasıl bi kadın güler yüzlü mü

evet.. Yani şöyle tanımlayabilirim egolarından arınmış bir insan.. Prof. olmasına ve başarılı olmasına rağmen gayet mütevazi.. Ben 10 dk kadar bulundum muayenessinde.. Ama çok tatlı bir kadın. İnşallah bebeğime vesile olur..

Ben de bazen diyorum allah sabredenleri sever diye düşünüyorum. Sabrin sonu selamet derler ...bekleyelim eminim ki bebislerimize kavusacagiz

Kiz olursa Semra koy bari :))))

Benimde kuzenim fertijin de yaptı illa oraya git diyor ama gitmicem çünkü araştırmalarında memorial ve bahceci diyorlar

Sen memnun kaldın mi
Ben doktorlarını tanımıyorum. Başka bır yerde yumurta takıbı yapıldı bendim. Memorıalı laboratuvarları ıcın tercıh ettım. Icın rahat olsun laboratuvarı konusunda. Embriyolokları çok ıyı. Doktorları ıse kısıye göre degısıyor orda anladığım kadarıyla . 20 transfer vardı bendim günümde. Bayanlarla konuşma fırsatı buldum. Bırının ıyı dedıgıne dıgerı kotu seyler dıyebılıyor. Anlamadım. Benım takıplerımı yapan doktorum laboratuvarı ıcın Oray'a gonderdı benı. Ilgı alakaya gelınce onca para almalarına rağmen beklentımı karşılamadı. Paragöz bır hastahane gıbı geldı bana. Çalışanları suratsız ve yorgunlar. Çok yogun bır yer ondan çalışanlara çok iş düştüğü ıcın öyle olduğunu düşünüyorum.

Memorial in mi çalışanları süratsiz aaa hiç gelemem parçaların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…