- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Peki labaratuvar açısından hangisi iyi
Sen ne zman başlıca tedaviye cnmCanım gidip yakından incelemedim.. Ama zaten memoriali biz eşimle araştırdığımız zaman lab. çok methediliyor diye tercih etmiştik.
Sen ne zman başlıca tedaviye cnm
Inşallah memorial Semra Hanım bende duydumCanım ben ekim 10 gibi başlıcam inşallah
Çok sağ ol canım. İnşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler versin. Hamile kalmakla oluyorsun, Rabbim kucagimiza aldığımız günleri girmeyi nasip etsin. Hiç iyi değilim ben canım. Uç hafta oldu kurtaj olalı ve kanamam daha dun bitti. Bugün öyle bir an yaşadım ki kahroldum saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladım. Goguslerimden süt geliyor. Bugün fark ettim. O an mahvoldum. Ne dokunmak ne de bakmak istiyorum :-(canm inşallah :) inşallah sende bundan anraki hamileliğini daha ssağlıklı bir şekilde geçiririn canım.. Bu aşamalara kadar gelmekte çok güzel şükürler olsun.. Bu arada iyissin değil mi??
Inşallah memorial Semra Hanım bende duydum
Kıyamam sana yaa canım benim bende kürtaj oldum o duygu nasıl bende bilirim..bende bebegimin eşyalarını koklayıp aglamistim.hiç üzülme yine anne olacaksınÇok sağ ol canım. İnşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler versin. Hamile kalmakla oluyorsun, Rabbim kucagimiza aldığımız günleri girmeyi nasip etsin. Hiç iyi değilim ben canım. Uç hafta oldu kurtaj olalı ve kanamam daha dun bitti. Bugün öyle bir an yaşadım ki kahroldum saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladım. Goguslerimden süt geliyor. Bugün fark ettim. O an mahvoldum. Ne dokunmak ne de bakmak istiyorum :-(
Nasıl bi kadın güler yüzlü mücanım paylaşırım tabi.. Semra hn transsferimi yapsın isstiyorum bu sefer kısmet olurda o aşamaya kadar gelirsek inşallah
Çok sağ ol canım. İnşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler versin. Hamile kalmakla oluyorsun, Rabbim kucagimiza aldığımız günleri girmeyi nasip etsin. Hiç iyi değilim ben canım. Uç hafta oldu kurtaj olalı ve kanamam daha dun bitti. Bugün öyle bir an yaşadım ki kahroldum saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladım. Goguslerimden süt geliyor. Bugün fark ettim. O an mahvoldum. Ne dokunmak ne de bakmak istiyorum :-(
Nasıl bi kadın güler yüzlü mü
Kiz olursa Semra koy bari :))))evet.. Yani şöyle tanımlayabilirim egolarından arınmış bir insan.. Prof. olmasına ve başarılı olmasına rağmen gayet mütevazi.. Ben 10 dk kadar bulundum muayenessinde.. Ama çok tatlı bir kadın. İnşallah bebeğime vesile olur..
Kiz olursa Semra koy bari :))))
Bende bana vesile olan doktorumun adını koyacam bebegime
:)) ARTIK insan ne yapacağını bilmiyorsenin kararın cnm :)
Ben doktorlarını tanımıyorum. Başka bır yerde yumurta takıbı yapıldı bendim. Memorıalı laboratuvarları ıcın tercıh ettım. Icın rahat olsun laboratuvarı konusunda. Embriyolokları çok ıyı. Doktorları ıse kısıye göre degısıyor orda anladığım kadarıyla . 20 transfer vardı bendim günümde. Bayanlarla konuşma fırsatı buldum. Bırının ıyı dedıgıne dıgerı kotu seyler dıyebılıyor. Anlamadım. Benım takıplerımı yapan doktorum laboratuvarı ıcın Oray'a gonderdı benı. Ilgı alakaya gelınce onca para almalarına rağmen beklentımı karşılamadı. Paragöz bır hastahane gıbı geldı bana. Çalışanları suratsız ve yorgunlar. Çok yogun bır yer ondan çalışanlara çok iş düştüğü ıcın öyle olduğunu düşünüyorum.Sen memnun kaldın mi
Memorial in mi çalışanları süratsiz aaa hiç gelemem parçalarınBen doktorlarını tanımıyorum. Başka bır yerde yumurta takıbı yapıldı bendim. Memorıalı laboratuvarları ıcın tercıh ettım. Icın rahat olsun laboratuvarı konusunda. Embriyolokları çok ıyı. Doktorları ıse kısıye göre degısıyor orda anladığım kadarıyla . 20 transfer vardı bendim günümde. Bayanlarla konuşma fırsatı buldum. Bırının ıyı dedıgıne dıgerı kotu seyler dıyebılıyor. Anlamadım. Benım takıplerımı yapan doktorum laboratuvarı ıcın Oray'a gonderdı benı. Ilgı alakaya gelınce onca para almalarına rağmen beklentımı karşılamadı. Paragöz bır hastahane gıbı geldı bana. Çalışanları suratsız ve yorgunlar. Çok yogun bır yer ondan çalışanlara çok iş düştüğü ıcın öyle olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?